Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jahwe

magia, rytualy , energie , czakry

Polecane posty

Gość hermionaaaaa
a za granice nie wyjade? pracy nie znajde?i zadnego faceta nie poznam?no to piekna ta moja karma...rzeczywiscie slonce nade mna zaswiecilo :P

Gość hermionaaaaa
a mialo byc tak pieknie :P bylam miesiac temu u wrozki, nagadala mi takich rzeczy cudownych ze az sie napialam z radosci, choc nie pije. :)

Gość cipex
kurwa jak wsiadziesz w autobus to pojedziesz ja pierdole co za zjeb, truje juz tu od 2 godzin! Masz cos z lbem czy jak ze sie obcych na forum pytasz co zrobisz?

Gość hermionaaaaa
ale nikt ci nie karze tego czytac.Prodadze dialog z jedna osoba, inni mnie nie interesuja.jesli nie chcesz czytac moich zali to wylacz kafe i idz spac.

Gość Yogi Bear ;)
widocznie ta wróżka jest nastawiona jedynie na zarabianie kasy.. zastanów się dlaczego do niej poszłaś? jak sobie już odpowiesz to może zaczniesz patrzeć na świat bez różowych okularów.. a słońce i owszem, zaświeciło, tylko boję się czy zdołasz wykorzystać dany czas

Gość hermionaaaaa
powiedz mi jak mam go wykorzystac?????????????????????co mam robic???????????

Gość hermionaaaaa
co mam korzystac? jestem stara i slaba psychicznie.:P

Gość Kobietkaaaaaaaaaaaaa007
JA MIALAM DOSWIADCZENIA, JESTEM TAK JAKBY BARDZIEJ WYCZULONA... NP. MAM PRZECZUCIA, MIALAM SNY PROROCZE, CZESTO PATRZAC KOMUS W OCZY WIEM KIM JEST, CZUJE BYTY, AUTORKO ROZUMIESZ O CZYM MOWIE?

Gość hermionaaaaa
tylko jak mam zalamanie nerwowe :P

Gość hermionaaaaa
kobietka0007 ja tez tak mam.spod jakiego znaku jestes?RYBY?

Gość Kobietkaaaaaaaaaa007
ostatni dzien BYKA

mysle,ze znak zodiaku z tym nie ma nic wspolnego jednak

Gość hermionaaaaa
acha-bo myslalam ze tylko ryby sa takie ...porebane :)

Gość hermionaaaaa
nien wiem czy to dobrze byc takim wyczulonym...

Gość hermionaaaaa
Calluna, wiem ale nie musisz czytac przeciez?

Gość vlsdn
witam wszstkich zainteresowanych chce na tym forum pogadac o magii waszsych doswiadczeniach z nia .mam nadzieje ze beda pisac tutaj normali ludzie nie tak jak na innych forach TAKI JEST TYTUL WATKU A ty co tu zasmiecasz temat jak masz zalamanie nerwowe to do psychologa

do kobietkiiii pewnie ze rozumiem o czym mowisz ja mam to samo i to dosc czesto sny , przeczucia , i wiele innych tego rodzaju uniesien . jest to faje bo czlowiek moze odgadnac z jaka osoba ma do czynienia, kiedy cos sie stanei , a ja jeszce mam takie cos , ze dopiero po pewnym czasie mi sie uswiadamia ze taka sytuacje juz wczesniej widzialam lub przezylam

jahwe mam identycznie, uswiadamiam sobie pozniej,ze to juz bylo ale mam tez np. ze cos mi sie sni-prosty przyklad osoba znajoma ale tylko z widzenia jedzie nowym samochodem,dokladnie widze jaki to samochod kolor,ksztalt i marke po czym ok.tygodnia pozniej widze ta sama scenę z mojego snu i jedzie również tym samym samochodem-od razu go poznałam , od razu wiedziałam, że w tym samochodzie jedzie ta osoba,rozumiesz???

poza tym miałam także kilka mozna by powiedzieć mrocznych scen związanych z paranormalnością, może nawet duchami... ale przez jakiś czas tak jakby to się we mnie "uśpiło"- rozmawialam nawet raz z ksiedzem ale mowi,ze najpierw z takimi sprawami idzie sie do psychologa nastepnie do egzorcysty ,ze nie wolno sie otwierac na to

do kobietkiii dlaczego nie praktykujes nie idziesz na jakies kursy zwizane z podswiadomoscia , powinnas to w sobie wyksztalcac ja mieszkam w londynie i chodze do akademi

Gość hermionaaaaa
Yogi odezwij sie do mnie jeszcze prosze!!! Inez78@onet.pl

wcale nie prawda ja mialm do czynienia z duchami przychodzila do mnie pewna kobieta bez twarzy tylko miala dlugie biale wlosy i szaty i dokladnie co godzine mnie budzila az do 6 rano nie mam pojecia co ona ode mnie chciala ale musze ci powiedziec ze wcale sie nie balam

jahwe jestes tam jeszcze? powaznie mozna to rozwijac? moze jakis kontakt daj do siebie?:)

za bardzo oprocz tego ksiedza nikt nie chcial ze mna rozmawiac ale i on chyba nie do konca wierzył bo powiedział,ze najpierw psycholog :(

Gość Kukuryku na patyku 27
ZApisalam sie dzis do wrozki ale dopiero na styczen I mam Pytanie Tutaj czy ktos moglby mi odpowiedziec na dwa pytania ktore mnie gnebia.bardzo prosze niech ktos sie zlituje bade mna

?

Gość Kukuryku na patyku 27
Kobietka Czyli odpowiesz mi?pierwsze czy bedziemy razem,czy tez cos do mnie czuje Jakub6wrz85 I drugie czy zajac sie fotografia?ja Anka27marz84

Gość Yogi Bear ;)
oczywiście, że takie zdolności da się rozwijać.. to dar podobny do innych, takich jak zdolności artystyczne, matematyczne itp. tylko społeczeństwo jakoś jeszcze nie dorosło do tego by uznać tego typu zdolności jako coś normalnego, no i pseudo jasnowidze i pseudo wróżki robią złą robotę.. ja też wielokrotnie miałem sny, a później identyczne sytuacje zdarzały się w życiu.. tylko że niektórzy nazywają to deja vu