Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztrzęsiona_

Podejrzewam mamę o zdradę

Polecane posty

Gość Roztrzęsiona_

Witam wszystkich. Jestem roztrzęsiona. Mam 20 kilka lat nie mieszkam już z rodzicami, jednak odwiedzam ich często. Zawsze byli dla mnie ideałem małżeństwa, wzorem do naśladowania wśród tylu otaczających mnie nieudanych małżeństw.. Dzięki nim miałam wiarę w to, że można kogoś kochać na zawsze i być szczęśliwym. Dziś to się zmieniło. Nie jestem pewna, ale mam wiele znaków, które mówią mi, że przynajmniej w sieci jest inną osobą. Potrzebuję z kimś o tym porozmawiać, a niestety nie mogę zrobić tego z nikim z rodziny. Nie powiedziałabym nikomu nawet jeśli przyłapałabym ją na zdradzie.. Proszę kogokolwiek, powiedzcie mi co mam zrobić

Gość uczucia się wypalają
dać matce żyć

Gość tak. daj matce żyć
to jej życie, jej małżenstwo. mam wrażenie że najgorsze co możesz zrobić to się w to wtrącić.

Gość poczytaj z Dedykacją dla
Ciebie, tam coś znajdziesz, jakąs dedykacje pod Twoim adresem

Gość Roztrzęsiona_
Nie potrafię, za dużo znaczy dla mnie ta rodzina. Mój tata.. nigdy nie widziałam kogoś tak zakochanego w drugiej osobie mimo upływu tylu lat. Pracuje dla nas ponad siły by zapewnić nam wszystko, by zapewnić jej wszystko.. Jeśli to się okaże prawdą, nie wiem czy będę w stanie komuś jeszcze zaufać. Dziękuję za wypowiedzi

Gość kdjnfuieeid
masz jakieś konkrety czy tylko to są twoje podejrzenia?

Gość Marianooo
Twoja matka jest u mnie pod biurkiem i opierrdala faje z polykiem:classic_cool:🖐️

Gość Roztrzęsiona_
Miała uruchomiony pewien portal i mignęło mi przed oczami "pieścić, całować".. niedobrze mi jak to piszę.. w każdym razie udałam, że tego nie widzę w sumie nie wiem czemu, chyba byłam w szoku, ona pośpiesznie zamknęła okienko. Przeszukałam komputer. Weszłam na gg pocztę.. Wstyd mi, że jestem w stanie robić takie rzeczy, nigdy nie pomyślałabym, że jestem do tego zdolna, z drugiej jednak strony jej też nigdy bym o coś takiego nie podejrzewała. Znalazłam stronę, coś jak badoo, poznaje się ludzi, zalogowała się ze swoimi danymi, zmieniła tylko imię. Napisała, że jest mężatką, jednak zaznaczyła w jednym z pól, że poszukuje mężczyzny w pewnym wieku. GG wyczyszczone zero archiwum. Teraz gdy o tym myślę, pamiętam, że zawsze gdy podchodziłam do niej wyłączała gg.. nie wiem czy to paranoja, znam i kocham tą kobietę od ponad 20 lat, nie potraficie chyba wyobrazić sobię jak strasznie się zawiodłam.

Gość Roztrzęsiona_
Marianooo widzę, że jesteś bardzo inteligentnym człowiekiem

Gość bgfbgfb
chrzanicie jak potłuczeni, wiadomo ze dziewczyna się martwo bo to chodzi o JEJ RODZICÓW, i ją to obchodzi. a że wy macie starych gdzies to trudno. ciekawe jakbyscie sie czuli jak by to wasza matka latala z wscieklizna macicy

Gość Roztrzęsiona_
bgfbgfb dziękuję za zrozumienie, naprawdę wiele to dla mnie znaczy. Co ty zrobił(a)byś na moim miejscu?

Gość fvfdvvb
to napewno dla ciebie cieżkie,zwłaszcza jak twoi rodzice zawsze byli zgodnym małżenstwem a może matka nie czuje się do końca szczęsliwa tylko ci o tym nie mówiła?Gorzej jak zupełnie bez powodu szukała

Gość bgfbgfb
może delikatnie jej zasugeruj że wiesz, albo podpytaj prosto z mostu dlaczego tak szybko zamknęła komputer. Ja moją mame baaardzo kocham i w takiej sytuacji zdobyłabym się na szczerość, niech wie ze WIEM, ze mi się to nie podoba i ze się martwie. Moze zapobiegniesz nieszcześciu, może sie w pore opamięta.

Gość Roztrzęsiona_
Wiesz teraz ciężko mi powiedzieć, zawsze byli dla mnie wzorem, teraz wydaje mi się, że to tylko szopka. Nie wiem co robić, nie spytam jej przecież wprost

Gość Zdrowy_Facet.
Nie wiem dlaczego się dziwicie, że dla dziewczyny to jest szok. Ja się nie dziwię. Po prostu straciła nagle wiarę w człowieka który był dla niej autorytetem. Kimś godnym naśladowania. Martwi się też o ojca. Ja Ci współczuję. Chyba bym walnął w obecności matki wymyśloną historyjkę o o znajomej co tak postępowała i co się stało jak mąż ja przyłapał i opatrzył komentarzem co o tym sądzę.

