Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jahwe

magia, rytualy , energie , czakry

Polecane posty

hhaha oj niedowiarku człowieku małej wiary jak jestes taki cwany to poczytaj jakie sa uczelnie w LOndynie a potem dyskutuj hahha Angklia to nie Polska hahha można studiować różne rzeczy żeby potem pomagac ludziom.

Spokojnie, wierzę Ci że chodzisz na te wykłady. To nie jest stwierdzenie nieprawdopodobne które wymagałoby szczególnych dowodów. Gdybyś napisała że masz w piwnicy bombę atomową - wtedy żeby mnie do tego przekonać musiałabyś się postarać dużo bardziej. Ale bomby atomowe istnieją więc nie jest to niemożliwe. Natomiast żeby mnie przekonać do astrologii musiałabyś się postarać dużo bardziej niż przy udowadnianiu wspomnianej bomby w piwnicy. Mniej więcej tak samo jak przy udowadnianiu że jesteś właścicielką statku kosmicznego. Niesamowite koncepcje wymagają niesamowitych dowodów, a Ty wierzysz na słowo kilku wykładowcom którzy założyli prywatną szkołę dla robienia kasy...

hehehe bomby nie mam :))Wiesz nie tylko chodzi o wykłądy po prostu w Anglii ta nauka jest rozwinięta bonie ma tam katolików nie byął to wzbraniana nauka.Zeby chodzić do tej uczelni emusze pracować to nie jet tak że mam podane na tacy ale ucze sie tego co kocham,co mnei intereauje. A także ze znajomymi praktykujemy różne.....ryty

Gość najlepsza kase robi sie
na naiwnych ludziach a naiwnych nie brakuje Według statystyk, aż 3 miliony Polaków korzystają z usług wróżek, czarodziejów i gabinetów ezoterycznych. Na te cele tylko w 2010 roku wydali około 2 mld zł. jak można wierzyć ze planety wpływają na los człowieka i ustala całe zycie według planety Otóż odległości między planetami mierzy się w milionach i miliardach kilometrów. Najbliższe Ziemi Wenus i Mars są odległe - w zależności od położenia na orbicie - o ok. 50-500 milionów km. Rodzi się pytanie: Jak planeta odległa ode mnie o np. 100 milionów kilometrów może spowodować to, że w danym tygodniu zawrę ciekawą znajomość, czy też odniosę sukces w pracy? Ale to jeszcze nic. Astrologia powołuje się na dalsze planety np. Neptuna i Plutona, które są odległe od Ziemi o ok. 4-7 miliardów km. a teraz pytania Co więcej prawdziwa nauka i logika stawia astrologii wiele pytań, na które nie umie odpowiedzieć, np.: 1. Dlaczego bliźnięta urodzone w tym samym czasie i na tej samej szerokości geograficznej mają tak odmienne losy? 2. Dlaczego do postawienia horoskopu bierze się pod uwagę planety i Księżyc a pomija się np. komety, planetoidy krążące między Marsem a Jowiszem czy też cztery największe księżyce Jowisza (niektóre większe od naszego)? 3. Dlaczego druga planeta ma odpowiadać za powodzenie, miłość czy urodę, podczas gdy jej nazwa jest ustalona z mitologii i z naukowego punktu widzenia Wenus ma taki wpływ na miłość i urodę, jak fazy księżyca na rozwój kolarstwa np. w Mongolii? 4. Nazwy gwiazdozbiorów są ustalone na podstawie wolnych skojarzeń ludzi, którzy patrzyli na nie przed tysiącami lat. Przy czym wersja egipska - używana obecnie - różni się od chińskiej czy babilońskiej (por. tab. 1). 5. Skoro wyliczenia astrologów są tak dokładne i pewne, to dlaczego w historii ludzkości miliony horoskopów okazały się zwykłymi niewypałami i kompromitacją? 6. Co zrobią astrologowie gdy się okaże, iż odkryto dziesiątą planetę Układu Słonecznego, której do tej pory nie uwzględniają podobno bardzo dokładne horoskopy? 7. Dlaczego horoskop układa się z datą i godziną urodzenia człowieka a nie np. jego poczęcia?

