Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowanyyy

mam coś w stylu depresji, fobii społecznej i nerwicy naraz :/

Polecane posty

Gość zmarnowanyyy

boje sie isc do psychiatry czy psychologa marnie to widze

Gość zmarnowanaaa
Ja mam to samo ;/

Gość BLANKA 1987
ILE MACIE LAT???

Gość namuuna
ja też. i jeszcze nigdy nie bylam u zadnego specjalisty, ale domyslam sie ze mi cos dolega mam 19 lat, boje sie np lekcji wf-u, kiedy mam cos zrobic zaraz mam leki we cos mi sie stanie, nigdy nie umialam plywac ani utrzymac sie na powierzchni wody, ogolnie basenow unikam, mowic przed ludzmi sie boje strasznie, jak mam gadac z jakims dyrektorem czy cos to jest tragedia, ba nawet bywalo tak ze balam sie pojsc do sklepu i robilam to z wielka niechcecia, tylko dlatego ze bedzie kontakt z ekspedientka, ah nie wspomne o tym we jestem zakochana, oczywiscie nigdy sie nie spelni

Gość toffix
czego sie boisz? przeciez psychiatra to lekarz jak kazdy inny.,..zapisze ci leki i bedziesz sie lepiej czuł

Gość zmarnowanyyy
mam 25 lat

Gość domiiiaaaaiiaaaa
life is brutal...

Gość malwiinaa
jestescie po prostu debilkami, nie wmawiajcie sobie jakiejs depresji i fobii kretynki:O

Gość milku malku
malwiinaa widać, że chuja wiesz o życiu! :o A Ty autorko zastanów się czy chcesz być dalej życiową kaleką czy chcesz zacząć żyć, bo samo to nie przejdzie, na cud nie licz, a musisz zdawać sobie sprawę z tego, że jeśli nie pójdziesz do lekarza, to przyjdzie taki czas, że nawet z pokoju wyjść nie zdołasz, a z tego co widzę Twoja sytuacja jest już bardzo bardzo zaawansowana.

Gość mam więcej,
a na testach internetowych wyszło mi, że jednocześnie mam silne zaburzenia paranoidalne, silną nerwicę natręctw, dużą wrażliwość interpersonalną, umiarkowaną depresję, silną fobię społeczną, syndrom DDA oraz zahaczam o zespół Aspergera wiem, że testy internetowe nie są za bardzo wiarygodne, ale ciekawe rzeczy pokazały ciekawe, jaką diagnozę postawi mi lekarz

masz to samo co ja, tylko, ze ja mam jeszcze nerwice natretw, stany lekowe und kilka innych. byłasm u lekrza raz. początki psychozy, ale zeby mnie zdiagnozowac potrzebynych byloby minimum kilka sesji . nawet lekow nie mogl mi przepisac, tylko zwykle, bez recepty. pierdole. ale radze sobie...jakos:)

Gość zmarnowanyyy
jakoś wprowadziliśmy sie w lepszy nastrój, mam nadzieje ze jutro sie utrzyma