Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)mądra*

byc w ciazy po raz pierwszy -zapraszam szczesliwe mamusie

Polecane posty

do pocominick mało że założyłaś temat na ogólnym i dostałaś odpowiedzi to jeszcze spamujesz tutaj. Dziewczyny Ci odpisały,że jak widzisz dwie kreski to CIĄŻA ja dopisze- hormon HCG to także marker nowotworowy i równie dobrze możesz mieć nawet raka albo test był trefny...usatysfakcjonowana? Tutaj wróżek nie ma... xx MAMA jak Ci się mieszka w nowym miejscu ? xx Mamusie nic nie pisałyście o urodzeniu łożyska, ile to trwało u Was i też bolało ? :)

niemadra ja dostalam zastrzyk zeby lozysko sie odkleilo po kilkuy minutach, wyciagaja je sila za pepowine, nic nie boli, czujesz jak kolo miecha z ciebie wyulazi. mnie zapiekla rozerwana picz ":D ale ogolnie nie boli

Musze wam napisac co odjebalam przed chwila... Jest mi wstyd za siebie i zal mi Chrisa. Wczoraj, jak mowilam poszedl o 19 na piwo z bratem. Wszystkie puby zamykaja o 23. Zawinelam sie spac zaraz po 22 bo ze zmeczenia nie bylam w stanie dluzej na niego czekac. Obudzilam sie o 1 (po zmianie czasu byla juz 2ga), a jego nadal nie ma. Dzwonie na tel- nie odbiera. Oddzwania za minute, ze po jednym piwie w lokalnym pubie postanowili wybrac sie gdzies dalej i z okazji wielkanocy bylo otwarte do 1. Cos mi tu smierdziec zaczelo. Dlaczego wiec nie odebral telefonu? Pewnie wybiegl z klubu i dopiero oddzwonil. Wrocil 20 min po moim telefonie, zrobilam mu jazde, on tlumaczyl, przepraszal, ze zapomnial napisac, ze tel byl w samochodzie do 21 a jak zadzwonilam w nocy to prowadzil i nie mogl odebrac. Dobra jakos poszlo. Rano jeszcze bylam zla. Po poludniu poszedl wymieniac mi olej w samochodzie. Jako, ze nie mialam samochodu, a zachcialo mi sie coli i sklep daleko, wiec adzwonilam do niego, zeby kupil puszke po drodze. Rozlaczylam sie i widze jego portfel na stole. Nie omieszkalam zajrzec, moze beda jakies slady po ostatniej nocy i wiecie co znalazlam? 10 kurewskich dolarow. Takie banknoty co kupuje sie w burdelu albo klubie ze striptizem i placi za drinki albo dziwki... Zadzownilam do niego i na cala morde wykrzyczalam, ze jest swinia i ze sie wyprowadzam. Przyjechal do domu w 5 min, powiedzial, ze jest mu przykro, ze wiecznie go sledze i mu nie ufam, a kurewskie dolary sa pamiatka po wizycie w klubie ze striptizem gdy 6 lat temu byl w Australii :O ups... po czym rozryczal sie jak bóbr, ze ma juz dosc tlumaczenia sie, ze mnie kocha i nie zdradza. Jest mi conajmniej glupio.

Niemądra, ooo, Anetucha przypomniała mi o łożysku :) Wygląda jak jakaś poszarpana wątroba ;) Obrzydliwe :) Położna po urodzeniu Alana mówi do mnie "przemy", a ja zdołowana, że znowu ledwo co zdążyłam się napiąć i wypadło :D XXX Pocominick, ja podobie jak Anetucha myślę, że testy się mylą tylko w jedną stronę i jeśli zobaczyłaś 2 kreski to jest ciąża. Ale nie bierz tego do siebie tylko leć niedługo do gina na potwierdzenie :) XXX MAMA, Ksawcio to już duuuży chłop ;) Lubi spacerować? :) Jak go ubierasz? XXX Hinskiturysta, Ty poważnie piszesz o tym czopie? To już jest tuż tuż :) XXX Anetucha, no też pewnie byłoby mi go szkoda, ale ja też zawsze dociekam ;) Jestem nieufna ;)

