Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)mądra*

byc w ciazy po raz pierwszy -zapraszam szczesliwe mamusie

Polecane posty

Tak, choć ostatnio troszkę mniej... Zauważyłam że on już nie kopie ale się rozciaga na prawo lewo... Zastanawiam się czy już się obkrecil... ;-) do 16tego jeszcze daleko i ciekawość mnie zżera :-D:-D:-D

wstawiłam zdjęcie brzuszka na tym nowym forum :) aaaaaaa... jestem nim coraz bardziej zafascynowana :) to co innego niż patrzeć tak na niego z góry :)

Dzieki dziewczyny! :) Powiem wam ze dzis juz mam lepszy humorek, bo przynajmniej wiem na czym stoje, a tak ciagle w zawieszeniu czy leczenie czy do domu. Troszke odzylam, tymbardziej, ze widze Piotrus dobrze znosi ten caly inkubator. xxx Szoszonowa, porod nie w terminie, bo maluszek sie zaczol pchac :P odeszly mi wody poprostu :). Ja jak pierwszy raz zobaczylam mojego synka to nie moglam uwierzyc ze on siedzial w brzuszku :) xxx MAMA2013LUTY o co chodzi z tym forum? to tu juz nie bedziemy tu pisac? xxx andziulka007 Piotrus tez tak mi trzepotal w brzuszku jak motylek i teraz widze ze ma takie odruchy jakby trzepotania :)

hinskiturysta juz gotowe :) no same zobaczycie i stwierdzicie, forum tam jest zamkniete i ma rozne tematy i podtematy, nie trzeba szukac tego co ktos kiedys napisal na nowym forum wszystko czytelene, jak macie jakies nowe propozycje- tematy to walcie smialo dopisze :)

jesteśmy w domu :) i wiecie co trochę mi smutno bo polubiłam ten szpital i towarzystwo w pokoju :P eh za szybko się przywiązuje do ludzi hehe :P Leon znowu na głowie stanął tyle że tym razem to boli bo jak ma nie boleć jak prawie 2 kilowy klocek kręci głową na lewo i prawo. x widzę,że na jakieś forum się przenosicie- szkoda no ale jak tam chcecie, kiedyś ten topik musiał umrzeć śmiercią naturalną taka kolej rzeczy ;) Bawcie się tam dobrze :)

(nie)mądra ile ten Twój klocuszek waży? Dobrze ze juz wrocilas z spa :D a to ze my zupełnie mamy się przenieść na tamto forum? Ja myślałam ze tu zostajemy a tam tylko tak raz na jakiś czas... Ja chyba nie łapie w locie ... :P

dzieki laski za rozczulanie sie nade mna ;P nigdy tego nie lubilam, ale chyba teraz potrzebuje. HALO!!! Prosze mnie wpuscic na forum!!! :P dodam nowy topik- zabkowanie :/ zaczelo sie. amela pyskata i marudna jeszcze bardziej

Spoko, wszystko tam przejrzyste, podzielone na tematy ale własnie mi się tu podobało,że kazda pisała o czym chciała ;) No ale oczywiście jak Wam się tam bardziej podoba to się przeniosę... Ja jestem za tym by tu zostać ;)

Szoszonowa ale tam jest wszystko poukładane i można sprawdzic w kazdej chwili, co nam potrzeba np... Wyprawka i czekam aż Anetucha ją skopiuje tam :P a poza tym wredne pomarańczki nam nie beda włazić :D już dawno myślałam, żebyśmy miały osobiste forum

No wiem, wiem... ale przyzwyczaiłam się tu ;) I np. chcę napisac o kilku rzeczach na raz a muszę to rozbijać na wątki:P No ale mówię...jak sobie chcecie ;)

A mi się wydaje, że jak w gadu-gadu napiszesz wszystko to wasnie odpowiedzi bedziesz miec rozbite :P

Dziewczyny wypiłyście choć trochę alko w ciąży? Zrobiłam sobie pół na pół szklaneczki wina czerwonego z colą... I tak wypiłam trochę ale nie wiem... wyrzuty mam :]

Szoszonowa nie przejmuj się moja mama jak była z bratem w ciąży i miała ochotę to piła jakieś małe piwo albo lampke wina i nic się nie stało :) ja ostatnio trochę wypilam w Sylwestra bo później nie miałam juz chęci ale takie trochę napewno Ci nie zaszkodzi :D dziewczyny albo się zadrapalam albo robi mi się rozstep :p na boczku :p