Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupilek

czy kobiety lubia delikatny i romantyczny sex ? ? ?

Polecane posty

Gość tiaaaaaaa
Ją uwielbiam jak facet robi mi minete mam wtedy najlepszy orgazm

Gość marcelku a dlaczemu
nie piszesz juz na nicku pupilek??? hę?

Moon zdaniem, to sex poprzedzony wlasnie gra wstepna, przy fajnej muzyczce, nie koniecznie w sypialni. Na spokojnie, szeptajac czasami coś slodkiego do ucha, zmieniajac pozycje bawic sie sexem. Przutulic sie, pocalowac po wszystkim. Taki jest moon zdaniem romantyczny sex. Moge nie miec racji.Kazd ma swoje wlasne zdanie na ten temat. Wiec nie bede sie klocil jesli Ty masz inne :-)

Gość aaarwena
niestety chyba wole na ostro poczatek moze byc nieco delikatniejszy, potem ma sie dziać ps. od samego orala jeszcze nie zdazylo sie dojsc, ale moze byc fajna gra wstepna

Gość jak od orala nie doszłas
to słaby patelmistrz cię lizal

[zgłoś do usunięcia]jak od orala nie doszłas to słaby patelmistrz cię lizal" III Nie wiem skąd to przekonanie, że jak kobieta nie ma orgazmu podczas minęty to sllaby partner. Ja też. Nie dochodzę od minety i co najmniej jeszcze kilka kobiet stąd też tak twierdzi. III Czy tak trudno sobie wbić do tej małej, pustej główki, ze są kobiety, które wola INNE rodzaje seksu?

Gość ghoulia
Girl : Am I pretty? Boy : NO. Girl : Do you want to be with me forever? Boy : NO. ...Girl : Would you cry if I walked away? .......................................................................................Boy : NO. She heard enough, and was hurt. She walked away, tears ran down her face. The boy grabbed her arm. Boy : Your not pretty, your beautiful. I don't want to be with you forever, I NEED to be with you forever. And I wouldn't cry if you walked away, I would DIE. (Boy whispers) : Please? Stay with me. (Girl whispers) : I will. Tonight at midnight your true love will realize they love you. Something good will happen to you between 1-4 pm. Tomorrow it could be anywhere. Get ready for the biggest shock of your life! If you don't post this to 5 other pages. You will have relationship problems for the next 10 yearss.

Gość Uroczy Szymuś
Znaczy się, żeby ruchać normalnie i bawić się w lizanie cipy.

Gość kaśka z paseczkiem
zielono niebieska ja dochodze tylko minetą

Kaska Ciebie nie znam, pisze jedynie o kolezankach z ktorymi na ten temat rozmawialam, a mam ich sporo ;) Jedny a ogole nie dochodzi podczas stymulacji lechtaczki, twierdzi, ze jest w stanie dojsc jedynie od tylu, przy ostrym rznieciu ;) W ogole nie ma zadnych doznac kiedy dotyka lechtaczki, probowala prysznicem, wibratorem i nic ;)

No czyli wszystko się zgadza - ciebie zielono-niebieska nie zna i masz orgazm minetowy :P

Gość kaśka z paseczkiem
ja pochwowego nie miałam nigdy nawet jak facet ujeżdzał mnie przez niemal godzine a przy minecie po 5 minutach a może nawet krócej dochodzę

Gość kaśka z paseczkiem
w mojej pracy koleżanki jak sobie czasami wypijemy n babskim wieczorku mówią oczywiście niektóre bo nie każda o takich rzeczach mówi że mineta prawie zawsze kończy się orgazmem z kolei moja siostra dochodzi i pochwowo i łechtaczkowo

U mnie to moze dlatego, że jak na dziewczynkę sporo się masturbowałam. Nie jestem bardzo wrażliwa na zewnatrz w tych miejscach, nie na taką stymulację jak język. Czasem odbieram to(przepraszam za porównanie) jakby mały piesek lizał mi stopy.:O Nie lubię.

mały piesek lizał stopy - bardzo łaskoczące uczucie - mam małego pieska i wrażliwe stopy. a co do minety - czasami mam ochote , częściej nie - wole bardziej "inwazyjne" pieszczoty

Gość zależy od nastroju, pobudzenia
czasem delikatnie jest fajnie, czasem lepiej jak na ostro ale jakby facet ciągle tak chciał to bym uświerkła z nudów pewnie