Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

staraczkaa

clostilbegyt - ZAPRASZAM NOWE

Polecane posty

okresu powinnam dostac za jakies dwa tygodnie. rano ne testowalam bo zaspalam. kolejny dzien gdzie spie do 12. niewiem.czemu. jakos nie moge sie obudzic

Również witam. Do @ jeszcze daleko bo dopiero jest 19 dzień cyklu. Jak narazie kupiłam tabletki i czekam.

agnes1822, no ciekawe, tak sobie myślę, że chyba u ciebie to trochę za wcześnie na objawy ciążowe.. może ten ból podbrzusza to jakaś infekcja..?

tez sobie myslalamna spokojnie ale co lekarz nic by nie powiedzial. mam meza i tylko z nim sex uprawiam. echhh sama niewiem.

nie to zapewne nie chodzi o pregnyl. Moj problem to brak owulacji w zwiazku z czym lekarz zaproponował mi clo probujac wywolac prace jajnikow a jak nie pomoze to zastrzyki ale niwchodzilismy w szczegoły.

staramy sie juz półtora roku. Jego wyniki sa ok. Natomiast u mnie brak owulacji a co za tym idzie pecherzykow. Do niedawna brałam spironol i encorton a teraz clo.

czesc! dawno mnie nie bylo bo nie mialam czasu teraz trez wpadlam na chwilke moze bede pozniej. jak u was clo ? ja wczoraj wzielam ostatnia tabletke ( z 5) i dzis ide na usg zeby zobaczyc czy rosna czy nie.. kurcze moj byl na badaniach nasienia i jest na minimum normy.. martwie sie troszke.. a jak sie czujecie po clo? mnie mdli po nim tak ze nic prawie nie jem !

staraczkaa, ja przy clo zaobserwowałam tylko straszne pryszcze na twarzy (nigdy nie miałam z tym problemów). Ja niestety czekam na rozkręcenie się @ :-( już siódmy dzień plamię na brązowo ...:-( masakra jakaś, już też bym chciała łykać clo Tym nasieniem nie martwcie się - bo widzisz to jest tak, że plemniki żyją tylko w wysokiej temperaturze, a jeśli twój partner "zrobił" to nasienie w domu a potem zaniósł do gabinetu na badanie - to możliwe , że po prostu plemniczki nie przeżyły tej drogi (od domu do gabinetu).

alicja alicja --> lekarz powiedzial ze moge je dowiesc ale w czasie krotszym niz 10 minut i dowiozlam po 8 minutach wiec pewnie masz racje ze moglo to troche zanizyc wynik. a tak w ogole to wyobrazasz sobie zeby twoj oddawal nasienie tam na miejscu ? no wlasnie :D

staraczkaa, może nie na miejscu, ale np. w toalecie przy laboratorium :p:p ale mój wyprodukował nasionka w domku, szybko zawiózł, ale coś tam z jednym wynikiem było nie tak, i lekarz właśnie tak to tłumaczył.

no moj tez wyprodukowal w domu, kurcze nei wiem czy dzis wspolzyc czy nie :D wczoraj byly przytulanki i nei wiem ale zis chyba sobie odpuscimy, cos mnie choroba lapie ;/

staraczkaa, to łyknij sobie rutinoscorbin, cobyś nie załapała czegoś. Musisz teraz o siebie dbać, bo wiesz, nie znasz dnia ani godziny...:-) Pamiętam, że ja niestety na początku ciąży (dwa tygodnie od zapłodnienia, cztery tygodnie ciąży po lekarsku) miałam straszną infekcję gardła, potem mi się zaplątało zapalenie ucha.. nie mogłam oczywiście brać żadnych leków, bo już wiedziałam, że jest ciąża, ale pamiętam, że to były straszne dni. No i nie wiem, i nigdy się nie dowiem, czy to właśnie nie wpłynęło, że płód obumarł...

alicja wczoraj padlam jak mucha wszyskto mnie boli biore juz tantum verde, natursept i oscilococcinum mam nadzieje ze i przejdzie. a ty juz zaczelas brac clo ? i jak sie po nim czujesz ? ja mialam straszne mdlosci.. a tak w ogole to ile placilas za niego ? bo ja 23 z groszami

staraczkaa, ja dopiero jutro zaczynam brać przez 5 dni clo. Więc się okaże jak się będę czuła po nim, ale jak znam swój organizm, to będę miała prawie wszystkie efekty uboczne wypisane w ulotce...:/ Byłaś na monitoringu? coś wykazało ? Masz pęcherzyki?

nie pamiętam ile kosztowało clo, bo teraz lekarz dał mi receptę, ale jej nie wykupiłam, ponieważ miałam sporo tabletek jeszcze sprzed pierwszej ciąży i nie pamiętam za ile wtedy było, ale pewnie coś koło tego

staraczkaa, to super, wygląda na to, że będzie owulka (lub była bo nie wiem wktórym dc teraz jestes) Ja dziś wzięłam 2 tabletkę clo, mam straszne uderzenia gorąca, jakbym menopauzę przechodziła:-) Wezmę wszystkie i poczekam kilka dni, jak poczuję rośnięcie pęcherzyków to idę do lekarza, taki jest mój plan. A ty czujesz jak ci pęcherzyki rosną? Kłuje cię?

alicja czuje bol jajnika z prawej storny. bylam najwiekszy pecherzyk ma 15 mm w pon mam isc jeszcze raz i robic testy owu zobaczymy.