Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

staraczkaa

clostilbegyt - ZAPRASZAM NOWE

Polecane posty

kurcze niewiem nawet czy to kreska jest. to wyglada jakby rozlane i przy miejscu testowym sie zatrzymalo. dziwne takie. lekarz w sumie to nic konkretnego nie powiedzial. ze mam brac leki. ze sex uprawiac w dni plodne tylko. dziwna ta wizyta byla. powiedzialam mu o tescie a on nic nie powiedzial.

agnes1822, oświeciło mnie!!!! castagnus to olej z wiesiołka ja też go brałam :-) ale pamiętaj, że go sie bierze TYLKO do owulacji, bo potem powoduje poronienie

ja juz go nie biore. przestalam brac jeszcze przed ostatnia @. a lekarz naprawde dziwny. pamietam ze in malo wogole mowi a info trzeba wyciagac na sile od niego. masakra. postanowilam ze jesli w tym cyklu jednak sie nie uda to zmiebiam lekarza.

Gość castagnus to lek ziołowy
który pomaga obniżyc prolaktynę i łagodzi skutki PMS, kuracja nim trwa 90 bez przerwy, a olej z wiesiołka to zupelnie inna rzecz

na opakowaniu jest ze trzeba go brac przez 90dni. ale jesli wczesniej sie zajdzie to przestac. on tez jest na regulacje miesiaczki .

zalezy wczoraj to jakbym kolke miala po lewej stronie. dzisiaj to srodek. w niedziele najgorzej bylo bo chodzic nie moglam cale podbrzusze bolalo.

agnes1822, ja jak byłam już w ciąży poszłam do lekarza niby na monitoring cyklu (po clo), było to kilka dni po zapłodnieniu i lekarz też nie potwierdził ciąży, powiedział, że "coś" jest na prawym jajniku, ale nie powiedział co (ale nie dlatego, że był tajemniczy i małomówny, tylko dlatego, że nie wiedział co to) Tak wczesnej ciąży ci lekarz by nie potwierdził Ale oczywiście, nie nakręcaj się, bo wiadomo, że różnie może być prawda?

o owu nic nie mowil. ja bylam 19dc. powiedzial ze nie mam sie stresowac bo jestem zablokowana. zaczal recepte pisac i powiedzial jak brac duphaston ze przez 10dni i ze moge od zaraz brac i ze mam kupic tab dla kobiet w ciazy poczatki.

wszystko logiczne oprócz tych tabletek dla kobiet w początkowej ciąży?? Po co ty masz to brać teraz? Z tego co się orientuję, przed zajściem trzeba łykać kwas foliowy.. hmm, wszystko dziwnie. Zrób test i chyba po prostu musisz uzbroić się w cierpliwość. A jak był 19 dc to chyba było już po owu. Zresztą duphaston (to samo co luteina), bierze się w drugiej fazie cyklu, właśnie po owu...

no ja mam cykle 30-31dniowe. wlasnie jestem po owu. dziwne taki mocny bol mialam w niedziele mocny i jak zapytalam sie go co spowodowalo nic nie odpowiedzial.

Staraczka jakbyś zaczęła czytać nasze posty to byś zauważyła ze dostałas odpowiedzi ... Także takie osoby jak ty sprawiają ze nowe sa tylko ,,na chwile" i widać ze nie warto im cokolwiek odpisywać.... Osobiście wiem ze odpisalam na twój post!!!

witam. Ja rowniez zaczynam przygode z clo. Czekam na @ i pierwszy raz przyjme clo. Lekarz powiedział ze jak po pierwszym cyklu nie pojawia sie pecherzyki to proponuje mi zastrzyki hormonalne na wywolanie owulacji bo sama clo jakby miała pomoc to po pierwszym cyklu powinna ruszyc a jak nie ruszy to niema sensu kontynuowac clo w nastepnych cyklach.