Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaaaaaaaaa25

Dziwna wiadomość na fb- co myślicie????

Polecane posty

Gość Majaaaaaaaaaa25

Dostałam tydzień temu wiadomość na fb od kogoś z zewnątrz. Wiadomość o treści :,, cała prawda o osobie,która kochasz współczuje takiego życia'' . I do tego link z demotywatorów o treści : ,, najgorsze jest to,ze szczerości i wierności łatwo nie udowodnisz. Kłamstwo czy zdradę zawsze,,. Ta sama osoba ( kobieta) wysłała do mnie wczoraj wiadomość o treści :,, zdradOna kobieta wybaczy z nadzieja ,ze już nigdy wiecej on nie zdradzi,pózniej żałuje ze dAla mu druga szanse i patrzy jak on bawi się z innymi...''. Jesteśmy razem ponad 3 lata, ,mieszkamy ze sobą. Co myślicie???

Gość e.s.p.
Zablokuj tą osobę, jakiś spam.

Gość Majaaaaaaaaaa25
No właśnie nie wiem. Jak weszlam na konto tej niby kobiety (jakaś zosia p.) to konto jest puste. Nie ma żadnych zdjęć ani wiadomości,założone w 2009 roku.

Gość e.s.p.
Nie reaguj, temu komus tylko o to chodzi, Zablokuj bez słowa.

Gość Majaaaaaaaaaa25
Napisałam tej osobie,ze jak chce mi o czymś powiedzieć lub poinformować to niech pisze konkretnie

Gość e.s.p.
No i nie potrzebnie :/

Gość Majaaaaaaaaaa25
Ale nie wydaje wam się to zastanawiające? Kto i po co chciałby wysyłać mi coś takiego. Narazie o niczym nie mówię swojemu facetowi,ale jestem w lekkim szoku.

Gość Majaaaaaaaaaa25
Nie myśle teraz racjonalnie,bo jestem trochę zdenerwowana,ale wydaje mi się,ze są 2 opcje. Albo mój facet ma romans z jakaś łaska Iwona próbuje mi to przekazać,tylko nie wiem po co i w taki dumny sposób,albo jest jakaś mega zazdrosnatak łaska.

Gość Majaaaaaaaaaa25
...

Gość za 12 min
3 opcjajest taka, ze ktos sie bawi uzytkowikami

Gość KLEOPATRAZEGIPTUU
SA DWA WYJSCIA. albo cie zdradza albo nie. przetrzep mu telefon inkognito, napewno cos znajdziesz jak bedzie mial wszystko wykasowane to tez podejrzane. napisz do tej babki zeby ci wyjasnila o co chodzi bo czytajac jej poezje nie wiesz co autor mial na mysli. i zdawaj nam relacje. bede tu zagladac.

Gość KLEOPATRAZEGIPTUU
helloł?

Gość Majaaaaaaaaaa25
Ok,dam znać jak coś odpisze. Ale mega dziwna sytuacja...

Gość strange girl
A może to jest jakaś koleżanka dziewczyny, z ktora Cie zdradza i chce ci po prostu otworzyc oczy.

Gość wujeksraka
napisz jak ci odpisze i pomyslimy dalej jak robi to klamie tzeba jej dac nauczke :)

Gość Majaaaaaaaaaa25
Taka opcja tez jest możliwa. Jak coś napisze od razu dam znać. Ale mega dziwna sytuacja

Gość Majaaaaaaaaaa25
Jest jakaś możliwość albo znacie sztuczki hakerskie żeby dowiedzieć się kto to?

Gość strange girl
Te wiadomości przesyła ci Zosia czy Iwona, bo juz sie pogubilam?

Gość Majaaaaaaaaaa25
Sorry za błędy. Pisze osoba z konta zosia p. . Na tym koncie jest tylko inf ,ze zostało założone w 2009 roku. Nie ma żadnych inf albo zdjęć.

