Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BarbarkaBarbaraBasiaBaśka

ZDRADZIŁ MNIE- ROZSTALIŚMY SIĘ I TERAZ JEGO "KOCHANKA" MNIE PRZEŚLADUJE !!!

Polecane posty

czesc dziewczyny...z bezsilnosci juz nie wiem co robic, postanowialam tutaj sie wygadac, moze znajdzie się ktoś kto doradzi i spojrzy na sprawę obiektywnie? jestem normalną, bardzo spokojną, cichą dziewczyną...mam 23 lata, od 4 lat byłam w związku...była to pierwsza miłość, bardzo go kochałam i spędzałam dużo czasu... na rozpoczęcie wakacji była organizowana impreza, jego znajomi z technikum robili coś w rodzaju ogniska-grilla...nie chciałam pójść , bo akurat tata był chory, z resztą nie bardzo lubie imprezy jak nie znam za dobrze ludzi...on poszedł ... no i stało się- zdradził mnie...w sumie w ogóle się z tym nie ukrywał, na drugi dzień nie odbierał telefonów, a po 3 dniach nasza wspólna kolezanka powiedziała co on nawyrabiał :( załamałam się :( było ze mną tak źle, że nawet mama wzięła wolne w pracy, żeby ze mną posiedzieć... on napisłam do mnie tylko sms- że przeprasza, że to koniec:( oczywiście był w tym czasie z tamtą dziewczyną... po niespełna miesiącu zaczął wydzwaniać, pisać, wysyłac kwiaty przez posłańca! wywiesił na bramie mojego domu prześcieradło z napisem PRZEPRASZAM, wysyłał do mnie do domu jakieś dzieci, które dawały mi prezenty (czekoladki, perfum)...ja szok...oczywiście rodzice też! spotkaliśmy się i błagał, przepraszał, powiedział, że mu odbiło przyznał, że się zauroczył, że odda wszystko bym wróciła robił jeszcze wiele rzeczy, ale mniejsza z tym OCZYWIŚCIE POWIEDZIAŁAM NIE! znalazłam sobie pracę dodatkową aby o tym nie myśleć, jakoś próbowałam się z tym pogodzić... okazało się, że tamta dziewczyna jest bardzo zła i rozczarowana tym, że on nie chce z nią być

ja nie wiem co on jje obiecął, mi mówił, że to tylko sesk, że oficjalnie nie byli nigdy razem... później próbował do mnie wrócić- i to ją chyba zabolało! to przebojowa, imprezowa dziewczyna...umalowana , zawsze modnie ubrana, pali papierosy wiedziała, że on jest w związku kiedy się z nim przespała na tej imprezie (ale nie mam pretensji do niej, ona nie jest moją kolezanką) później ja mało wychodziłam z domu a teraz zaczął się KOSZMAR np. byłam na pizzy z koleżanką i przyszła ona z koleżankami...po chwili one się śmieją i słyszę- ALE MA ADIDASY, JA W TAKICH TO ŚMIECI WYRZUCAM, ALE WIEŚNIARA, ALE PASZTET, WARKOCZ JAK JAGIENKA Z CHŁOPÓW, itd :(oczywiście to było o mnie...koleżanka zachowała się super i powiedziała, żebyśmy wyszły druga sytuacja, to stałam z mamą na przystanku autobusowym , a ona przejeżdżała samochodem...zauważyła mnie, zawróciła i ochlapała wodą z kałuży, i mnie i mamę boję się wychodzić z domu, mieszkamy w malutkim mieście, jest jedna pizzeria, jeden bar, kilka sklepów, dwa przystanki...bardzo łatwo się "napatoczyć"

