Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

jahwe

magia, rytualy , energie , czakry

Polecane posty

Go艣膰 hermionaaaaa
a za granice nie wyjade? pracy nie znajde?i zadnego faceta nie poznam?no to piekna ta moja karma...rzeczywiscie slonce nade mna zaswiecilo :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hermionaaaaa
a mialo byc tak pieknie :P bylam miesiac temu u wrozki, nagadala mi takich rzeczy cudownych ze az sie napialam z radosci, choc nie pije. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cipex
kurwa jak wsiadziesz w autobus to pojedziesz ja pierdole co za zjeb, truje juz tu od 2 godzin! Masz cos z lbem czy jak ze sie obcych na forum pytasz co zrobisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
ale nikt ci nie karze tego czytac.Prodadze dialog z jedna osoba, inni mnie nie interesuja.jesli nie chcesz czytac moich zali to wylacz kafe i idz spac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yogi Bear ;)
widocznie ta wr贸偶ka jest nastawiona jedynie na zarabianie kasy.. zastan贸w si臋 dlaczego do niej posz艂a艣? jak sobie ju偶 odpowiesz to mo偶e zaczniesz patrze膰 na 艣wiat bez r贸偶owych okular贸w.. a s艂o艅ce i owszem, za艣wieci艂o, tylko boj臋 si臋 czy zdo艂asz wykorzysta膰 dany czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
powiedz mi jak mam go wykorzystac?????????????????????co mam robic???????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
co mam korzystac? jestem stara i slaba psychicznie.:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobietkaaaaaaaaaaaaa007
JA MIALAM DOSWIADCZENIA, JESTEM TAK JAKBY BARDZIEJ WYCZULONA... NP. MAM PRZECZUCIA, MIALAM SNY PROROCZE, CZESTO PATRZAC KOMUS W OCZY WIEM KIM JEST, CZUJE BYTY, AUTORKO ROZUMIESZ O CZYM MOWIE?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
tylko jak mam zalamanie nerwowe :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
kobietka0007 ja tez tak mam.spod jakiego znaku jestes?RYBY?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobietkaaaaaaaaaa007
ostatni dzien BYKA

Udost臋pnij ten post

mysle,ze znak zodiaku z tym nie ma nic wspolnego jednak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
acha-bo myslalam ze tylko ryby sa takie ...porebane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
nien wiem czy to dobrze byc takim wyczulonym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
Calluna, wiem ale nie musisz czytac przeciez?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vlsdn
witam wszstkich zainteresowanych chce na tym forum pogadac o magii waszsych doswiadczeniach z nia .mam nadzieje ze beda pisac tutaj normali ludzie nie tak jak na innych forach TAKI JEST TYTUL WATKU A ty co tu zasmiecasz temat jak masz zalamanie nerwowe to do psychologa

Udost臋pnij ten post

do kobietkiiii pewnie ze rozumiem o czym mowisz ja mam to samo i to dosc czesto sny , przeczucia , i wiele innych tego rodzaju uniesien . jest to faje bo czlowiek moze odgadnac z jaka osoba ma do czynienia, kiedy cos sie stanei , a ja jeszce mam takie cos , ze dopiero po pewnym czasie mi sie uswiadamia ze taka sytuacje juz wczesniej widzialam lub przezylam

Udost臋pnij ten post

jahwe mam identycznie, uswiadamiam sobie pozniej,ze to juz bylo ale mam tez np. ze cos mi sie sni-prosty przyklad osoba znajoma ale tylko z widzenia jedzie nowym samochodem,dokladnie widze jaki to samochod kolor,ksztalt i marke po czym ok.tygodnia pozniej widze ta sama scen臋 z mojego snu i jedzie r贸wnie偶 tym samym samochodem-od razu go pozna艂am , od razu wiedzia艂am, 偶e w tym samochodzie jedzie ta osoba,rozumiesz???

Udost臋pnij ten post

poza tym mia艂am tak偶e kilka mozna by powiedzie膰 mrocznych scen zwi膮zanych z paranormalno艣ci膮, mo偶e nawet duchami... ale przez jaki艣 czas tak jakby to si臋 we mnie "u艣pi艂o"- rozmawialam nawet raz z ksiedzem ale mowi,ze najpierw z takimi sprawami idzie sie do psychologa nastepnie do egzorcysty ,ze nie wolno sie otwierac na to

Udost臋pnij ten post

do kobietkiii dlaczego nie praktykujes nie idziesz na jakies kursy zwizane z podswiadomoscia , powinnas to w sobie wyksztalcac ja mieszkam w londynie i chodze do akademi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermionaaaaa
Yogi odezwij sie do mnie jeszcze prosze!!! Inez78@onet.pl

Udost臋pnij ten post

wcale nie prawda ja mialm do czynienia z duchami przychodzila do mnie pewna kobieta bez twarzy tylko miala dlugie biale wlosy i szaty i dokladnie co godzine mnie budzila az do 6 rano nie mam pojecia co ona ode mnie chciala ale musze ci powiedziec ze wcale sie nie balam

Udost臋pnij ten post

jahwe jestes tam jeszcze? powaznie mozna to rozwijac? moze jakis kontakt daj do siebie?:)

Udost臋pnij ten post

za bardzo oprocz tego ksiedza nikt nie chcial ze mna rozmawiac ale i on chyba nie do konca wierzy艂 bo powiedzia艂,ze najpierw psycholog :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kukuryku na patyku 27
ZApisalam sie dzis do wrozki ale dopiero na styczen I mam Pytanie Tutaj czy ktos moglby mi odpowiedziec na dwa pytania ktore mnie gnebia.bardzo prosze niech ktos sie zlituje bade mna

Udost臋pnij ten post

?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kukuryku na patyku 27
Kobietka Czyli odpowiesz mi?pierwsze czy bedziemy razem,czy tez cos do mnie czuje Jakub6wrz85 I drugie czy zajac sie fotografia?ja Anka27marz84

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yogi Bear ;)
oczywi艣cie, 偶e takie zdolno艣ci da si臋 rozwija膰.. to dar podobny do innych, takich jak zdolno艣ci artystyczne, matematyczne itp. tylko spo艂ecze艅stwo jako艣 jeszcze nie doros艂o do tego by uzna膰 tego typu zdolno艣ci jako co艣 normalnego, no i pseudo jasnowidze i pseudo wr贸偶ki robi膮 z艂膮 robot臋.. ja te偶 wielokrotnie mia艂em sny, a p贸藕niej identyczne sytuacje zdarza艂y si臋 w 偶yciu.. tylko 偶e niekt贸rzy nazywaj膮 to deja vu

Udost臋pnij ten post