Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaaaaaaaaa25

Dziwna wiadomość na fb- co myślicie????

Polecane posty

Gość a ja mysle,ze tu
n a jedno wychodzi. tak czy siak facet zdradza, poraz kolejny, a autorka ufa mu, a nie zosce, chociaz ma telefony i dziwne smsy,ktorych pokazac nie chce:) taki chlopczyk(bo to nie facet),nie na moje nerwy. nie wierze,ze sa takie laski, ktore jeszcze tlumacza swoich zdradliwych facetow.

Gość Słońca brak
To jego ex do Ciebie pisze. Jest jej Ciebie szkoda. Też się zastanawiałam czy nie napisać do aktualnej dziewczyny mojego byłego męża, że on namawiał mnie na łóżko i zdradzanie naszych aktualnych partnerów...on mnie kiedyś zdradził i wiem jakie to uczucie i chciałabym, aby ktoś mi o tym powiedział, a nie żyć w kłamstwie

Gość mkiololk
jego przyjaciel mówi, że go nie rozumie, że powienien się określić, to jasne, że oprócz Ciebie są inne. On Ci się nie przyzna.

Gość gdfgga
ale to jest dziwne ze na świecie sa takie naiwne osoby... niektore laski to nawet jkaby zobaczyly swojego faceta miedzy nogami innej to by uwierzyly wtlumaczenie ze sie potknął i upadł na panią...

Gość copycattt
Nawet jesli ten konkretny temat jest prowokacja, to faktem jest, ze istnieja takie kobiety jak autorka. Takie, ktore daja sie robic na prawo i lewo. Takie, ktore jak facet na nie pluje to mowia, ze deszczyk pada. Takie, ktore lykaja kazda durna nawijke. Takie, ktorym logiczne myslenie wylacza sie niczym prad w reklamie spolecznej. Moze one to lubia? Czerpia perwersyjna przyjemnosc z bycia dymana nie tylko fizycznie? Jeszcze przystojniakowi gotuja, piora i marza o slubie. Jak niska samoocene musza miec to tylko one wiedza. I ich wykorzystujaci to faceci.

Gość kurczeniewiem
No ja jestem właśnie taką, która chciałaby poinformować dziewczynę swojego eks o jego zdradach. Mnie zdradzał, ją zdradza, a wiem o tym, bo nie dość, że sama widziałam jak się całuje z inną to i mnie od rozstania cały czas namawia na seks. Obrzydlistwo. Nie chcę jej jednak mówić, bo nie wiem, czy to by coś dało. On jest dobrym manipulatorem. A i na pewno zrobiłabym to anonimowo, nie mam zamiaru z nim później prowadzic wojny. Co myślicie?

Gość copycattt
Jesli chcesz ja powiadomic to tylko i wylacznie anonimowo, i tylko i wylacznie zalaczajac dowody. W innym przypadku nic to nie da. Jesli jej do tej pory nie zapalila sie lampka to znaczy, ze slepo mu ufa i uwierzy w kazde jego slowo.

Gość kurczeniewiem
ale skąd mam wziąć dowody, przecież za nim nie chodzę. To mogą potwierdzić tylko ja i jego była. Obie przez 10 lat miałyśmy z nim niezłe akcje.

Gość dzemorajjda
sama też podobnie jak wy znam dziewczyny zakochane ślepo w swoim facecie a ten umawia się z innymi , sypia a nawet jeden przypadek bawidamka znam że jest zaręczony równoczesnie z dwoma i żadna o żadnej nie wie i każda jest święcie przekonana o kosmicznej miłości jaka ich łączy RAZ W ŻYCIU zdobyłam się na taki czyn, że daną dziewczynę tylko dlatego że jest moją przyjaciółką powiadomiłam że jest zdradzana nie warto tego robić , to mogę wam zapewnić nie uwierzyła mi, była zszokowana i przyprowadziła swojego faceta do konfrontacji , facet zaprzeczył wszystkiemu a wiem że ma stałą dziewczynę obok mojego klubu fitness gdzie chodzę i ona uwierzyła jemu a mi powiedziała - widzisz ? to nieprawda co mówiłaś , on nie ma nikogo na boku i kocha tylko mnie po 18 miesiącach ją rzucił i ożenił się z tamtą, którą zaprzeczył a ja zostałam przysłowiowo zastrzelona jako ten zły goniec tak że jak chcecie informować o zdradach to tylko anonimowo

Gość do Majki
anonimowo najlepiej, ale czasem sie nie da np jak byly pisze smsy i wiadomosci to zeby je pokazac jako dowody to trzeba sie ujawnic

Gość dzemorajjda
doniesienie o zdradzie komus powoduje że jestes znienawidzona, te emocje zniszczenia miłości osoba przelewa na ciebie jesteś wrogiem który krzywdzi a nie wybawcą patrzysz jak ktoś cierpi i skręca się z bólu (emocjonalnego) przeszłam to i wiem nie dziwię się że ktos donosi anonimowo

Gość kurczeniewiem
no właśnie, przecież jej smsów nie pokażę, bo jak? musiałabym się z nią spotkać. Zresztą dziewczyna to jeszcze dziecko. Ma dopiero 19, my po 25, więc wątpię, że uwierzy.

