Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjjaa

Nie przyjedzie na urodziny

Polecane posty

Gość majjjaa

Jest mi przykro. W zeszlym roku tez nie byl. Beda wszystkie bliskie mi osoby, tylko nie on. Znowu tlumaczenia ze nie ma kasy na paliwo (bo to caly dzien jazdy). Nie chcialam zadnych prezentow, tylko to by byl. Jest mi smutno. Powiedzial ze wyslal mi kartke... Tez mi cos... :(

Gość askfhal
nie martw się u mnie było tak samo.

Gość majjjaa
I dalej jest tak samo?

Gość askfhal
póki co tak. ale to dopeiro mogę powiedzieć jak będę mieć urodziny ;-)

Gość askfhal
ale Cie dobrze rozumiem, bo mi też było przykro i to bardzo..

Gość fhgthetrhe
daj se z nim spokoj!

Gość A kim ON jest?
To twoj "mężczyzna"? Taki wirtualny?

Gość co za facet...
To powiedz mu niech wsiądzie w autobus albo pociąg. Czy to też będzie dla niego problemem?

Gość fhgthetrhe
dziewczyno,nie wiem ile masz lat,podejrzewam,ze mloda jestes i tracisz tylko czas,najlepsze lata mlodosci mina Ci z takim sknera,ktoremu zal nawet kasy na bilet...a wierz mi to bedzie jeszcze gorzej.

Gość majjjaa
Nie jestem juz az taka mloda. Mam 30 lat. On jest pare lat starszy. Jestesmy z soba dosc dlugo i od dluzszego czasu zyjemy niestety na odleglosc. Jest mi zle naprawde, bo on jako facet powinien pokazac ze mu zalezy, a on tego nie robi juz od dawna. Na pewno bedzie mi smutno przez niego, a wiem ze nie powinnam,bo on nie jest tego wart:( A kartka? Bez przesady z ta kartka...

Gość A kim ON jest?
I jestes pewna, ze on tam nikogo nie ma? Jak często sie widujecie?

Gość fhgthetrhe
ogarnij sie kobieto i odpusc sobie tego frajera!!!!szkoda czasu.kartke niech sobie w dupe wsadzi

Gość Paulana
przychodzi czas kiedy trzeba przemyśleć wszystkie za i przeciw mimo miłości. Przychodzi taki czas że sama miłość nie wystarczy.

Gość majjjaa
Glupia jestem naprawde:( Tylko jak przestac o nim myslec. Nic od siebie dla mnie nie daje, kompletnie nic, a ja jeszcze probuje to jakos skladac i trzymac. Po co? Jak sie od tego odciac? Nie ma tam nikogo, wiem to.

Gość Paulana
odciąć się nie da, na pewno będzie Ci ciężko przy rezygnacji ale pomyśl z innej strony może to będzie dla was obojga dobry krok podejrzewam że ani tobie ani jemu ni ejest przyjemnie takie zycie prowadzic albo cos zadecydujecie albo musicie zaczac wszystko od nowa oddzielnie ciężko w tym wieku, wiem ale pamiętaj że lepiej byc probowac od nowa niz byc z kims bez poczucia komfortu psychicznego. masz 30 lat, pewnie chcesz miec dzieci, rodzine to naturalne a u mezczyzn dziala to troche inaczej

Gość majjjaa
No wlasnie, chcialabym to wszystko miec. No i mam miec, to mi obiecuje, ale jeszcze nie teraz. A kiedy, to nie wiem. Ale skoro nie stara sie chocby sprawic mi przyjemnosc i jakas niespodzianke przyjezdzajac na urodziny, to czy cokolwiek on moglby mi dac?

Gość Paulana
wiesz urodziny nie sa najwazniejsze a niektorzy mezczyzni nie wiedza co robic by sprawic przyjemnosc swojej partnerce...ciezko kogokolwiek z was rozszyfrowac, nie znam was. Albo ty zle wysylasz mu sygnaly albo on ich w ogole nie odbiera. Ale wiesz powiem Ci ze kazdy mezczyzna ktory badzo chce zrobi choc troche wiecej :) Wiem jedno nie masz czasu jako kobieta i nie chodzi tylko o biologię macieżyństwa. Ile mozna zyc bez kogos bliskiego u boku? Jeszcze mozecie oboje poznackogos z kim bedziecie szczesliwi i spelnia sie wasze oczekiwania wobec zycia. Mezczyzna czasem moze czekac baaaaaardzo dlugo. Moze zrob jeszcze mala probe postawienia warunkow. Ale nie takich agresywnych ale spokojnie i rzeczowo. Ze czujesz sie tak i tak, potrzebujesz tego i tego i ze jezeli do jakiegos ustalonego czasu sie to nie zmieni to Twoje uczucia zaczna sie zmieniac co dziala w zupelnie naturalny sposob kiedy sie jest samym.