Anetucha to odwalilas ladnie :p nie dziwię się ze Ci głupio ale minie spoko :) MAMA ja mam trochę internetu w tel na szczęście bo chociaż mam jakiś kontakt z Wami :)

Amela chyba zabkuje, strasznie marudna to raz a dwa ma na dolnym rzedzie dziąsel takie dwie biale kreski na jedynki. to chyba juz ;D i gryzie wszystko

Gość ksnakjdjdia
Czesc dziewczyny. moge sie o cos zapytac poniewz pewna sprawa nie daje mi spokoju.... Wlasnie powinnam miec 2 dnien plodny, jednak sluz zamiast przezroczystego jest gesty i ma mleczne zabarwienie. W dodatku podczas kilku stosunkow zauwazylam, ze pochwa jest jakby "spuchnieta" co to moze oznaczac?

Anetucha, Ty mendo :D !!! Przy mnie A. jeszcze nie płakał... Dziewczyny w którym tygodniu miałyście już spakowane torby do szpitala ???

Anetucha odwalilas to fakt, ale w sumie trochę się nie dziwie ja pewnie też bym się wkurzyla... Biedny Chris :( Przejdzie mu nie martw się. Wspolczuje ząbkowania, biedna Amelka :(

Szoszonowa a Ty pokaz tego swojego A mądralo X carolajna on juz nie placze ;) ale tak z pol h nie mogl sie opanowac.. straszna jestem! teraz jak mnie zdradzi to nie uwierze haha

anetucha, toś pojechała po nim -biedaczek,na przyszłość musisz poświęcić więcej czasu na analizę ;) Na ząbkowanie są fajne szczoteczki - nie wiem czy są w UK http://allegro.pl/canpol-pierwsza-szczoteczka-do-zebow-na-palec-i3139059552.html ale to też dla tych co mają czas,jak założyłam na palca i wsadziłam chrześnicy do paszczy to się "zajadała" i przy okazji litry śliny traciła -fuuuj xx Fij moja droga, jako jedyna (no jeszcze anetucha) odpowiadasz na moje pytania :D powiedz mi jak to jest z tymi gaciami poporodowymi- ile sztuk i to samo z podkładami tymi na łóżko? I do czego te gacie są tak naprawdę?:P a co do podkładów-podpasek to jakiej firmy są najlepsze -hartman czy może zwykłe jak bella,babyono? A teraz strzele głupa - po co aspirator do noska? trzeba to mieć od zaraz czy można dokupić? Jak mi się przypomni jeszcze coś to będę pytać :D aha i gdzie kupowałaś te w/wrzeczy -allegro? xx ksnakjdjdia w ogóle nie wiem skąd pomysł,że każdy cykl musi być płodny :o jakbyś doczytała nie miałabyś problematycznych dla siebie pytań xx po raz pierwszy dzisiaj dowiedziałam się co to jest zgaga :o

Hej dziewczyny, jeszcze raz Wesołych Świąt ;-) Ksnakjdjdia mój brat ginekolog z długoletnim stażem stwierdza, że masz fungus vaginalis :-D:-D:-D:-D bardzo poważne i zakaźne... Zalecenia włoż se czopki do pierdzenia XDXD

Zdam relację że świąt podczas jutrzejszego powrotu do domu ;-) pozdrawiam Anetucha Ty paskudo ... Tak osądzać niewinnego :-P:-P ale wiesz trzeba trzymać rękę na pulsie:-P:-P Mama a Twój przystojniak to już chrzest miał? Bo ja słyszałam że przed chrzcinami z maluchami do kościoła się nie chodzi, bo potem do dnia chrztu są bardzo niespokojni i placzliwi... Poobserwuj i daj znać.... (nie)mądra ja też pisałam o tych podkladach i dziewczyny mówiły że full schodzi... Czyli trzeba cały zapas kupić ;-)

