Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku_na_muniu

byłam w piątek u fajnego lekarza

Polecane posty

Gość kuku_na_muniu

wiecie co mi powiedział? - niech Pani odstawi słodycze i pieczywo a mogę się z Panią o flaszkę założyć że w m-c będzie Pani o 6 kg mniej :) ciekawe czy to prawda??

Gość mymknbv
a makaron ryz i itp ???? tez chyba

Gość kuku_na_muniu
no właśnie powiedział tylko słodycze i pieczywo - pewnie zakładał że makaron ryż itp. raz dziennie na obiad jest ok - częściej i tak nie jadam takich posiłków - nie wiem, ale chyba spróbuję i zobaczę

Gość kuku_na_muniu
no właśnie powiedział tylko słodycze i pieczywo - pewnie zakładał że makaron ryż itp. raz dziennie na obiad jest ok - częściej i tak nie jadam takich posiłków - nie wiem, ale chyba spróbuję i zobaczę

Gość lop0989
na pewno sie da!!!!

Gość kuku_na_muniu
w sumie ja mam bardzo dużą nadwagę i tak się przymierzałam żeby zacząć jakąś dietę ale szczerze mówiąc brak mi samozaparcia - a wyrzekając się tylko chleba i słodyczy to myślę że dałabym radę no i powiedział jeszcze że za mało piję że powinnam przy mojej masie 2,5 litra dziennie wypijać, a ja piłam tak z litr w porywach do półtora

Gość lop0989
tak pic trzeba wiecej i nie jesc na noc

Gość lop0989
a iel masz tych kg ? Za duzo

Gość kuku_na_muniu
no... mam 166 cm wrostu a ważę 120 kg - no to bardzo dużo

Gość lop0989
to faktycznie duzo n ale dasz rade ti=u tez niektorzy tyle mieli a juz schudli ze hej jest nawet taki topik 125 kg ,,,,,, i cos tam jescze mozesz tam dolaczyc bedziesz miec wsparcie powodzenia ci zycze uda sie

Gość kuku_na_muniu
dzięki - mam nadzieję że coś zrzucę, ale mam 35 lat i w tym wieku to już nie tak hop siup, ale i tak spróbuje a schudnąć chcę nie dla wyglądu tylko dla zdrowia i lepszego samopoczucia, bo cięzko mi z tą wagą zwłaszcza że kidyś byłam dużo szczuplejsza. dzięki za rozmowę.pozdrawiam ;)

Gość lop0989
ja w wiku 45 schudłam na sb 15 kg z wagi 72 kg wzrost 170 i sie udalo w 2 miesiacwe a zduzej wagi spada szybcuej

Gość a co ci szkodzi
spróbować? Tylko do tego chleba trzeba zaliczyć też panierki i takie tam, wiesz o co chodzi.

Gość kuku_na_muniu
no własnie chyba zamienie z tradycyjnej panierki na taką z płatków kukurydzianych lub jakichś pestek - zobaczę jeszcze

Gość lop0989
a najakim topiku bedziesz ? zagladne jak ci idzie

Gość kuku_na_muniu
a co do wieku to - ja mam 35 lat ale to nie będzie pierwszy raz w moim życiu kiedy próbuje się odchudzać a podobno im więcej prób tym trudniej bo organizm głupi nie jest, ale i tak spróbuje, nawet jak nie schudne dużo to może chociaż będę troszkę zdrowsza :)

Gość kuku_na_muniu
nie wiem jeszcze na jakim topiku - moze na tym który mi podsunęłaś - ale na pewno z tym samym nikiem

Gość akkkala
okey to napisz tu jak bedziesz juz wiedziec

Gość akkkala
ja uciekam juz z neta do jutra

Gość a co ci szkodzi
Nie nie, żadnych panierek, nawet z płatków. Bo panierki pochłaniają dużo tłuszczu z patelni, a poza tym najgorsze dla układu trawiennego jest połączenie zboża z białkiem. I tłuszczu roślinnego ze zwierzęcym. Po prostu zrezygnuj z chleba. Poszukaj przepisów na placki otrębowe, dobrze się sprawdzają. Ten cukier oczywiście, a mięsko normalnie na teflonie z ziółkami, albo na parze. Wątrobę sobie odciążysz.