Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaaaaaaaaa25

Dziwna wiadomość na fb- co myślicie????

Polecane posty

Gość aerofutur
To logiczne, ze facet nie przyzna sie nawet jesli cos jest na rzeczy. Musialabys teraz, ale w miare na spokojnie, zrobic fleshback i pomyslec czy nie zdarzyly sie dziwne sytuacje, wyjazdy, wyjscia. Czy nigdy nic nie wzbudzalo Twoich podejrzen i nie rodzilo pewnych pytan odnosnie jego lojalnosci i uczciwosci. Chyba ze masz do czynienia z wirtuozem. Mozna jednak tez przypuszczac, ze mimo zapewnien autorki, chce ci jednak namieszac w zyciu. Z zazdrosci, z zawisci itd. Moze sama ostrzy sobie pazurki na niego.

Gość aerofutur
:O wlasnie przeczytalam Twojego ostatniego posta. To zart czy Ty tak na serio? Jesli na serio, to raczej 99,99%, ze Twoj facet idzie w zaparte, a maile ktore dostajesz maja na celu otwarcie Ci oczu.

Gość oj dziewczyno ogarnij sie
zachowaj sie jak idealna kobieta i kopnij pana w du.pe. Jezeli typ raz cie zdradzil, bedzie to robil STALE. Jezeli nie odbiera smsow w twojej obecnosci od nie wiadomo kogo, wyjezdza nie wiadomo gdzie regularnie i tajemniczo (moze zaproponuj, ze z nim tam pojedziesz) - to nic ci nie dalo do myslenia? potrzebujesz az anonimu z neta, zeby zaczac myslec?? A ty jeszcze chcialabys stac sie idealna zona, chyba cie pogielo. Szanuj sie.

Gość Majaaaaaaaaaa25
...

Gość Majaaaaaaaaaa25
exkjuzmi. Cieszę się,ze przynajmniej ty masz z tego ubaw

Gość Majaaaaaaaaaa25
Wyjeżdża z pracy, nie raz mówił ze jak mam ochotę mogę z nim jechać,kilka razy byłam.

Gość Majaaaaaaaaaa25
A poza tym po co jakieś lasce zależy na tym żeby mi otworzyć oczy????nnagle znalazła się jakaś matka Teresa ,która chce zmieniać świat na lepsze?! Z tego co pisze praktycznie nie zna ani mojego faceta ani tym bardziej mnie,więc po co to robi?

Gość do Majki
ty sie tak nie oburzaj laska widocznie nie ma co robic albo jest wkurwiona na bezczelnosc twojego chlopaka zyjesz w bance mydlanej i nawet jak ktos ci wprost pisze ze cos jest nie tak to sie buntujesz i nie chcesz tego zauwazyc koles ma cie w dupie, sam fakt ze wali ci scieme pt ' nie zachowujesz sie jak moja idealna zona' jest chora manpulacja i zrzucaniem winy na ciebie, czego oczywiscie nie widzisz koles wie ze ci na nim zalezy i ze bedziesz sie wlasnie tak zachowywac jak cos sie stanie- bedziesz zaprzeczac bo tak naprawde nie chcesz go zostawic

Gość zapomnij o lasce z neta, sama
sie zastanow na podstawie tego, co juz wiesz. Czemu ukrywa przed toba jakies smsy? Przygladaj sie uwaznie jego dzialaniom i sluchaj intuicji, ona sie nigdy nie myli. Jezeli czujesz, ze cos sie dzieje niedobrego, badz czujna.

Gość a ja mysle,ze tu
ja tez sie ubawilam czytajac to:D laska,ktora otwiera ci oczy, mysle,ze to nie zadna matka Teresa, tylko laska, ktorej zal takich jak ty. tlumacz sobie dalej. ufaj dalej. po takich przejsciach, ja nie mialabym watpliwosci, ze ktos chce ci pomoc cos dostrzec. zamiast na nia naskakiwac, lepiej jej podziekuj. btw, facet,ktory robi sobie sam foty,a poznie je oglada? buhahahaha padlam!:)

Gość zapomnij o lasce z neta, sama
dokladnie jak chlopak rzuca sie, ze nie jestes "idealna zona", to obniza twoje poczucie wartosci zeby przykryc swoja nieuczciwosc. Jak ktos tak mowi, znaczy ze raczej ma cos na sumieniu.