Gość copycattt
Ja tez donioslam i nawet dowody przedstawilam. A to tylko dlatego, ze byla to moja przyjaciolka wieloletnia. Dzis nie mowimy sobie nawet czesc, chociaz on okazal sie pozniej tym, kogo jej pokazalam. Nie zaluje, to byla jednostronna przyjazn. Jesli zas chodzi o przygody z fb..kiedys facet, z ktorym bylam poznal przez fb 'przyjaciolke'. Tak intensywnie sie przyjaznili, ze niestety (dla niego) dalo sie to wyczuc. On nie jest juz ze mna, ona stracila faceta. Takie rzeczy sie czuje, widzi...chyba, ze sie nie chce:o

Gość kazdy musi swoje przerobic
i nauczyc sie z bezposredniego doswiadczenia. Jak dziewczyna jest tak naiwna, ze nie wierzy nikomu, kto ja ostrzega, tylko swojemu puszczalskiemu facetowi i jeszcze mu robi laske na zgode po tym jak ja zdradzi, to sama strzela sobie w stope. Najwyrazniej lubi byc nieszczesliwa, zdradzana, ponizana i w koncu porzucona. No bo przeciez kazdy taka zostawi. Faceci trzymaja sie tylko takich kobiet, ktore ich trzymaja za pysk i takiej nigdy nie zostawia.

Gość Majkaaaaaaaaaa25
To nie jest prowokacja. Zastanawia mnie tylko po jaka cholerę on chce dalej ze mną być skoro lubi się bawić,po cholerę chciał strasznie wspolnie mieszkać. Przecież mógłby spotykać się ze mną a dla wygody siedzieć sam na mieszkaniu

Gość Majkaaaaaaaaaa25
...

By dostać seks nie musi się ruszać z łóżka a tak byś musiała do niego przychodzić, albo on do Ciebie. Posprzątasz i ugotujesz pewnie. A jak pozna kogoś kto zachowuje się jak jego idealna żona to oleje wszystkie i poleci do niej.

Gość Majkaaaaaaaaaa25
.

Gość Majkaaaaaaaaaa25
Nie wydaje wam się to dziwne?. Pytam tej łaski co takiego wie, co widziała lub słyszała ze pisze mi o niewiernosci mojego faceta. Ze cialabym wiedzieć o co chodzi. A ona ,ze nic mi nie powie,bo ona nie jest odpowiednia osoba żeby mi o tym pisać. Sama zaczęła,stwierdziła ze jestem zdradzana i oszukiwana,ale ńie pisze konkretów,żadnych dowodów,żadnego pkt zaczepienia. Pisze jej ze możemy się spotkać, porozmawiać przez tel.zeby to wyjaśnić. Skoro tak bardzo jej zależało na kontakcie ze mną,przekazańiu mi tej inf to chciałabym wiedzieć o co chodzi. Jak nie reagowalam na jej 1 wiadomosc,nic nie odpisywalam, to po kilku dniach wysłała do mnie jeszćze jedna. Jakby za wszelka cenę chciała nawiązać kontakt. Wydaje mi się,ze po pierwsze mnie by się nie chciało pisać obcej lasce,ze facet ja zdradza bo to nie moja sprawa i nie mieszalabym się w to,bo to nie mój cyrk i nie moje małpy. Natomiast zasiala we mnie straszna ńiepewnosc,jakby zrobiła to specjalnie a teraz siedzi cicho i pisze,że ona mi nic nie będzie wyjaśniać. Nie wydaje wam się to dziwne?

Gość Majkaaaaaaaaaa25
Co do tych tel i smsow ,które dostawał to pamietam,ze była raz taka sytuacja ,ze dzwonił do niego tel i nie chciał odebrać. A potem mi powiedział,ze jak mieliśmy przerwę to. Spotkał się z taka łaska,która strasznie chciała z nim być,ale wróciliśmy do siebie.

Gość Majkaaaaaaaaaa25
I nie jestem ślepo zakochana w swoim facecie i nie traktuje tej łaski jak wroga,ale jak już zaczęła to niech napisze konkretnie o co chodzi a ńie jakby specjalnie chciała mnie zdenerwował,dać mi do myślenia inale się wycofuje.

Gość Majkaaaaaaaaaa25
I ńie jestem typem kobiety,która sobie bez niego ńie poradzi jak ode mnie odejdzie. Nie boje się tego. Nie boje się rozstania,ale chce mieć dowody,konkrety,co wie,widziała,cokolwiek a nie tylko podteksty dające dużo do myślenia i na tym koniec. Zaćzyna mnie to wkurzac.

Gość Majkaaaaaaaaaa25
.

Masz milion innych powodow by go zostawic, zaden nie jest wystarczajaco dobry. Widocznie lubisz to i juz. Proste.

Gość rtrtttyty
nastepne ruchadlo co daje dupska na kocią łapę... i dobrze ci tak, mam nadzieje, ze facet cie zdradza, na to zaslugujesz

Gość tak tylko pytam............
czemu caly czas piszesz łaska, zamias laska :D??