Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Ludzie Solidarnosci-okradli nasz kraj, a uwaza sie ich za bohaterow

Polecane posty

Gość sagrz
na miejscu nie było samochodów bo samolt je wiozacy nie mógł wylądowac a widac nic nie było bo była mgła

Gość sagrz a chodziles goly
to fgdzie ty zeyles? spodni nie miales, chleba nie miales, kawy nei miales? to jak ty przezyle? niemozliwe, goly i glodny az dziw bierze

Gość sagrz
jest lepiej niż za komuny i jest tak jak powinno być w rozwijajacej się gospodarce kapitalistycznej

Gość sagrz
ja żyłem w Polsce. chodziłem w czyms co się nazywało Odra/ takie polskie dżinsy chleb miałem, kawe miałem jak mi ja przysłali z Niemiec (polska nie nadawała się do picia)

Gość sagrz
miałem taka margarynę jaką teraz kupujemy w sklepach jak dostałem z tzw darów. szynkę "Krakus" kupioną za granicą przechowywałem cały rok na Wigilie.

Gość cmiwows,do
ogladajcie dalej tvn i wierzcie ze nic sie nie dzieje. Przeniesienie jednostki wojskowej z elku do goldapii zeby rosjanie mogli podsluchiwac tez jest ok. Kiedy amerykanie chcieli ustawic w pl tarcze antyrakietowe tusko powiedzial putinowi, ze bedzie mogl je ogladac przez kamery, zeby byc na bierzaco. Oddal cale sledztwo smolenskie rosji i nie skorzystal z mozliwosci otrzymania pomocy od specjalistow z ameryki i ue. Spoko

Gość sagrz
niczego nie oddwała bo na terenie Rosji śledztwo prowadzi Rosja.

Gość sagrz
nie skorzystał z pomocy bo mamy polskich wybitnych specjalistów podsłychiwac Rosjanie mogą wszedzie przy współczesnej technologii zresztą ich wywiad jest jednym z najlepszych na świecie

Gość van dall
sagrz to ty nie pierdol. Taki samolot nie mogl rozpasc sie na miliony kawalkow po uderzeniu w brzoze. Nie bylo nawet zadnych akcji ratowniczych, a jak w japonii bylo trzesienie ziemii to tusk od razu zaproponowal wyslanie pomocy. Polscy poloci byli kierowani przez rosjan nie na pas tylko na drzewa, celowo. Przypomnij sobie wtc jak samoloty przecinaly stalowe wiezowce wpol, a ty chcesz mi tu powiedziec, ze mala brzuzka doprowadzila do takich zniszczen i rozwalila caly samolot? haha. PS eksplozja zostala juz udowodniona, malo tego- dwie takze jestes do tylu z faktami

Gość sagrz
on nie rozpadł się po uderzeniu w brzozę.

Gość sagrz
wieżowce UTC nie były przecinane na pół. samoloty wlatywały do czesci aluminowej. gdyby były przecięte na pół to by się złamały.

Gość sagrz
ekslozja nie została udowodniona. ale... może mam nieaktualne info. podaj linka do takiej wypowiedzi fachowców.

Gość sagrz
polscy piloci wiedzili że lądowanie w takich warunkach jest niemożliwe bo wieża ich o tym informowała. wiedzili również, że sprzęęt wieży jest prymitywny i mało dokładny a ILSa nie ma na tym lotnisku.

Gość van dall
zapewne to, ze rosjanie WYMYLI to co zostalo z samolotu i zakazali sekcji zwlok jak ciala dotarly do polski tez jest normalne. Tam nie zginela zwykla grupa turystyczna ale glowa panstwa. To jasne, ze ta sprawo powinni zajac sie najlepsi z najlepszych swiatowi specjalisci a nie przekrety rosyjskie. Z reszta jak wg ciebie polacy maja badac te sprawe skoro wszystko jest nadal w rosji ktora robi wszystko, zeby nam nie oddawac tych dowodow. Polska ma prawo sie ubiegac o zwrot i miala prawo samodzielnie prowadzic sledztwo, ale tego nie zrobili i oddali ODDALI sprawe w rece rosji. Nasza sprawe oddali rosjanom

Gość sagrz
brzoza spowodowała odpadnięcie kawałka skrzydła a to dopiero spowodowało katastrofę... masz jakieś niedokładne info.

Gość sagrz
Rosjanie nie zakazali sekcji zwłok w Polsce. nie zmyslaj

Gość sagrz
wszystko co najważniejsze, tzn nagrania ze skrzynek sa w Polsce. polscy naukowcy badali równiez resztki samolotu.

Gość sagrz
Polska przeprowadziła i prowadzi samodzielnie śledztwo w tej sprawie. dziwne że o tym nie wiesz.

Gość van dall
blad. Rosyjscy piloci kazali ladowac polskim pilotom w tym lesie! Wmawiali im ze "sa na sciezce". Po drugie polscy piloci nie posluchali sie i nie zamierzali ladowac, wybuch nastapil w momencie kiedy ci zaczeli wznosic sie w gore

Gość van dall
zakazali otwierania trumien w polsce, ty nie zmyslaj

Gość sagrz
Polscy niczego nie oddawali w ręce Rosjan. śledztwop na terenie Rosji prowadzi Rosja. w Polsce prowadzi Polska

Gość sagrz
nie zakazali. zakaz był i jest polski bo tak mówią przepisy sanitarne. mozna było otworzyć trumny jeśli ktoś wystąpiłby o taka zgodę. zdarzyło to się tylko w wypadku Kaczyńskich. a teraz tych następnych paru osób.

Gość van dall
nie wiem skad masz takie zaklamane info i nawet mnie to nie obchodzi. Wierz sobie, ze skrzydlo z takiego samolotu odlamalo sie w skutek uderzenia z brzuzka ( zostalo udowodnione, ze samolot nawet nie dotknal jednego drzewa bo nie lecial tak nisko). Poczytaj w necie a potem sie wypowiadaj, a nie jakies brednie z tvn wciskasz

Gość sagrz
nie zostało udowodnione że leciał za wysoko.

Gość van dall
poprostu poczytaj o tym

Gość sagrz
dokładnie widac jak słup drewniany ucina kawał skrzydła przy dużo mniejszej prędkości samolotu.

kurrwa, nie macie innych tematów niż ten pierdolony, ciągnięty od ponad 2 lat smoleńsk? Żałoba trwała trochę ponad tydzień, a po 2 latach oszołomy nadal to ciągle odgrzewają i snują jakieś poperdolone teorie poparte tylko chorymi wynurzeniami Jarka, jego bratanicy i ich przydupników, pierdolone bezmózgi, gardzić wami to za mało 🖐️

Gość sagrz
poczytałem i na tym się znam. żaden z naukowców mających dojście do materiałów z katastrofy nie zanegował tego co zawiera raport komisji Millera.

Gość van dall
zapoznaj sie z najnowszymi danymi a bedziesz wiedzial wszystko. Dla mnie to jest straszne i nie wiem do czego to doprowadzi