Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja8755

powiedział mi o seksie z byłą

Polecane posty

Gość anja8755
nie wiem ilu z was chcialoby wiedziec co wasi ukochani robili ze swoimi dziewczynami/facetami w lozku? co? krecilyby was opowiesci o tym,ze np. wasza kobieta obciagala innemu? albo ze ze wasz facet doprowadzal partnerke do orgazmu ustami nie 1raz?

Gość zjadaczka wszystkich rozumów
a ja jestem ciekawa czy wy tak swoim partnerom opowiadacie szczegóły seksualnego zycia z byłymi partnerami? Ja uwazam że pewne rzeczy nalezy zachować dla siebie-mój mąż jeszcze na poczatku naszej znajomosci próbował mnie cos tam podpytywać,ale nigdy nie podawałam mu szczegółów komu, kiedy i jaka te chniką robiłam loda! autorko-to jest jego przeszłość imusisz sie z nia pogodzić... nie potrzebnie wdawał sie w szczegóły, no ale stało się.... Nie rozmyslaj o tym i nie nakrecaj sie niepotrzebnie...

najprostszy przyklad, zobaczy jaki jest szczesliwy z Toba i jak okropna byla jego byla, ze jestes kobieta jego zycia blabla..

Gość ggaggaaaaaa
ja nie spalam z zadnym przed moim obecnym a on mial przygode jednonocna - tak stracil prawictwo potem 3 dziewczyny i wiem z ktora co robil ktora co jak robila i jak dochodzila do orgazmu.... zabija to niestety nasze zycie lozkowe :/ :/

Gość anja8755
zjadaczko wszystkich rozumów - dziekuje!chyba jako jedyna rozumiesz o co chodzi w moim poście... problem teraz polega na tym,że mimo prób nie nakrecania się - nakręcam się. i cąłkowicie straciłam ochotę na seks oralny...

Gość Opanujcie się z tym jechaniem
po niej :O Rzecz nie w tym, że spał ze swoją byłą, bo to oczywiste, jak się ma przeszłość związkową za sobą. Rzecz w tym, że zrobili ogromny błąd rozmawiając o szczegółach seksu. Autorki też wina, że poszła w tę rozmowę, że zapytała o seks oralny (po co to zrobiłaś, co Cię podkusiło? co on miał zrobić, okłamać Cię, że tego nie było?). A wy wszystkie takie jesteście do przodu, że w ogóle was nie uwiera wyobrażenie ust waszych facetów, które całujecie, ubabranych w śluzie innej kobiety (sorry za dosadność, ale chcę zobrazować problem). Autorka normalne, że poczuła się źle.

Gość ggaggaaaaaa
heh oralny nie wchodzi u nas gre bo mi sie kojarzy ze je tam lizall bleeh szczegolnie ze mowil mi ze nie byl jakos specjalnie zakochany :/ bo nie wierzyl ze bedzie wiec bylo to nawet bez uczucia wiec ma zakaz robienia tego ze mna

jasne, że nie powinien ci nic mówic i zostawic to dla siebie, to nic przyjemnego słuchać o szczegółach życia intymnego swojego ukochanego i masz pełne prawo czuc do niego żal postaraj się jednak nie pozwolić, żeby ten żal przekreslił to co do niego czujesz powiedz mu szczerze, że sprawił ci tym przykrość i wolałabys, żeby nastęonym razem zamiast być szczerym poprostu przemilczał i zostawił pewne sprawy dla siebie, bo tobie jest ta wiedza niepotrzebna do tematu już z nim nie wracaj, a sama z czasem przejdziesz nad tą informacja do porządku dziennego i wierz mi, samo sie jakos rozejdzie po kościach

"A wy wszystkie takie jesteście do przodu, że w ogóle was nie uwiera wyobrażenie ust waszych facetów, które całujecie, ubabranych w śluzie innej kobiety (sorry za dosadność, ale chcę zobrazować problem)" xxx Nie, słonko. NIE UWIERA. Przeszłość jest przeszłością i nie ma sensu do niej wracać. Bardziej interesuje mnie teraźniejszość i przyszłość. Na coś, na co wpływu nie mam, nie marnuję ani czasu ani sił.

