Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuyhgfdsa

jacuzzi

Polecane posty

Gość poiuyhgfdsa

mam pytanie w jacuzzi sa nei wiem jak sie to fachowo nazywa ale chyba dysze zktorych wyplywa mocny strumien wody i mam takie oto pytanie czy siedzac w jacuzzi siada sie tek by ten strumien uderzal w cialo (w plecy) czy tak bybyl gdzies obok

Gość poiuygfdsa
wlasnie dzisiaj bylam w jacuzzi i wlasnie tak usiadlam ze woda uderzala w moje plecy, no a teraz mnie one bola::(

Może zbyt długo przebywałaś w jacuzzi!! Po drugie trzeba masować całe plecy i co chwile trochę się przesuwać. Może też dlatego że pierwszy raz byłaś w jacuzzi i mało masz ruchu.

Hydromasaż dobry jest na przemęczenie N.P po tygodniu pracy czy jakimś dużym wysiłku. Jacuzzi w połączeniu z sauną to znakomity relaks. Może drugim razem połącz jedno z drugim!!

Gość poiuygfdsa
potem usiadlam na dysze pupa i woda wlala mi sie do srodka :( a potem wszystko wylecialo do jacuzzi... ale wstyd... mialam wtedy jeszcze okres, wiec woda byla cala czerwona...

Gość poiuygfdsa
przebywalam okolo 10 min , wiec to nei jest duzo , poza tym mam duzo ruchu moze to temu ze bylam pierwszy raz, ale generalnie nie lubie takich mocnych doznan, bo bardziej sparwiaja mi bol niz pzryjemnosc

Coś ściemniasz nie mogłaś usiąść na dyszy gdyż dysze wychodzą pionowego boku jacuzzi a nie z dołu!!

Gość poiuygfdsa
oczywiscie ze sa, te z boku sa do masowania plecow, a te od dolu sa do ud i stop...

Gość poiuygfdsa
to moze na twoim basenie, u mnie leci strumien wody

Gość poiuygfdsa
wanna z hydromasazu? co ty chrzanisz, klamiesz jak nic, a poza tym ja chodze na basenie do jacuzzi, nigdzie nie pisalam, ze mam swoje...

Gość maniana 11
a ja byłam kilka razy w tym tygodniu po 20-25 min i super masuje plecy i pod stopy nic mnie nie boli

siadasz gdzie chcesz. to tak samo jak z sauna, jeden siada na dole, natomiast kto inny siada na polkach pod sufitem. prosze nie porownywac wanny z hydromasazem z jacuzzi.

Gość gabarella
Jacuzzi jest sugerowane przy rehabilitacji, wpływ na stres, pozwala się rozluźnić. Warto je mieć dla samego relaxu, ale to musi być porządny sprzęt. Nie na zasadzie marketowych zabawek - bo to dopiero taki minibasen spa faktycznie robi różnicę.

Gość marta broniak
Jeśli macie stary zestaw jacuzzi, a chcecie mieć coś porządnego to jest taka firma o nazwie Herbeć, która sama zajmuje się wymianą sprzętu, za free, a jeszcze daje rabat na to co kupicie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę dać namiar.

Gość gabarella
Ty piszesz o tym - http://www.herbec.pl/pl/wymien-jacuzzi tak? Mamy wannę, ale ona od dawna nie działa, tj. nie działa funkcja jacuzzi. Na coś takiego też dadzą rabat? Realnie - czego można się spodziewać? Ile jest maksymalnie tego rabatu? Widzę info o latach, ale bez podawania górnej granicy...

Gość marta broniak
Jest zależy od wieku jacuzzi, ale ile wynosi górna granica to już musisz się dokładnie wczytać w regulamin. Tak czy siak się opłaca, bo jednak mowa o porządnych zestawach z górnej półki.

Gość kaszneks
Hej. Załatwiamy sobie jacuzzi przez tą promocję - faktycznie temat godny uwagi, ale zapomnieliście o jednej kwestii. Tam nie ma minibasenów spa, tzn. promocja tego nie dotyczy, ale te wanny które można wstawić to rzeczywiście mają świetne parametry.

Gość gabarella
Rozmawiałam z herbeć, zrobiłam sobie nawet porównania i to się, opłaca. Powinno się udać w ciągu miesiąca wymienić jacuzzi na nowe - zobaczymy jak to pójdzie. Generalnie typowego planu zmiany nie było, ale to chyba jednak okazja.

Gość kaszneks
A którą konkretnie wannę kupujecie? U nas to będzie takie spełnienie marzeń. Często jeździmy na weekendy ze spa, a tak będziemy mogli z tego korzystać kiedy tylko chcemy. I na dokładkę jest znacznie taniej.

Gość gabarella
Model Hexis, bardzo ciekawe parametry, fajnie wygląda, ale nie ma sensu tego opisywać - masz wszystko podane przy opisach poszczególnych produktów na http://www.herbec.pl/pl/wymien-jacuzzi Popatrz sobie - tam nie ma żadnych trudnych w zrozumieniu parametrów.

Gość kapenda
Minibaseny spa nie mieszczą się w tej promocji. A wanna którą sugeruję to Maxima, jest dwuosobowa, z bardzo dobrymi parametrami.. Najfajniej mieć okazję testować jakąś wannę, ocenić jej możliwości, sprawdzić parametry i na tej podstawie szukać kolejnej.