Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jahwe

magia, rytualy , energie , czakry

Polecane posty

Gość Yogi Bear ;)
świeci słońce, to znaczy jest dobry czas na to, by zmienić swoje dotychczasowe życie.. ale nie zrobisz tego siedząc w domu, łykając leki i zamartwiając się, czy on jeszcze Cię kocha, czy wróci, itp. napisałem, że się motasz, bo tak też pokazały karty, ale pora żebyś wzięła się za siebie i swoje życie, by nie zmarnować szansy.. właśnie teraz jest szansa żeby kogoś poznać

Gość hermionaaaaa
teraz to chyba nie bo ledwo stoje na nogach. :)

Gość hermionaaaaa
czy zdołam zyc bez niego?

Gość hermionaaaaa
no ale dlaczego on ma byc z nia szczesliwy-mnie zdradzal 15 lat, a ja nie bedzie???to niesprawiedliwe!jego ciagnie do 16 latek a nie takich jak on ana dodatek brzydkich!

Gość hermionaaaaa
powiedz mi czy znajde prace????

Gość sagrz tuskocipa
hermionaaaaa po chuj sie pytasz jaka ma talie kart skoro gowno o nich wiesz jezeli nie znasz podstawowej waita

Gość hermionaaaaa
nie wolno na nikogo rzucac klatw!!!!!!bo wroci do ciebie jak bumerang.!!!!!

Gość hermionaaaaa
znam tylko klasyczne, Lenormand i anielskie.nie znam sie na tym, myslalm tylko ze to jakis podszywacz ktory chce zakpic ze mnie.ale jednak powiedzial cala prawde.:(

Gość Yogi Bear ;)
z całym szacunkiem, ale Kafeteria nie jest dobrym miejscem do terapii psychologicznej.. a radziłbym udać się do kogoś kto wyprowadzi Cię z dołka, bo leki co prawda pomagają, ale nawet te z grupy SSRI są skuteczne jedynie w 60%.. jeżeli nie możesz, albo nie chcesz iść do psychologa, to musisz pogadać z kimś do kogo masz zaufanie.. musisz się wygadać, nie dasz rady zdusić tego w sobie.. z chęcią bym pomógł, ale pewnie mieszkamy zupełnie w innych częściach kraju.. i uwierz, że rozpamiętywanie nic nie da

Gość kjncksl
a zna sie ktos tu na numerologii i moze mi cos powiedziec na temat mojego zwiazku? ja 15.03.1986 on 24.2.1976 ?

Gość hermionaaaaa
tak masz racje Yogi.mam nieciekawa sytuacje, jestem bez pracy mialam z Nim otwierac sklep, teraz zostalam na lodzie...pwoiedz mi czy uda mi sie znalesc prace?

Gość hermionaaaaa
wiem , ze nic nie da.

Gość hermionaaaaa
powiedz mi czy oni beda mieszkac za granica czy polsce?

Gość Marrtynaaaaa22
Yogi Czy mógłbyś mi powiedzieć czy Andrzej coś do mnie czuje?? Czy jest to milosc??

do wredny nie klatwy nigdy nie rzucalam na nikogo bo to mnie nie bawie zeby drigiej osobie na zlosc robic , ale duzo na ten temat czytala i wiem ze sa tez takie kaltwy , ktore naprwde moga wyrzadzic komus duza krzywde

Gość hermionaaaaa
tak rzucic klatwe a potem szatan was opeta...czytalam na ten temat...nawet jak bym kogos nienawidzila z calego serca-tak jak dziewczyny mojego ex :P-to w zyciu bym sie nie brala za klatwy...nie wolno.

Gość Yogi Bear ;)
a nie możesz poszukać kogoś innego do współpracy żeby ten sklep otworzyć? bo widzisz karty pokazały, że świadomie wróżysz sobie klęskę i winisz za nią partnera i jego odejście, ale podświadomie, to co wypierasz to właśnie chęć osiągnięcia sukcesu.. ten stan zawieszenia właśnie mija i przy pomocy kogoś bardziej doświadczonego i starszego od Ciebie powinno się udać.. możliwe że to ktoś z rodziny, albo stary znajomy/przyjaciel, którego znasz z lat dziecięcych.. jest wyjście z sytuacji, ale Ty jakbyś go nie widziała, jakbyś była zamknięta na już wymyślony schemat

Gość Yogi Bear ;)
co do wyjazdu za granicę, to bardzo prawdopodobne, a na pewno zmienią miejsce zamieszkania

Gość hermionaaaaa
tak racja, wroze sobie kleske.Rafal tak jakby prowadzil mnie za rekę przez te lata, nie musialam myslec, martwic sie-on to robil za mnie.Czyli ze widokow na prace nie ma?wyjzadu za granice tez nie?

Gość hermionaaaaa
tak-on ma dom w polsce-teraz mieszkaja we wloszech.czyli bedziemy sasiadami jesli zmienia miejsce zmieszkania.

Gość hermionaaaaa
po prostu sie boje, bardzo sie boje!!!!

Gość Marrtynaaaaa22
Ojjj Yogiii bardzo proszeeee o odp.;);););)

Gość Innttrruuddaa
martyna podobasz sie jemu, ale on nie jest pewny co do dalszego postepowania, musisz wziac sprawe w swoje rece

Gość hermionaaaaa
taqk-mam przyjaciolke od 15 lat, czy myslisz ze ona moze mi pomoc?

Gość hermionaaaaa
to jak widokow na to nie ma to chyba zanczy ze ja umre, i nie chcesz mi tego pwoiedziec ...

Gość marynaszz
hermionaaaaa przestan juz spamowac, czytac nie umiesz czy co?!!! Temat dotyczy czegos innego a ty sobie tu pogaduchy urzadzasz, nie interesuja nas twoje zale, chcesz porady wrozki to idz do niej i zaplac

Gość hermionaaaaa
no coz , bylam u wrozki, zaplacilam i nagadala mi takich glupot ze az bylam szczesliwa...

Gość Yogi Bear ;)
a dlaczego miałabyś umierać? to raczej nie przyjaciółka, bo to jest osoba płci męskiej.. ja napisałem o tym sklepie, bo pojawiły się karty związane z przedsięwzięciami, a nie ze stałą posadą u kogoś.. wydaje się, że to jest właściwy kierunek, ale nie wyklucza innego.. tylko pamiętaj, że praca, czy biznes sam nie zapuka do naszych drzwi

Gość hermionaaaaa
ehhh to nie znam nikogo takiego mowiac szczerze...