Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jahwe

magia, rytualy , energie , czakry

Polecane posty

Gość hermionaaaaa
nie wroci do mnie??

Gość hermionaaaaa
czy beda mieli wspolne dziecko?bo ona ma juz corke

Gość Yogi Bear ;)
@lulka67 sorry, nie pamiętam wszystkich wróżb, ale określenie "ukojenie łez" mogło oznaczać jedynie pocieszenie w celu wyjścia ze złego stanu, to mogła być koleżanka, przyjaciółka, kolega, ktoś z rodziny, no chyba, że napisałem, że wpadniesz w ramiona jakiegoś faceta?

Gość lulka67
no w sumie nie ma sie co spinać mysle ze kogos poznam jeszcze i zapomne juz całkiem o ex

Gość hermionaaaaa
jesli o mnie chodzi to jestes najlepszym wrozem jakiego spotkalam,powiedz mi czy oni beda mieli dziecko?ona wogole nie ejst w jego typie-jest brzydka!!!jak on mogl!!!bedzie ja zdradzal jak mnie???????

Gość lulka67
pisałes, że w niedługim czasie ktos sie pojawi i sprawi ze znow bede szczęsliwa bo poprzedni partner nie był dla mnie i rozstanie było nam pisane

Gość Yogi Bear ;)
ta kobieta pokazała się jako ktoś bardzo silny, choć nie wiem, czy dzięki Rafałowi nie liczy na jakąś stabilizację finansową.. no według kart to nie wróci i nie ze względów na dziecko, choć nie wprost była tam energia dziecka płci męskiej

Gość kokosroko_i_jajco_0_
bójcie się boga! szatan was za dupę złapie przez te wasze czary mary!

Gość hermionaaaaa
yogi a czy ja kogos poznam czy zasze bede na niego czekac????????czyli beda mieli dzicko wspolne???

Gość zew ryczacej gesi
Przez ponad dwadzieścia lat zajmowała się układaniem kart tarota, wróżeniem, była instruktorem i wielką zwolenniczką reiki. Miała także „dar tak zwanegopisma automatycznego. Od kilku lat ona i jej syn walczą o uwolnienie się od nękań demonicznych. Wrócili do Kościoła, zaczęli się modlić i żyć sakramentalnie. Jednak szatan nie daje za wygraną, daje natomiast odczuć swoją obecność w ich życiu. Kobieta ta, kiedy ma zamiar udać się do kościoła na Mszę Świętą, czasem nagle opada z sił, cała sztywnieje i nie jest w stanie poruszyć nawet palcem. Stan taki trwa nawet kilka godzin. Ustaje dzięki modlitwom o uwolnienie i błogosławieństwom. Słyszy ona także różne głosy iw nocy obok swego łóżka widzi różne dziwne postaci, które ją obserwują i mimo modlitw, nie chcą zniknąć. Czasem, gdy uda się jej jakoś dotrzeć do świątyni, mdleje w ławce lub czuje się tak źle, że musi natychmiast wyjść z kościoła. Można powiedzieć, że jest to diabelska kara za „próbę dezercji Szatan, który daje człowiekowi pewne „dary: jednocześnie wymaga całkowitego posłuszeństwa. Kiedy chce się od niego uwolnić, atakuje z jeszcze większą silą, Stan taki niestety trzeba przetrwać. W miarę jak człowiek coraz bardziej otwiera się na Miłość Boga, stopniowo działanie szatańskie maleje. Nie można tu jednak iść na żadne kompromisy ze złem. Tylko wytrwała modlitwa, kierownictwo duchowe i pogłębione życie sakramentalne, są w stanie przywrócić prawdziwy pokój serca i dać łaskę uwolnienia

Gość Yogi Bear ;)
@lulka67 no to się pojawi, niedługo to znaczy dla mnie od pół roku do roku, bo na taki czas stawia się karty, chyba, że astrologicznie pojawia się konkretny czas.. cierpliwości :)

Gość hermionaaaaa
czy mi jest ktos pisany czy poznam jakiegos faceta?????

Gość podnoszenie
Yogi bear powr.óżysz tu jeszcze komuś?

Gość lulka67
to fajnie :)miłego wieczoru Yogi

Gość Yogi Bear ;)
teraz wydaje Ci się, że świat się skończył, a uwierz, że jest odwrotnie, to teraz będziesz mogła się realizować.. pewnie, że niełatwo zapomnieć o wspólnych 15 latach.. jak pisałem, słońce świeci dla Ciebie więc ruszaj w kolejną podróż, bo jak będziesz czekać to się nie doczekasz.. co do dziecka, jak napisałem pojawiła się męska energia, ale dziecko nie w prost, więc to oznacza, że jest taka możliwość, a czy z niej skorzystają? na tę chwilę i do roku - nie

Gość hermionaaaaa
yogi a czy ja wyjade za granice niedlugo kiedys?czyli ze przy mnie nie widzisz zadnego zwiazku?

Gość Yogi Bear ;)
postawiłem rozkład partnerski na was, a nie na każdego z osobna, więc nie mogę na jego podstawie napisać czy będziesz z kimś w związku, a już tym bardziej czy wyjedziesz za granicę, choć karta serca może na to wskazywać

Gość hermionaaaaa
powiedz mi jeszce czyli oni beda szczesliwi razem? a beda mieszlaki za granica czy w polsce?

Gość podnoszenie
powróżysz mi? kiedy skończy się moja samotnosc? Agnieszka 35l.

Gość hermionaaaaa
czy ja juz wogole w jego zyciu nie bede istaniec?nie bedzie za mna tesknil?nie bedzie chcial wrocic?nie bedziemy miec juz kontaktu?

Gość kokosroko_i_jajco_0_
ludzie nawróćcie się! bozia was kocha i na was czeka!

Gość hermionaaaaa
ciezko sie z ztym wszytskim pogodzic..15 lat razem,bylam i jestem od niego uzalezniona.

Gość hermionaaaaa
yogi jestes tam jeszcze?

Gość Yogi Bear ;)
no współczuje Ci, ale nie ma co rozpaczać i zastanawiać się czy wróci, bo stracisz kolejne lata.. nie warto.. sama już doszłaś do wniosku, że się uzależniłaś, a gdzie miejsce na miłość?

Gość hermionaaaaa
yogi w jaki sposob ma dla mnie swiecic slonce kiedy teraz zyje tylko dzieki tabletkom uspoksajajacym?jak????

no widze ze temat po malu sie rozwija fajnie wiedze tez ze juz i tarot poszedl w gre

Gość hermionaaaaa
no wlasnie, czy mnie juz nikt nie pokocha?co ja mam teraz robic?

Gość hermionaaaaa
czyli ze on juz wogole o mnie nie mysli?nie bedzie chcial miec ze mna kontaktu?