Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

staraczkaa

clostilbegyt - ZAPRASZAM NOWE

Polecane posty

alicja zrobilam test owu i wg mnie wyszedl pozytywny ale ja juz w sumie nie wiem, poprosze ukochanego zeby popatrzyl bo ja slepa jestem :D a tym czasem uciekam do idziemy do kina :) a tak w ogole to strrasznie chora jestem gardlo kaszel zatoki katar wrrrr

czesc. powiem ci alicjo ze ja juz nie mam sily, chce sie kochac ale moj m nie chce, czuje ze miedzy nami jest dziwne napiecie, nie dogadujemy sie ostatnio, ciagle sie sprzeczamy :(

oj, no nie wiem, może za bardzo go za przeproszeniem - ciśniesz na ten sex, i on to wyczuwa? Może zróbcie sobie jakiś romantyczny wieczorek ze świecami, nastrojowa muzyka, itp? Albo pogadaj nim szczerze po prostu...

czesc. pogadalam z nim, mowi ze jest poprostu zmeczony.. no ale wczxoraj przytulanmi byly, wiec chyba nie jest tak zle ;) dzis po 14 ide do lekarza na usg..

czeasc :) alicja bylam wczoraj u gina to byl moj 17 dc pecherzyk byl duzy az gin byla zadowolona, kazala wczoraj sie wstrzymac z bara bara :D i od dzis zaczac, tylko nie wiem czy codziennie czy co 2 dni ? robie testy owu poki co zaden nie jest pozytywny,ale gin kazala robic i sie starac wiec nei wiem co mam o tym myslec.. jest tez opcja ze mam zaspol niepekajacego jajnika, i bedzie musiala mi podac prenygryl czy jakos tak..

to fajnie, staraczko, a teraz kiedy masz iść żeby mogla potwierdzic pekniecie pecherzyka? mysle, że co dwa dni będzie ok :-) ja na razie jestem w 8dc i dopiero do gina pojde w poniedzialek - do bedzie 14 dc ostatnio przy jednej sztuce clo (5 tabletek po jednej na dzien), to neistety nic nie wyszlo, ciąży nie bylo, dopiero przy dwoch ale w sumie monitoringu nie mialam wtedy

alicja jutro ide jeszcze na usg zeby potwierdzic, ale czuje ze cos sie dzieje bo boli mnie podbrzusze strasznie ! ja teraz bralam od 5-9 dc po 1 clo dziennie i dziala na mnie tylko troche wolno bo pecherzyk urosl dopiero w 17 dc..

ale na ulotce było, że od 5 dnia bierze się, jeśli owu występują późno, więc w sumie nie dziwne, że urósł dopiero w 17dc. Jak boli to znaczy, że chyba ok :-) coś tam sie dzieje, pozytywnego :-)

czesc. no dzis juz tak mnei nei boli podbrzusze bo preaktycznie w ogole tylko czasem lekkie klocie z macicy. dzis po 14 ide na usg sprawdzic jak tam pecherzyk czy pekl czy nie

alicjo bylam wczoraj u gin i powiedziala ze pecherzyk ladnie pekl :) bardzo sie ciesze, bo to znacyz ze owu byla, przytulanki byly :D tylko nie bardzo zrozumialam jej slowa, bo ja do niej ze kiedy mam przyjsc na kolejna wizyte a ona ze jak sie pojawi @ to mam zadzwonic, ale mamy byc dobrej mysli - jak to rozumiec?

jak się pojawi @ to znaczy że to pierwszy dzień kolejnego cyklu więc pewnie znowu clo cię czeka, zadzwonisz i ci powie wszystko. A masz być dobrej myśli, że @ się nie pojawi, zrobisz test i będą dwie krechy :-) czego ci życzę!!:-) fajniutko... teraz dwa tygodnie musisz czekać:-)

jak się pojawi @ to znaczy że to pierwszy dzień kolejnego cyklu więc pewnie znowu clo cię czeka, zadzwonisz i ci powie wszystko. A masz być dobrej myśli, że @ się nie pojawi, zrobisz test i będą dwie krechy :-) czego ci życzę!!:-) fajniutko... teraz dwa tygodnie musisz czekać:-)

nie ma problemu, mozemy sobie same we dwie tu pisac :) jak sie w ogole czujesz ? dzis jest moj 25 dc twoj pewnie tez nei ? kurcze od 21 dc bola mnie sutki przy dotyku, martwi mnie to troche... 18 dc mialam pozytywny test owu wiec 19 byla owu bo 20 dc na usg pekniety pecherzyk byl..

u mnie staraczko ogólnie to troche lipa z tym clo, miałam iść do lekarza na monitoring, ale jeszcze nie idę, bo nie widzę sluzu płodnego, i nie bolą mnie jajniki, ani nic. A ponieważ z tamtej ciąży wiem, jak to kłuje po cloo, jak pęcherzyki rosna, więc nie łudze się, że zadziałał. Dzis jest mój 15dc. Pójdę do lekarza w czwartek, to będzie 17dc. Na razie cisza spokój. Fajnie, że u Ciebie ok - owulka była więc jest bardzo duża szansa na ciążę :-) Już się nie mogę doczekać aż będziesz robiła test :-)

czesc dziewczyny moze któras doradzi? mam nie regularny okres cykle bez owu w tym cyklu @ dostałam 3.11 brałam CLO od 3 dc przez 5 dni od trzech dni boli mnie przawy jajnik piersi swedza i sluz jest plodny a testy owu sa negatywne czy to mzliwe to to dni owulacji???

Gość zainteresowana mama
Pewnie zbliżasz się do owulacji ja mam śluz płodny na 2-3 dni przed owulacją, cierpliwości, nie panikuj

testami się nie przejmuj, a wszystko inne wskazuje na to, że clo zadziałało i że będziesz miała/lub miałaś owulke. Nie byłaś na monitoringu?

czesc :) i jak tam alicjo u ciebie ? ja w srode mam termin @ a dzis ( przed chwila) zrobilam test ciazowy.. negatywny : (