Gość łoomatkołooo
współczuję, poczekaj aż sprawa ucichnie :)

wiem, ale dziewczyny, ja bardzo zle znoszą tą sytuację jestem spokojna, cicha, niesmiała nigdy nie miałam konfliktu z kimś , nawet z rodzicami czy z chłopakiem się nie kłociłam bardzo się stresuję tym co się dzieje, dzis mama wysłała mnie na szybko do sklepu po przecier pomidorowy, w sklepie zauważyłam podobną dziewczynę i aż rozbiłam chyba 4 słoiki:( tak się wystraszyłam

głupia szmatę zabolało to, że była tylko na jeden raz i nic więcej ale to nie powinna mieć do Ciebie pretensji ,że facet jej nie chce. Nie reaguj na jej zaczepki to się jej znudzi a jak nie to jest to stalking i możesz zgłosić to na policję , jak szmata chce to może mieć problemy. Możesz pogadać z tym facetem żeby ją przyhamował. Faceta bym pogoniła na Twoim miejscu,skoro stać go było na taki wyskok to może to zrobić znowu

Gość nawalony poyeb
Co ?.tak szybko Cię prześladuje przecież 5 minut.temu wrocil, byłaś nawalona ;) i mialas się z nim rozprawić ?:):):):):):):):)

NIE, NIE NIE JESTEM Z NIM! ROZSTALIŚMY SIĘ JUŻ W LIPCU, ON PRÓBOWAŁ WRÓCIĆ DO MNIE NA POCZATKU SIERPNIA, A TO "PRZEŚLADNOWANIE" tz. pierwsza akcja w pizzeri było we wrześniu

mama 23 lata... mogę jeszcze dodać, że oprócz tych dwóch akcji, to np. na facebooku wspólny znajomy dodał zdjęcia z wycieczki do Krakowa na której ja byłam włąsnie zbyłym chłopakiem i ona zaczęła z kolezankami komentować to zdjęcie- oczywiście wyśmiewać się ze mnie- z ubrań, z braku makijażu :( wiem, że dla was to głupie, że stara baba się żali na forum , że ktoś jej "dokucza" , ale ja nawet z gimnazjum takich sytuacji nie miałam i czuję się okropnie z tym:(

pomyśl sobie ,że to Ty jesteś górą bo facet ją bzyknął i jej nie chce a do Ciebie chciał wrócić zależało mu na Tobie , nie na niej! Nie bój się jej , bądź sobą, bywaj w miejscach które lubisz, pokaż że masz na nią wyjebane to może da sobie spokój

Możesz to skomentować również. Na przykład "Ktoś, kto nie ma nic do powiedzenia, czepia się ortografii; zaś ktoś, kto nie ma mózgu, czepia się wyglądu." :)

dzięku podbudowałyście mnie;) meksykanko i ciociu pralinko wasze wpisy były bardzo miłe, dziękuję!:)

Dziewczyno, naprawdę zignoruj dąsy ciziuni. Prawda jest taka, że masz coś, czego ona nie ma - a ona nie domyśla się, co to takiego i się wścieka. Podpowiem Ci - to jest subtelna kobiecość, która Tobie zostanie. Ona zaś się zestarzeje i będzie krzykliwą czterdziechą. Do Twojego ex też to dotarło, szkoda, że po zdradzie. Trzymaj się ciepło, dziewczę. I nie zaszkodzi tego buca poinformować, że to on nabroił, a Ty ponosisz konsekwencje i coś tu jednak jest nie tak.

Ignoruj, chyba każdy kto czyta te komentarze albo widzi co ona wyprawia wie, że to zwykła zazdrość z jej strony. To ona z siebie robi pośmiewisko. Wyobraź sobie jak ona się musi czuć...facet ją przeleciał, olał i płaszczył się przed byłą żeby wróciła... Nie reaguj, ona nic Ci nie zrobi, najwyżej się powścieka.

Gość nekromantikkk
ąściema! było inn eprowo z tyą historią, laska mnieszkała z babką i pracowała w pizzeri, przespała się z bogatym fagasema potem jego laska ją tyrała i wyzywła od kurew!!! ACHTUNG LESZCZE :classic_cool:

to zrozumiałe ,że jest Ci przykro gdy widzisz złośliwy komentarz na FB ale ona niczego ponad to nie zrobi i głowę daję,że za jakiś czas jej wybryki będą Tobie obojętne. A jak nie będziesz reagowała to tylko ją będzie to wkurwiało, bo zawsze tak jest ,że czyjeś milczenie i ignorancja bardziej pieni niz prowadzenie wojny