Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Teściowa chce mi wybierać dodatki

Polecane posty

Gość no.redhead
MĄŻ PI­ZDA hahahahahaha :D:D:D:D:D

Gość ixyyyyyyyyyyy
bo ty nie masz domu tylko jakis klocek dom to ma twoj maz i twoja tesciowa, ty masz jedynie dach nad glowa

kwiat cukinni dziwnie mi się spało na materacu skoro całe zycie spałam na zwykłej rozkładanej wersalce więc budziłam sie z 10 razy w nocy.Ale teraz sie już przyzwyczaiłam.Małej pokój się bardzo podoba -najważniejsze że jej się podoba :). Mała się bardzo dobrze czuje na dużej powierzchni

Gość no.redhead
i ten jego gustowny ortalion po 5 zł za kilogram hahahahahaha :D:D:D

Gość Jesteś jakaś dziwna
Dlaczego tego nie powiesz wprost swojej teściowej,że nie życzysz sobie żeby kupowała cokolwiek do mieszkania? Nie podoba mi się że obrabiasz teściówkę na forum.Wywnioskowałam że jesteś wredna jak cholera! Nie mów wole co dzieje się w szkole!

po cię tłumaczysz, czy masz znajomych czy nie to twoja sprawa. ja mam mało koleżanek, bo nie lubię fałszywych ludzi, a często na takich trafiam, mam tylko jedną przyjaciółkę i dobrze mi z tym. olej te głupie wypowiedzi. a sprzątać też nie lubię, ale mus to mus. przecież milej jest w czystym domu niż w śmietniku:P

kwiat cukini:) masz racje teraz dużo ludzi jest fałszywych zazdrosnych zawistnych ,cieszą się z czyjegoś nieszczęścia itp itd.wielokrotnie się o tym przekonałam i nie szukam znajomych ..

no i fajnie. ja przez długi czas nie miałam przyjaciółki, a ta którą teraz mam jest moją koleżanką jeszcze z dzieciństwa, ale po szkole średniej nasze kontakty się urwały, ja wyszłam za mąż, ona wyjechała do warszawy za pracą, potem za granicę i tak jakoś nam się kontakt urwał. teraz wróciła i jest tak jak kiedyś. kiedyś zaufałam kilka razy niewłaściwym koleżankom i trochę się nacierpiałam przez nie. ale teraz jestem ostrożniejsza w doborze znajomych.

Gość do jeniii
A jeszcze niedawn czytalam gdzies tutaj na forume, jaka to masz zajebista tesciowa, bratowa rowniez... pssssssy

teściowa na odległość może być wspaniała, ale jak cię odwiedza codziennie i się wtrąca we wszystkie sprawy, to może być bardzo wkurzające.:O

Gość a czego się
spodziewałaś ? jej synuś za wszystko płaci , Ty groszem nie śmierdzisz to ona rządzi , jak się chce być niezależnym to trzeba mieć kasę, pustaku

Gość no co jestt jenifer
wszyscy wiedza ze jestes pyskata pipa co tu na forum madrowac umiesz a z tesciowa nie dajesz rady i sie musisz zalic ??