Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaaaaaaaaa25

Dziwna wiadomość na fb- co myślicie????

Polecane posty

Gość Majaaaaaaaaaa25
Tak tylko pytam.... heh,masz racje :) teraz zauważyłam, to przez słownik,który sam podpowiada,pisze ,nie czytam i wysyłam

Gość Majaaaaaaaaaa25
rtrtttyty. Co ty w ogóle piszesz???? Nie wolno mieszkać ze sobą bez ślubu??? Nie planuje go, jest mi dobrze bez niego i papierek nie sprawi ,ze poluje się bezpieczniej czy lepiej.

Gość Majaaaaaaaaaa25
Poczuje się lepiej

Gość Majaaaaaaaaaa25
hey jakiś czas temu pisałam Wam o tym,ze dostalam dziwna wiadomosc na fb w zwiazku o tym,ze moj facet jest niewierny. troche to potrwalo,ale sprawa nareszcie cala sie wyjasnila. moj facet od roku mial laske (kochanke) nad morzem a jest z poludnia kraju. mnie wmawial ,ze jej nidy na oczy nie widzial bo przeciez jest ze mna i nie potrzebuje tego, a jej ze sie rozstalismy i nie jestesmy ze soba. jak wyjechalam w tym roku na chwile za granice do rodziny, to wtedy dopiero zaprosil ja do siebie na mieszkanie,gdzie uprawiali seks itp. rozmawialam z ta dziewczyna, kilka razy, dalej utrzymujemy kontakt, ona jest w szoku i ja. wiem o wszytskim co robili. ona mowi,ze tez wiele rzeczy jej sie nie podobalo,ze jak mial przyjechac do niej to sie odzywal ,ale jak juz wracal na poludnie do siebie to milczal z tydzien. a jezdzil tam zawsze pod pretekstem pracy w-wie. obydwie nie chcemy miec z nim zadnego kontaktu (naprawde wydaje sie fajna dziewczyna), zakochala sie w nim i liczyla na cos wicej ,ale nigdy nie mogla sie doczekac , tak jak ja zadnej deklaracji z jego strony , chociaz mieszkalismy razem 3 lata.wiece co jest najdziwniesze??? ze on napisal do niej, ze rozwalila mu zwiazek, ze nigdy nic jej nie obiecywal i ze to jej wina (chce wzbudzic w niej poczucie winy). ale co ze mna.... napisal mi tlyko smsa, co u mnie, czy mozemy sie spotkac itd. odpsialam,ze nie chce miec z nim nic do czynienia, zeby wykasowal moj numer i mnie z zycia, ze sie na nim zawiodlam i brzydze sie nim za to co mi zrobil i jak kłamal i ze wiem o wszytskim. wicie co odpisal? "ok, jak chcesz ,dam ci spokoj, ale nadal nie wiem o co ci chodzi, moze mnie kiedys wtajemniczysz,pa" myslalam,ze bedzie walczyl, probowal to wyjasnic,a on nic nie robi, juz widze ze na fb jakies nowe laski zaprasza, poznaje. jest mi mega smutno i ciezko... :( poradzcie mi prosze co zrobic,zeby zapomniec o nim. co byscie zrobili na moim miejscu

wywalili go i zablokowali na wszelkie możliwe sposoby ze wszystkich środków komunikacji. nie utrzymywali żadnego kontaktu. i ciężko odchorowali. współczuję :( naprawdę, traci się wiarę we wszystko, czytając to forum.

Gość że tobie się chce
jeszcze myśleć o nim itd...

Gość ziele angielskie
jak czytam takie posty to mi sie wszystko wywraca :o czy wy dziewczyny nie macie do siebie szacunku ? co musi sie stać żebyście czuły sie upokorzone,Ty oczekiwałaś od niego wyjaśnień? :o:o ja bym splunąć na niego nie chciała,zero honoru jakiegoś :o przykre że dzisiaj każda zaślepiona miłościa zapomina o sobie i swojej wartości.Dla mnie w ogóle niepojęte jest wasze zejście po wcześniejszych scenach wiec nie rozumiem jak możesz mu pisać że Cie zawiódł :o wiedziałaś jaki jest co robił myslisz ze masz super moc i Twoja miłość go odmieniła? pozwalajac mu wrócić udowodniłaś jemu ze moze sobie na takie coś pozwolić bo przecież Maja mi wierzy i kocha :o OGARNIJ SIE!