Z takimi pytaniami to do specjalisty a nie na forum!!!!! To Ty jesteś zdebilniala jeśli w tak dla Ciebie ważnej sprawie my mamy Ci odpowiedzieć!!!! A skąd my mamy to kurwa wiedzieć!!!!!! Może wyjaśnisz???!! Myślisz że siedzimy i zaglądamy w swoje piz... I znamy na wszystko odpowiedź???? Każdy organizm jest inny!!!!

ty pomarańczka weź się bujaj stąd!!! jak byś była inteligentna to byś nie zadawała takich durnych pytań

niemadra gacie poporodowe na dzien sztuk 1 bo czesto je zdejmujesz by wietrzyc rane, podklady na lozko sa dobre jak siedzisz z dupa gola- a siedziec trzeba, zeby rana sie zagoila. podpaski mialam pierwsze dni bella podklady poporodowe, ale nie maja kleju czego nie lubilam. po 2ch paczkach przenioslam sie na always nocne dlugie. aspirator do noska nie znam. ja kupowalam na allegro jak bylam w polsce. ponad 20 paczek przyszlo ;p bo jeszcze rzeczy dla ameli X ksnakjdjdia powiedz co nas Twoj sluz obchodzi i nie wzbudzaj litosci tanimi zagrywkami. to jest topik o ciazy i macierzynstwie nie o sluzie oblesna dziewucho X Monia i inne madrale a co byscie pomyslaly jakby sie waszemu impreza przedluzyla i nosilby w portfelu kurewskie banknoty. szlag mnie trafil. a z tymi czopkami to najpierw przeczytalam, ze ty dostalas do ginekologa mysle hmmm ;p hahaha

a to Ci pomarańczka ...dziękujemy za komplement,szkoda ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem ale obrażanie wychodzi Ci zajebiście.Swoją drogą nie życz drugiemu co Tobie nie miłe bo raczej pojęcia nie masz co to znaczy naprawdę stracić dziecko - pewnie beczysz nad pustym pęcherzem płodowym,któremu serce nawet nie zabiło... xx Mooonia a o których piszesz tych podkładach ? na łóżko ? podobno też schodzi ich trochę czy tych do gaci ? Tych do gaci to ze 4 paki trzeba tylko nie wiem jakiej firmy te bella to takie pampersy chyba :P xx anetucha nie pomyślałabym nic bo nie wiedziałabym co to za banknoty i skąd :D ja nie znaju :P jak dobrze być nieświadomym :P

monia tak tez zrobilam ;p X niemadra jakbys miala napisane 10 striptize dollars i narysowana polnaga babe to raczej bys nie miala watpliwosci

Nie mądra no ja myślę o zabezpieczeniu przy pologu.. I chyba zrobię tak, że pójdę do apteki i poproszę o doradztwo... A dziewczyny wspoinaly o siateczkowych majtochach, żeby lepszy przewiew był... A z jakiej firmy to zielona jestem i chyba oprę się na wiedzy farmaceutki.. Póki co nie myślę o rzeczach dla siebie,bo przede mną ciężkie dwa tyg.. Będziemy się przenosić na swoje, żeby nas opłaty nie wykończyły... Jak już będzie pięknie to na pewno wyślę zdjęcia... A po przeprowadzce będę musiała dokończyć zakupy małego i pomyśleć o sobie ..