Gość wujeksraka
a som moze znajomi na liscie ? pytam bo jak ta osoba robi glupie wyglupy mozna powypisywac do jej znajomyh oko za oko :D

Gość wujeksraka
2009 to szmat czasu ale prawie kazdy ma jakies lewe konto :)

Gość strzelam że ktoś podpuszcza
np. gdybym spotykała się z facetem który okazałby się zajęty i chciałabym otworzyć dziewczynie oczy na pewno nie zrobiłabym tego w taki sposób pisałabym konkretnie, załączyła jakiś dowód, lub chciała się spotkać by tylko pokazać smsy np. i tyle, potem co ta osoba zrobi to jej broszka a nie bawiła się w aluzje, dwuznaczności itd bo powiedzenie wprost, nawet jak dziewczyna nie uwierzy też ją wyczuli i np. telefon mu przetrzepie wiec autorko, nie martw sie, pewnie jakaś zasadziła się na Twojego i ryje teraz doły

Gość Majaaaaaaaaaa25
Witam Was. Dostałam kolejne wiadomości od tej kobiety. ,,zapytaj swojego ukochanego, on wie zdecydowanie wiecej niz ja i mysle ze on jest odpowiednia osoba by cie uswiadomic. nie mam zamiaru rozbijac twojego zwiazku, twojego faceta praktycznie nie znam, bardziej jego znajomych.. a ciebie po prostu ostrzegam.. ja mam udany zwiazek i nie chcialabym byc w takim zwiazku jakim ty jestes... on nie jest z Tobą szczery....ale Twoje życie i Ty podejmujesz decyzje komu ufasz i z kim chcesz je dzielić... jeśli to akceptujesz to powodzenia... ja po prostu na Twoim miejscu nie byłabym jego taka pewna.'' rozmawiałam z moim facetem,on wszystkiego się wypiera,twierdzi ze jest mega w porządkuje nie wie o co może chodzić lasce. Co myślicie? Kręci?

Gość Asia czer.
Rozmawiałas z facetem i on się ie przyznaje. A co myślałas że przyzna się do tego że ma kogoś na boku? Pomysł. Na bank cię zdradza a takie sytuację nie biorą się z nikad. Też kiedyś miałam podobnie też nieznajoma osoba mi takie coś wysłała i powoli doszłam do tego że facet flirtuje na boku. Zastanów się poważnie na bank ma coś na sumieniu a osoba po prostu cię zna i jego też.albo to ta kochanka .

Gość Asia czer.
Rozmawiałas z facetem i on się ie przyznaje. A co myślałas że przyzna się do tego że ma kogoś na boku? Pomysł. Na bank cię zdradza a takie sytuację nie biorą się z nikad. Też kiedyś miałam podobnie też nieznajoma osoba mi takie coś wysłała i powoli doszłam do tego że facet flirtuje na boku. Zastanów się poważnie na bank ma coś na sumieniu a osoba po prostu cię zna i jego też.albo to ta kochanka .

Gość Asia czer.

Gość Asia czer.

Gość Majaaaaaaaaaa25
Napisze Wam jakie mielismy kiedyś problemy w związku. Około 1,5 roku temu okazało się ,ze mnie oszukuje. Pisał z jakaś łaska,ze ja kocha (mnie powiedział,ze to oczywiście było w żartach), spotykał się z nią potajemnie ( z ciekawości żeby zobaczyć jaka jest). Swojej byłej,będąc ze mną pisał smsy w stylu czy jest z niego dumna ,jak np. Uczył się jeździć na snowboardzie,ze żałuje ze nie ma z nią dziecka. Powiedział mi,ze z była się przyjaźnil,dlatego nie traktuje go jej jak eks a przyjaciółkę. Pózniej zablokowała go na fb i nie maja niby kontaktu. Jakieś. Pól roku temu rozstalismy się po wielkiej kłótni, nie odzywalismy jakieś 3 miesiące. Potem pisał ze kocha,chce wrócić. Zgodziłem się,bo tez mi na nim cholernie zależało. I zaczęło się. Jakieś dziwne smsy, tel których nie odbierał o 23:00. Tłumaczył to tym,ze jak nie byliśmy razem, założył konto na jednym z portali randkowych,tam poznał takie 2 dziewczyny z którymi się spotykał i to one się do niego odzywają,bo chcą z nim być. Co tydzien wyjezdza do w-wy z pracy,zawsze w pon i zalezy od spotkan zostaje tam dzien lub 2. w kwestii slubu,zareczyn twierdzi,ze nie jest gotowy,nie czuje tego, kocha mnie ,ale tego jeszcze nie chce. nie zachowuje sie jak jego idealna zona, musze sie zmienic. Nie wiem co mam myśleć, mój facet ma trochę zapędy narcystyczne, lubi robić sobie sam fotki i potem je oglądać.