Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Virginia,,88888

TO NIE PROWO!!! 20 lat i 40 kochanków za sobą....

Polecane posty

Gość Virginia,,88888

no dokładnie to 38..... wiem ze to zle, ale jestem bardzo ładna i mam ogromne powodzenie.... czesto nie potrafie sie oprzec... lubie sex... na szczescie jestem zdrowa choc kiedys umierałam ze strachu ze cos mi jest ale zrobilam wszytskie badania. opinie mam...no zgadnijcie jaką :( a mieszkam w niezbyt duzym mieście. pozatym jestem normalną dziewczyną, inteligentną i wesołą. chce juz skonczyc, chce kochac, zawsze chciałam ale za późno sie połapałam ze mimo ze daje to co mam najcenniejsze czyli swoją intymność nie osiągne ani nie zatrzymam miłości. Nim to zrozumiałam było juz za poźno,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość a miej se i stu
co komu do tego :classic_cool:

Gość Virginia,,88888
to że najłatwiej jest nazwac mnie dziwką, szmatą i kurwą... a nikt nie wiem jak jest naprawde....

Gość pani Bovaryyyyyy
znam taka dziewczyne...tylko dzis ma 4 dzieci,kazde z innym!:) przysiegam!w tej chwili ma 42 lata i z miesiac temu wlasnie urodzila to czwarte...szalala od zawsze,tak jak Ty...tzn szukala prawdziwej milosci;) nie wiem...czasami mysle ze to zwykla szmat...a.... a czasami,ze serio byla zakochana..za kazdym razem... moze faceci jej obiecywali,ze beda razem itp..? rozumiem Cie...gdy wygladasz ok,faceci sie Toba interesuja,trudno jest odmowic:)

Gość Roznie to bywa
No to jest mozliwe jak sie oglaszasz na odlotach.

a Ty niezłe gówno między oponami mózgowymi. 🖐️ to co napisałam nawet w najmniejszym stopniu nie dotyczyło mnie osobiście, weź się naucz czytać. 😭