Gość gdfgga
a nie lepiej zapytać sie tej całej Zosi jak twój facet ma na imie? i na nazwisko? i juz bedziesz widziala czy ona chociiaz go zna...

Gość Majaaaaaaaaaa25
Niestety taki jest,robi sobie zdjęcia,bo siebie lubi,dobrze się czuje we własnej skórze. Ale tez mnie zawsze to mega wkurwialo. Uważa się za przystojnego i jak wyszła ta cała sytuacja i rozmawiałam z nim ,twierdził,ze to jakaś łaska które bardzo chce z nim być i mi zazdrości,bo oczywiście nie jedna kobieta chciałaby z nim być. Cieżko mi się czyta co piszecie,ale właśnie potrzebowałem takiej szczerej opini z zewnątrz. Walcie śmiało co myślicie,nawet jak będzie to mega bolesne. A propos wczoraj jak się poklocilismy,powiedzieli ze jak się rozstaniemy to on musi szybko wejść w nowy związek,żeby, go znienawidzony i żeby nie było szansy już na powrót. Kurde,nie rozumiem, to on strasznie zabiegał o to żebym mieszkała razem z nim. W weekendy sam proponuje ze pojedziemy do jego rodziny.

Gość Majaaaaaaaaaa25
Gdfgga. Ona napisała imię mojego faceta,ze to X powinien mnie uświadomić a nie ona,ze nie jest chyba odpowiednia osoba.

Gość gdfgga
a mialas napisane na fejsie ze jestes z nim w związku?? albo jakies zdjecia z nim i podpisane kto na nich jest?

Gość gdfgga
a samo jego zachowanie jest podejrzane... mój facet jak dostanie smsa to mowi mi zebym zobaczyla od kogo...nie wykreca sie, nie wychodzi sam i pozniej nie odbiera telefonów...

Ja też byłam kiedyś z kimś kto sam sobie robił fotki i twierdził, że jest przystojny. Nigdy więcej! No i nie rozumiem tego "nie wezmę ślubu bo nie jesteś idealną żoną". Mój mąż raz mi coś w tym stylu powiedział, mianowicie, że nie jest pewien czy się chce ze mną żenić, bo ja się ostatnio zmieniłam i marudna zrobiłam. Oj no to się dowiedział wszystkiego co ja myślę na ten temat i uświadomił sobie, że ja nie będę się przed nim płaszczyć tylko po prostu go zostawię. To 3 dni później niby bez okazji kwiatki kupił ;) Jeśli mu nie odpowiadasz to niech spada! A co do tej wiadomości sama nie wiem. Na pewno stałabym się bardziej czujna. Szkoda, że już z ni porozmawiałaś, to było logiczne, że się wyprze, a teraz jeśli coś jest na rzeczy będzie bardziej ostrożny.

Gość Majaaaaaaaaaa25
gdfgga. Np właśnie nie mam inf,ze jestem z nim w związku,ani ze w ogóle w nim jestem. Mój facet,tez ma wszystko zablokowane,zdjęcia, dodawanie komentarzy,tez nie ma inf na temat czy jesteśmy razem, nie mamy wspólnych zdjęć,na których jesteśmy oznaczeni. Ja to rozumiem,bo cenie sobie prywatność.

