Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka1589

Czy pozwalacie swoim męzom pisać z kobietami

Polecane posty

Gość No to może.....
A mój maż to babiarz i lubi pogadać z innymi kobietami, ale tymi prawdziwymi nie wirtualnymi :) wiedziałam to od początku i zaakceptowałam go takiego jaki jest więc mi to nie przeszkadza. Lubi flirt i muszę przyznać dobry jest w tym. Teraz bajeruje koleżanki na fotki naszego synka.

Jesli mnie zdradza to swietnie sie z tym kryje bo nic nie wyweszylam a czasem mu sprawdzam komorke :D Czyli dobry jest :D A co tam niech chlop uzywa zycia za mlodu bo jak sie zestarzeje to chocby chcial zdradzac to nie bedzie juz mogl :D

Gość anitka1589
kobrietta zle zrozumiałaś, on pomaga w domu- robi pranie,sprzata, nawet obiad ugotuje ale tylko w weekend bo w tyg póżniej wraca z pracy ode mnie. Z tym nie ma problemu. Tylko chciałam poznać Wasze opinie na temat j.w. Nie zgadzam się z tym co robi ( że pisze) nie zgadzam się że może mi czegoś zabranić co sam robi, ale buzi mu przecież nie zamknę i muszę wysłuchać co ma do powiedzenia, i własnie te kłótnie mnie dobijają. A kłótnie są wtedy kiedy on z moimi argumentami sie nie zgadza, ja z jego, czyli kobrietta ja nie milcze też wyrazam swoje zdanie( czasami grzecznie czasami krzykiem). Dziękuje wszystkim za komentarze. Troche mi lepiej jak to z siebie wyrzuciłam. Ponawiam pytanie o Program szpiegowski, znacie jakieś?

Gość anitka1589
jagoda369 a ile lat ma? Mój ma 41 i nie wiedziałam że mnie spotka to co teraz.

ok, może źle zrozumiałam i mnie poniosło, sorry Ale i tak uważam że powinnaś twardo i stanowczo zabronić takich pogadanek na portalach randkowych. Po 1. Nie dość że sobie flirtuje z obcymi babami, to po 2. Ukrywa o czym rozmawia! To już powinna zapalić się czerwona lampka ostrzegawcza. Mój mąż nie rozmawia na tego typu portalach, jak robi wieczorami na komputerze to jest to jego praca, którą zabrał do domu.