Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia milusińska

czy to, że dziewczyna się depiluje jest seksowne?

Polecane posty

Gość łukasz31
mówiąc już tak trywialnie, nie lubię mieć włosów miedzy zębami hehe

Ja kiedyś zmieniałam ale nigdy nie zdradziłąm!:) I nie zrobiłabym takiej krzywdy mężczyźnie, chyba, ze on by mnie zdradzał.

Gość łukasz31
wicie mężczyźni, nie zawsze są tu tradycjonalistami, przynajmniej ja :)

Gość Wygolone jajka
Ja tam wolę wydepilowaną albo taki mały zarościk. Paseczek itp ;)

Gość zdrapka M
Depilacja lub golenie cipki to dla mnie kwestia estetyki nie warunków do zgrabnej minetki jak kobieta jest odpowiednio „przygotowana zabawą wstępną jest podniecona i cipka nawet skromnie zamknięta bułeczka „rozkwita i można ją pieścić języczkiem i ustami w zasadzie bez większych przykrości związanych z boberkiem. Zauważyłam natomiast, że facetów zdecydowanie bardziej podnieca odkryta cipka, ze śmiało widocznymi detalami płatków, różowym wnętrzem odkrywającym się stopniowo wraz ze wzrostem podniecenia. Oczywiście wrażenia, że tak powiem łóżkowe mają decydujące znaczenie ale też elegancka, wyrafinowana i śmiała prezentacja wdzięków jest też niebagatelnym argumentem za starannym utrzymywaniem ograniczonego zarostu.

Gość Maciurek
a ja tam wolą naturalnie owłosioną, nie chciałbym żeby moja niunia coś tam goliła czy skubała:P

Gość Ytna
nie lubię mieć włosów miedzy zębami To je usuwaj :P

Gość zdrapka M
na specjalne okazje nadaję swojemu paseczkowi jakiś wymyślny kształt albo go farbuję. To naprawdę ekstra działa na faceta.

Gość Veron
Co wy ludziska z tą depilacją!! Cipa musi być cipą i mieć włosy w innym wypadku jest łysym dziwadłem

Gość zdrapka M
namów swoją kobitkę, zafunduj jej depilację w ekstra salonie kosmetycznym, zaproś do jakiegoś eleganckiego spa, żeby poczuła że wypada zadbać o estetyczny - nowoczesny wygląd tam. Ja pokazuję swojemu facetowi a poza tym w takich właśnie miejscach.

Zarośnięta cipa ładnie nie wygląda. I niestety, bardziej wonieje niz wygolona... :o ­

Ujmę to tak: Odrzuca mnie trochę, gdy widzę dziewczynę z zarośniętymi nogami, czy mocno owłosionymi ramionami. Naprawdę nie podnieca mnie też widok grubych, zarośniętych lub co gorsza zrośniętych razem brwi, tak samo, jak wąsów czy widocznego zarostu na twarzy. A gdybym zobaczył włosy wystające spod majtek, to by mnie mocno obrzydziło. Dlaczego? Nie oceniam kobiet po wyglądzie. Jednak to, jak o siebie dba, tak samo, w co się ubiera i jaki ma makijaż itp. - to dla mnie cecha charakteru. Jeżeli dziewczyna nie dba o takie rzeczy, to może zaniedbuje też higienę? Jeśli nie ma czas na codzienny prysznic lub mycie zębów przynajmniej 2 razy dziennie, to czy będzie go miała dla mnie? Poza tym - mnie strasznie podnieca widok kobiecego ciała, a to co widzę, to przecież jej skóra. Podniecające są jej wygląd, zapach, jędrność... i GŁADKOŚĆ. Dużo przyjemniej przecież przytulić nam się do chociażby poduszki z jedwabiu niż z drutu kolczastego:) Dziewczyna, która jest tego świadoma, bardziej zasługuje na pieszczoty. Wracając do tematu: to, co dziewczyna robi z fryzurą na wzgórku łonowym to jej sprawa, o ile nie są to zapuszczone kłaki. Zdarzają się podrażnienia przy depilacji i nikogo do tego przecież nie będę zmuszał. Wystarczą krótkie, a czy to paseczek, czy trójkącik, czy serduszko - jej sprawa. Natomiast niespecjalnie miałbym ochotę szukać językiem warg czy kakaowego oczka wśród włosków - po prostu tam chciałbym wszystko widzieć (bo mnie to podnieca) i nie mieć żadnych przeszkód podczas pieszczot. Bujne owłosienie sprzyja też poceniu się, a na włosach koczują bakterie, co prowadzi do mocniejszych zapachów, przez co dziewczyna może się czuć niekomfortowo. Ale nikogo do niczego nie zmuszam:)

Gładkie pachy też lepiej wyglądają, niż zapuszczone. A kobiety wolą dotykać i całować męskie plecy i karki, gdy nie ma tam futerka, prawda? Ale, jak napisałem przed chwilą, CO KTO LUBI TO JEGO SPRAWA. A co ja lubię, to moja:)

Gość kochać do szaleństwa
mój mąż np. bardzo nie lubi jak się depiluję - nie przeszkadzają a nawet bardziej podniecają go dłuższe włoski dla mnie to nawet lepiej bo wystarczy, że golę tylko boki;)

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
nie po to natura dała włosy gdzie dała by sie ich pozbywać , jak jedna i druga madra nich ten głupi łeb tez wydepiluje . a jak komus sie to podoba , znaczy ma zapedy pedofilskie i tyle ! taki są fakty .