Anetucha, pokaż swojego A. w jakim sensie ? :P Wysyłałam kilka fotek z Nim przecież :P Anetucha, (nie)mądra pyta Fijiji o te gacie po porodowe... Kupowałaś takie coś w UK ? A podkłady brałaś do szpitala bo wiem,że o nich piszesz ale nie wiem czy masz na myśli używanie tylko w domu:) (nie)mądra, mój A.leci teraz do PL i chcę aby kupił aspirator własnie, jak masz jakieś typy daj znać... Na razie mam tylko wodę morską :D Gratuluję zgagi ! :D ksnakjdjdia hej hej...nie unoś się i nikogo nie obrażaj bo Ciebie nikt od debilek i idiotek nie zwyzywał... Zadałaś głupie pytanie, to masz głupią odpowiedź, proste ...Nie jesteśmy wróżkami! Od tego są ginekolodzy i testy ciążowe... Nas możesz się zapytać o sprawy związane z ciążą bądź wczesnymi bobasami bo o tym mamy pojęcie a nie o tym czy możesz być w ciąży czy nie... A za to,że straszysz ciężarne poronieniem powinnaś w ogóle zastanowić się czy powinnaś mieć dziecko kobieto! I Ty nas od zacofanych wyzywasz....kobieta, która nie potrafi odczytać testu ciążowego i pójść na wizytę do ginekologa... Gratulacje:) Anetucha a wcześniej tych banknotów nie widzialaś u Niego?:>

Gość ksnakjdjdia
I FAKT TERAZ WAM ZYCZE ZEBY WA TEZ SPOTKALO W 14 TYG TO CO MNIE USTANIE AKCJI SERCA DZIECKA. MOZE WTEDY NAUCZYCIE SIE CZEGOS. WSZYSTKIM WAM TEGO ZYCZE

Ty pomaranaczka wypierdalaj stąd!!! Nikt Cie tu nie prosił! Chciałaś dowiedzieć się o sluzie to wejdz sobie w topik o sluzie a nie o ciąży! I zastanów się co ty piszesz pizdo jebana ile ty masz lat ? Kto kurwa normalny i dorozwiniety życzy śmierci dziecka? Jestes popierdolona i współczuję Twojemu dziecku jak je będziesz miała takiej matki

Doczytałam co to ten aspirator i to jest to co myślałam więc Szoszonowa na 100% kupuje to: http://allegro.pl/aspirator-do-noska-abakus-baby-do-odkurzacza-i3140996600.html przetestowane na moich oczach i półrocznym niemowlaku-spisało się kapitalnie. xx pomarańczkę zgłosiłam do usunięcia,na przyszłość takie trzeba ignorować bo jeszcze ich "życzenia" się spełnią, na szczęście wrócą do takich z potrojoną siłą, uuf. Ale krzyże mnie zaczęły boleć :P xx mooonia kurde w aptekach drogo jest :( ale znowu na allegro przesyłkę się płaci-jak nie urok to ...I dobrze trafić w aptece na dzieciatą farmaceutkę bo te bezdzietne to mają taką wiedzę jak facet o podpaskach :P

Niemądra, staram się, ale teź mi pewnie czasem coś umyka :) Ja używałam podpasek Belli i nie mam porównania, ale w sumie nie mam im nic do zarzucenia. Kup duuuużo, bo będziesz je nosić przez cały połóg. W szpitalu od cholery tego idzie. Tam gdzie ja rodziłam były ogólnodostępne (jakieś jeszcze tańsze, nie pamiętam firmy, równie dobrze spełniały swoją rolę) i używałam ich a potem swoich i tak pi razy drzwi schodziło tego dziennie z 10 sztuk. Po porodzie zmieniałam dosłownie co godzinę albo mniej, bo leci z człowieka niemiłosiernie. Podkłady na łóżko zmieniałam jak tylko mi coś przeciekło, a przez pierwszą dobę zdarzało się to dość często. Ciężko mi powiedzieć ile poszło. Też były dostępne w szpitalu. Gacie są po to, żeby trzymać te wielkie podpachy na miejscu. Ja kupiłam 2 opakowania, nie pamiętamile tam było sztuk, i szły 1-2 dziennie. Te podpachy nie mają skrzydełek i nieraz się przesuwają i brudzą te gacie (swoją drogą pewnie też dlatego, że miałam za duże i słabo trzymały). Lekarze odradzili mi te gacie, bo nie przepuszczają powietrza i kazali zakładać zwykłe bawełniane i po prostu prać. Bardzo ważne jest, żeby wietrzyć krocze. Musi być dostęp powietrza. I to chyba wsio :)