Gość Roztrzęsiona_
Może masz rację, z drugiej strony co będzie jak się mylę? Mam mętlik w głowie, też bardzo ją kocham, ale nie potrafiłabym jej czegoś takiego wybaczyć

Gość bgfbgfb
jeśli zdobędziesz się na rozmowę to pogadaj z nią o ojcu, że go kochasz że jest dobry i w ogole. Niech wie ze w razie czego wezmiesz jego stronę.

Gość Roztrzęsiona_
Zdrowy_Facet ubrałeś w słowa to, co czuję, sama nie potrafiłam tego nazwać, w głowie mam tylko szum. Jest mi niedobrze, nie potrafię na nią spojrzeć, jednocześnie mam nadzieję, że to tylko głupie domysły, które okażą się fikcją

Gość bgfbgfb
Skoro założyła konto i szuka mężczyzny to chyba coś się dzieje, może powiedz jej że znalazłas jej profil na tym portalu i zobaczysz reakcję.

Gość Roztrzęsiona_
bgfbgfb Nie wiem, czy byłabym w stanie mu powiedzieć. On ją tak kocha, nie mogłabym mu złamać serca, zniszczyć tej rodziny. Musiałabym mieć 100% pewności, żeby w ogóle zastanawiać się czy komuś o tym powiedzieć.. Dlatego tu napisałam. Tłamszę to w sobie, a mam ochotę wybuchnąć, muszę wyrzucić z siebie choć część emocji

Gość Roztrzęsiona_
Rzeczywiście może to zrobię, wydaje się to być sensownym rozwiązaniem , dziękuję. Postaram się jednak nie działać pod wpływem emocji, póki co może po prostu poczekać na rozwój sytuacji jednocześnie modląc się, by nie nastąpiła

Gość bgfbgfb
ale ja Ci nie każe mówic ojcu tylko matce....

Bo sam to przeżyłem tylko że to była moja "mądra" żona a nie matka. Ufałem jej bezgranicznie i myślałem, ze jak sobie lubi pograć i jest to dla niej fajne to niech sobie gra. Okazało się, że seanse do 2 czy 3 w nocy to nie gra. Wynalazła sobie chłoptasia o 16 lat młodszego i obiecywała spotkanie. Skamlała o kontakt. Była tak bezczelna, że wysyłała po kilkanaście esów z telefonu, którego bilingi dostawałem do firmy. To było 5 lat temu, mówi że mnie kocha a czasem przed snem ogląda jego zdjęcia.

Gość Roztrzęsiona_
Przepraszam źle przeczytałam, ciągle jestem kłębkiem nerwów

Gość Roztrzęsiona_
Zdrowy_Facet nie wiem co napisać, sama bym chyba tego nie przeżyła. Jednak wybaczyłeś jej, wnioskując z Twojego posta. Musisz więc być niesamowicie silnym człowiekiem.

Gość hej , hej ....
Napisze jako doswiadczona 40 - latka!!! Dziewczyno niestety niewiele jeszcze wiesz o zyciu i zwiazkach , a to nie bajka ! Czasem jest milosc , nie ma sexu - jak u mnie - maz miesiacam nie ma potrzeb :( , Nie chce go opuscic , bo w sumie malzenstwo ok , ale co zrobic , gdy czlowiek potrzebuje czulosci , pozadania , a tu w domu celibat !! Nie oceniaj mamy surowo - czasem nie wszystko zloto , co sie swieci !!! I pamietaj - my rodzice , oslaniamy was dzieci , przed wszystkim , co mogloby was zabolec , czasem dla was jestesmy dlugie lata w zwiazkach bez sensu , bylescie mieli normalne dziecinstwo - udajemy i usmiechamy sie gdy jest tragicznie , a wy myslicie , ze wszystko ok.... , nie oceniaj , przyjmij do wiadomosci - zapomnij !!!

Gość Roztrzęsiona_
Próbowałam sobie to tak tłumaczyć, wiem, że rodzice dla swych dzieci są w stanie zrobić wszystko.. Jednak to jest dla mnie zbyt wiele. Widząc miłość mojego taty, jego poświęcenie dla nas, dla niej, po prostu nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak można być tak niewdzięcznym. Wiem, że pożądanie jest ważne w związku, że czasami codzienność może dołować, jednak wierzę, że są w życiu rzeczy ważniejsze niż seks, takie jak zaufanie, oddanie, miłość.. może jestem naiwna, przynajmniej byłam taka całe życie, bo jeśli to okaże się prawdą, przestanę się łudzić. Twoje słowa, choć mają być pocieszeniem, są dołujące. Jak mam więc komuś zaufać, jeśli dla każdego najważniejsza jest fizyczność?

Gość hej , hej ....
Zdrowy facet - a jestes pewny , ze Twoje malzenstwo bylo jak trzeba ??? Nic nie dzieje sie bez przyczyny ! Czasem problemem sa rozne oczekiwania , o ktorych nawet sie nie rozmawia , ale oczekuje zmiany - nic sie nie zmienia - to sie czlowiek decyduje na desperacki krok !!! Nigdy prawda nie jest prawda jednej strony - najczesciej niedogadanie sie powoduje problemy !!!

Gość Roztrzęsiona_
Hej hej > proszę nie traktuj tego co napiszę jako atak, jedynie chęć zrozumienia kogoś, kto jest po drugiej stronie sprawy. Jak można oczekiwać od kogoś zmiany, nie mówiąc mu o tym? Przecież kochając kogoś rozmowa nie jest problemem. Czy rzeczywiście seks jest ważniejszy?