Gość Majaaaaaaaaaa25
Co do tel. Zawsze odbierał jak dzwonilam

Gość a ja mysle,ze tu
kolejna, ktora wierzy, ze mimo tego,ze facetowi dzowni tel o 23 i dostaje smsy, nie zdradza jej, kocha na wieki:) dziewczyno, otworz oczy. ktos chce ci naprawdopodobniej(!) pomoc. mysle,ze nie ma co tu sie ludzic. poza tym, nie stac cie na lepszego? tylko na jakiegos bufona? pewnie on kocha siebie,nie ciebie :D

Gość gdfgga
to widocznie cos jest na rzeczy. Zapytaj sie tej zoski o jakis konkret, powiedz ze potrzebujesz jakiegos punktu zaczepienia zeby cos z niego wyciagnac(imie, sytuacje).a pózniej Przyciśnij go,,, powiedz ze wszytsko wiesz, ze jak on mógł ci to zrobić. A jak sie zapyta o co ci chodzi to powiesz imie albo ta sytuacje czy nawet miejsce która powie ci zosia, obserwuj jego zachowanie... napewno zauwazysz czy bedzie kłamał. A jak dostanie smsa i nie bedzie go odbieral przy tobie , to idz sama po jego komorke , jak zacznie sie wydzierac i bedzie probowal ci zabronic wziasc komorki tzn ze cos jest na rzeczy. A skoro ma przed toba tajemnice, nei jest szczery i cos ukrywa tzn ze nie jest ciebie wart. I nawet nie powinno cie interesowac z kim cie zdradza, Od razu kopnełabym takiego w dupe

Gość Majaaaaaaaaaa25
Jego przyjaciel kiedyś na imprezie powiedział mi,ze on mojego X nie rozumie. Ze gdyby był na jego miejscu już awno by się określił. Moja przyjaciółka twierdzi,ze stać mnie na kogoś lepszego i strasznie nie lubi mojego faceta. Twierdzi,ze nie widać po nim,ze ,, są w nim te fajerwerki z miłości''. Ze jest zapatrzony w siebie.

Gość Majaaaaaaaaaa25
Ale jak pytam ta łaskę o konkrety,co wie,co widziała to zawsze mi dopisuje,ze to nie ona powinna byc ta osoba,ktora ma mnie uświadamiać i ze szczerość w związku jest podstawa i sam X powinien mi o tym powiedzieć. Mój X twierdzi w zaparte,ze nie wie o co chodZi. Tez chciałbym żeby ta łaska napisał konkrety

popieram ggdfga. Zapytaj zoske o konkret i potem przyciśnij do muru. W ten sposób najszybciej go zdemaskujesz. O ile ta zoska istnieje i ma dobre intencje.

to jej wytłumacz, że on się do niczego nie przyznaje i bez konkretu nic z niego nie wyciągniesz, więc jeśli tak bardzo jej zależy na tym abyś odkryła prawdę to niech Ci pomoże.

Gość gdfgga
a jesli istnieje i rzeczywiscie chce ci pomóc to to zrobi. A jak nie tzn ze tylko lubi mącić.

Gość z tego co piszesz co było
wcześniej między wami to z niego jest niezły kombinator nawet i bez tej wiadomości na fb. Dziwne że tak na spokojnie i na luzaka opisujesz tę waszą przeszłość jakby to nie było nic co by mogło zaważyć na tym waszym związku czy na twoim obecnym zaufaniu. Trochę to głupie wszystko

Gość dzemorajjda
z tego co napisałas twój facet to kurvviarz i babiarz, ciągle podrywa i to kilka naraz , romansuje z laskami, utrzymuje kontakty z byłymi pewnie swędzi go kutas i lata jak pies za sukami z cieczką :O co za obrzydliwstwo serio musi cie nikt nie chciec żeby być z takim idiota zauroczonym laskami i biegający po nich ja pierdoIe ;O a tobie zależy , bo go kocha zwykły tzw Czaruś

Gość do Majki
sluchajcie, a moze ta zoska to jest wlasnie laska z ktora chlopak zdradza autorke? i dlatego nie chce podac konkretow bo to sa info o ktorych tylko ona i chlopak autorki moga wiedziec. moze to co powiedzial ci przyjaciel chlopaka ze powinien sie 'okreslic' znaczylo ze powinien wyberac a nie ze powinien sie ozenic