ggaggaaaaaa - no to Ci współczuję chujowego związku i chujowego seksu (po co w ogóle z nim jesteś, skoro nie jesteś w stanie się cieszyć seksem z nim?). To jest z kolei przekręt w drugą stronę. Trzeba zaakceptować fakt przeszłości partnera i nie pozwolić, żeby to nas ograniczało (trudno, takie życie), ale nie interesować się tym, nie pytać, zamknąć przeszłość.

ggaggaaaaaa Daj już spokój temu chłopakowi. Niech znajdzie sobie NORMALNĄ dziewczynę, a nie zakompleksione dziewczątko z chorą wyobraźnią.

Gość ggaggaaaaaa
nie mam chorej wyobrazni dla mnie chore jest robienie takich rzeczy bez milosci :/ ja traktuje sex powaznie on chyba jako rozrywke i sport

"Nie, słonko" Eee, nie pamiętam żebyśmy jakiegoś "brudzia" piły, więc nie spoufalaj się nadmiernie 🖐️ Skoro Cię nie uwiera, to pytaj o szczegóły, może Cię to nawet nakręci (są różne zboczenia, wolno Ci). Ale dla normalnych ludzi bezpieczniej dla psychiki jest tej przeszłości seksualnej nie ruszać, a szczególnie intymnych szczegółów.

ggaggaaaaaa - No o.k., też Ci wolno. Ale dlaczego jesteś z kimś, kogo postępowanie w przeszłości i zasady moralne Cię brzydzą? Jakiś kosmos dla mnie. Jesteś z nim, ale on "ma zakaz" robienia czegoś z Tobą w łóżku? Chore i to mocno.

Ja rozumiem,że facet Autorki może nie musiał dosadnie mówić o robieniu minety ale cóż,stało się i tyle.teraz się wielce obraziłas,że koleś jest szczery? Mnie nie uwiera myśl,że mój narzeczony lizał inną albo,że byłe dziewczyny robiły mu loda.Co w tym złego?On miał kogoś,ja tez miałam-nie wyszło.Przeszłość.Teraz jesteśmy razem i to się liczy.Autorko nie gniewaj się za szczerość faceta bo juz nic Ci nie powie albo zacznie kłamać.Chcesz tego?Było,minęło.

Gość ggaggaaaaaa
dlaczego bo go kocham chyba dos prosta odpowiedz... dla mnie pierwszy raz znaczy wiele a on pozbyl sie balastu w jedna noc z jakas laska...nie chce robic rzeczy ktore beda mi o tym przypominac dlatego pow ze nie hce zeby robil mi minetke tyle

Gość annazhallu
Czy gdyby Ci o tym nie powiedzial, czy to by bylo rownoznaczne dla Ciebie z tym, ze on sexu oralnego nie uprawial w poprzednim zwiazku?

Gość anja8755
Opanujcie się z tym jechaniem - masz rację!podoba mi się Twój ton. widze,że co niektórzy tu mocno przodują w wypowiedziach ubliżającym problemom innych osób. ja poczułam się urazona. boli mnie przesżłość mojego ex,bo wcale nie chciałam o niej wiedzieć. odebrało to mi ochotę na seks z nim owszem. powiedziałm mu już wiele razy,że zraniło mnie to co powiedział ,ale on odwraca kota ogonem i mówi że to mój problem i on niczego złego nie zrobił. "miałem kłamać"-pytał? tak,kurwa..miał. zwłaszcza,że ja nie opowiadam mu o jakichkolwiek moich ekscesach z kimkolwiek. a mam coraz większą ochotę mu powiedzieć,aby poczuł się jak ja i zrozumiał swój błąd.