Gość Majaaaaaaaaaa25
nie chodzi o to czy bym wybaczyla czy nie,bo wiadomo ze nie. ale wydawalo mi sie,ze bedzie sie chociaz chhcial tłumaczyc , walczyc-bo to by oznaczalo ,ze mu zalezalo. a tak wychodzi,ze mial całkowicie to gdzies. naprawde to wszytsko jest popieprzone co sie dzieje na swiecie. jest mi mega zle, nie wiem co robic. jest weekend, mam mega doła i dlatego tutaj pisze

Gość Majaaaaaaaaaa25
macie racje.... zgadzam sie z wami ,ze bylam glupia ci...a. nie chce do niego wracac, to jest przegiecie co zrobil i nigdy do wybaczenia. mam swoja godnosc i znam swoja wartosc i jest mi mega zle i jestem wkurzona na siebie ,ze w ogole o nim mysle. poprostu nie miesci mi sie w glowie jak mozna bylo takie kłamstwa wymyslac a on do mnie jeszcze perfidnie pisze, ze nie wie o co mi chodzi i szkoda,ze nie chce go wtajemniczyc

Gość ziele angielskie
to są jego gierki,wyczuł Twój słaby punkt.Ma nadzieje że uśpi tym Twoja czujność -kolejna zagrywka.Olej go,najlepiej zmień numer odetnij się od toksycznej relacji,tacy ludzie się nie zmieniają.Nie minie dużo czasu a zapewni sobie podobny układ,mam nadzieje że bez Ciebie. Ja wiem że to ciężkie- sama doświadczyłam tego na moje szczęście na własne oczy miałam okazje zobaczyć mojego M z pewna dziewczyna idacych za ręke kiedy ja właśnie wyszłam po zakupy żeby mu obiad zrobić. Ale się nie dałam to zmieniło mnie raz na zawsz,zbuntowałam sie sama w sobie i powiedziałam sobie że nigdy więcej nie pozwole sobie na takie upokrzenie - dziś jestem w innym związku i inaczej działa jestem nieco zimna nie wiąże nadzieji specjalnie nie patrze w przyszłość bo wiem ze różwnie w życiu bywa a ja musze liczyć sama na siebie,to w siebie musze inwestować a nie w potencjalnego partnera,przykre ale prawdziwe.Podsumowując musisz żyć tak z partnerem żeby po jego odejściu,wybryku etc nie zawalił Ci się świat,trzeba podnieść głowe i iść dalej a nie patrzeć i gdybać co by było dalej.Ja sobie od tamtej pory wypracowałam pewne zasady których sie trzymam i mój obecny partner póki co też.

Gość Adrenanina
ale jaja. Kiedyś też miałam takiego lovelasa co jechał na 2 fronty a ja i ta druga o sobie nie wiedziałyśmy....potem jakiś czas ze sobą miałysmy kontakt...Skąd jest Twój facet? Bo mój też był z południa, może to ten sam? ;P

Gość lili007
Kochane, ja znałam kiedys jeszcze "lepszego" romeo. On to nawet nie na dwa, ale trzy, czy cztery fronty działał - że też mu się nie pomyliły te laski ;) wszystkie zakochane po uszy a on ma je owinięte wokół palca i robi z nimi co chce...masakra, też nie wiedziałam, że można tak kłamać i tak kombinować...szok. Narcyz kochający tylko samego siebie - z daleka od takich blee

Gość kopakabana7
Mam pytanie do autorki tematu Maaaaaaaaaaaja czy możesz powiedzieć jak się dowiedziałaś o tej dziewczynie? Jakieś wskazówki jak dojść do tego, z kim zdradza facet?

Gość Majaaaaaaaaaa25
kopakabana7 jej przyjaciolka napisala do mnie. nie mogla juz patzrec na to wszystko, nie chciala zostawiac tak tej sytuacji bo widziala jak jej przyjaciolka z ktora sie spotykal cierpi, jest zamknieta w sobie a on sie nic nie odzywal do niej. i musze jej chyba za to osobiscie podziekowac. on mieszka w krk, a ta laska jest z poznania.