Gość niech mnie ktoś uświadomi
No właśnie, ja jestem z bliźniaków. Bratu wszystko się zawsze udawało, a mnie nie. On świetne szkoły skończył, dobrze zarabia, ma żonę dzieci, a ja nic, samotna, ledwo wiążę koniec z końcem i wiecznie coś mi jest (źle się czuję).

wiesz co no troche mnie zawiodłeś miałam nadzieje ze znasz sie na tym a ty po prostu wkleiłes pytania ze strony internetowej oj oj

merkaba ciebei można poznac wszedzie ciągle do tej bibli. Do niech ktos mnie uświadomi za małomam danych żeby odpowiedzieć na Twoje pytanie.

a jakie dane są Ci potrzebne. Nie wkleję tu daty urodzenia.

urodziliśmy się w jednym roku, miesiącu, godzinie. Dzieli nas 15 minut. On o 8 ja o 8:15

sama godzina mało mi mowi potrzebna jest data,imie i nazwisko i miejscowosc a najlepiej szerokość geograficzna

szkoda, nie mogę tego tu podać bo to zbyt niebezpieczne podawać takie dane na forum.

czesc wszstkim widze ze idzie zacieta dyskusja na temat ezoteryki super ze ludzie wlanczaja sie do dyskusji a MERKABA prosze cie wiecej nie wchodz na to forum bo szatan cie openta a ksiadz nie da ci rozgrzeszenia za to ze wlazisz na takie fora

Gość gość
Sprawdzone, skuteczne rytuały przesyłam po uiszczeniu opłaty 40zł na rózne sytuacje życiowe w tym m.in rytuały miłosne, a także dot. pracy, zdrowia, szczęścia, powodzenia,polepszenia relacji i wielu innych. Rytuały są proste mozliwe do wykonania w warunkach domowych. więcej informacji pod adresem : kobietamag@interia.pl

Gość gość
ja wierze w wplyw planet.ksiezyca na nasze zycie poczytaj sobie o dzilaniu ksiezyca na nasze zycie.podczas pelni nie mozna spac.wzrasta agresja ludzi.WSZYSTKO DOOKOLA JEST ENERGIA.JEST ONA NAWET NA PRZEDMIOTACH MARTWYCH

Gość gość
jak ktos glupi to niech placi w rytualy albo w nie wierzy.wystarczy kupic gwiazgy mowia albo przeczytac w sklepie.zalozyc czerwona rzecz bransoletke czerwona lub nitke na lewy nadgarstek a przy sobie miec troszke soli i dziurawca.to wystarczy

Gość gość
ja kiedys w to wierzylam .ale teraz to dla mnie sa takie 'chooje moje dzikie weze' wierze natomiast w potege rozumu ludzkiego nauczylo mnie tego zycie ze to nawazniejsze co w glowie nie nabijac kabzy innym.ktorzy to wykorzystuja.Na swiecie pelno cwaniakow wykorzystujacych nasza niewiedze.

Gość gość
Polecam z calego serca pania o imieniu Regina milosne.czary.rytualy@gmail.com

Gość gość
Na kafeterii ogłaszają się tylko osoby, które chcą zarobić, a o magii wiedzą niewiele. Mogę Wam opisać jak to było w moim przypadku, edytamn@gazeta.pl . Trzeba tylko pamiętać, ze z magią nie ma żartów. Mój teraz jest aż za bardzo uzależniony ode mnie. co jest trochę denerwujące, czasem zastanawiam się czy było warto...ale prawdziwego zaklęcia ponoć nie da się ściągnąć

Gość gość
jakby ktos chcial porozmawiac na temat magii, sprobowac wrozby lub rutualu, prosze pisac mei.lina@o2.pl moje ceny naprawde sa niewielkie i mysle, ze w większości mozna sie dogadac ze soba.

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl

Gość AnnaeM

Kochani Magia istnieje. Sama w nią nie wierzyłam, dopóki nie trafiłam na właściwą osobę.

Pamiętajcie, że dobrze wykonana magia zawsze da efekt, niestety nie da się jej cofnąć dlatego proszę przemyślcie 200 razy nim zlecicie komuś rzetelnemu wykonanie spętania.

Gość Margot
Dnia 18.01.2019 o 19:16, Gość AnnaeM napisał:

Kochani Magia istnieje. Sama w nią nie wierzyłam, dopóki nie trafiłam na właściwą osobę.

Pamiętajcie, że dobrze wykonana magia zawsze da efekt, niestety nie da się jej cofnąć dlatego proszę przemyślcie 200 razy nim zlecicie komuś rzetelnemu wykonanie spętania.

Szukam kogoś, kto potrafi zdjąć klątwę miłosną. Klątwa zadziałała nie tak jak było zamierzone i są problemy. Jeżeli znacie kogoś, kto zna się na tego typu działaniach (klątwy, spętania itp i ich zdjemowanie), proszę o kontakt. Dwoje rytualistów mi już odmówiło, że względu na skomplikowany proces, ale mogą sprawdzić czy oczyszczanie jest robione itp, tylko nie potrafią zdjąć tego, co jest na mnie:( . Szukam kogoś uczciwego. Kontakt: lareine.margot.77.21@gmail.com