""Nie, słonko" Eee, nie pamiętam żebyśmy jakiegoś "brudzia" piły, więc nie spoufalaj się nadmiernie " xxx Jakby ci się film nie urwał, to byś pamiętała. Cóż, mniej pij.

ggaggaaaaaa Zainteresuj się prawiczkami. Na Kaffe pełno ich przesiaduje. Mają białą kartę, wiec ani przeszłości ani przypadkowych czy nieprzypadkowych minetek nie uświadczysz :)

Gość anja8755
annazhallu - tak. wtedy bym tak myślała.zwłaszcza,że o swojej ex mówił,że jest kłodą niepotrzebnie tez mowil mi,ze musial sie o sex prosić bo kiedyś ona miała ochotę,a potem juz tej ochoty nie miała (okazalo sie ze go zdradzala).jak mu wspomne,zem i tak powiedzial to się głupio wypiera. kurczę naprawde mam ochote mu wykrzyczeć o mojej przeszlosci,ale on od razu atakuje i mowi ze nie chce wiedzieć i że po nim to ,uwaga! splywa jak po kaczce.

Gość annazhallu
Przeciez celowo pytaniem go sprowokowalas. To po pierwsze. Po drugie, skoro masz takie podejscie do sprawy, faktycznie mocno przemysl czy ten facet to facet na cale zycie i czy chcesz (juz wiem, ze nei) z nim jakiejkolwiek fizycznosci. Bo jesli fizycznosc bedzie, a nie bedzie to Twoj ostatni facet, to twoj nastepny bedzie mial te same dylematy, ktore Ty masz aktualnie. Jesli bedzie niedojrzaly. Jesli Twoj facet opowiadal Ci jak smakowala jego eks w miejscu intymnym to przegial. Ale jesli tylko odpowiedzial na Twoje pytanie, to nie dopuscil sie zadnego przestepstwa. Ludzie na ogol maja jakas przeszlosc. Jesli nie umiemy jej zaakceptowac, to szukajmy kogos bez przeszlosci, albo przynajmniej nie prowokujmy tej osoby do zwierzen zadajac jej pytania dot. sexu w przeszlosci.

Gość annazhallu
Jesli by nie mowil, znaczy ze nie bylo. dziwny masz tok rozumowania, musze przyznac. To oczywiscie subiektywna opinia wyniakajaca z tego, ze ja mysle inaczej i nie moge Ciebie zrozumiec. Bo ja jesli czegos nie wiem to wlasnie moge sobie wyobrazic wszystko, wlacznie z sexem analnym.

Jestes niedojrzała po całości kobieto.teraz chcesz mu zrobić na zlość i też mu opowiedzieć szczegóły?Jak dzieciak kurwa :D A skoro on tak wszystko mówi,że musiał się prosić o seks,opowiada ze szczegółami co i jak robił z byłą-to może głownie Was tez seks łaczy?

Gość annazhallu
Skad bierze sie w ogole taka potrzeba, zeby pytac o takie rzeczy? Chyba z jakiegos utajonego bardziej lub mniej maschoizmu i checi samobiczowania sie.

Gość anja8755
a jakbyś się czuła gdyby Twoj facet Ci powiedział,że to właśnie Twoja przeszłośc go nie interesuje i spływa po nim jak po kaczce. więc jesli mu byś coś powiedziała o przeszłości to jego by to nie zabolało??

Gość anja8755
nie.nie kochalismy się wcześniej bo ja byłam b.chora... nie mogłam. dlatego,gdy już ta sfera się u nas pojawiła to boli mnei to,że opowiada mi o przeszlosci w takich szczegolach wiedząc jak b. nie lubie jego ex i jak jestem zazdrosna. strój do plywania (kombinezon nurka)tez bys chciala dostac po ex swojego faceta?? ja mam juz manię... on mi oferowal stroj po swojej ex, trzymal jej zdj.na kompie,etc... a teraz to. jak ja mam sie czuc?

Gość annazhallu
Wiesz, ja mam lat 30+ i naprawde nie interesuje mnie przeszlosc seksualna mojego faceta, ktory tez ma 30+, a mozemy podejrzewac siebie wzajemnie o to, ze takowa byla, chocby z racji na nasz wiek.

A co złego jest w fotkach ex?To była część jego życia,był z nia i kochał tak,jak teraz Ciebie.Nie analizuj tak przeszłości bo zaczniecie tylko się kłócić i Cię zostawi bo nikt nie chce być z psycholką.

Gość annazhallu
Ja mam zdjecia na kompie z przeszlosci, na plytach. Mam. Owszem. A czemu mam ich nie miec? To czesc mojego zycia. Przeszla.