Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Brak brwi u kobiety jest sexowny.

Polecane posty

mmmm dzieki, Kto je pizze o 11 ten bedzie tłusty. Dobrze ze mam psy to po lesie chodze, kurek pełno w domu mam dzisiaj jajówa na kurkach była

Nie jadłam pizzy od 5 lat. :O 🖐️ Za to spożywam wodę mineralną i szczę jak młody kot. Idę, bo robota wzywa. Ślicznego dnia życzę ja, locha z włosami w kolorze świński blond. :D

Jajówa? :D Żeby mi na odcisk nadepnąć trzeba mnie znać i wiedzieć co mnie boli. :) Ty nie wiesz, więc żyj sobie w przekonaniu, że robisz mi krzywdę swoimi żałosnymi popisami. :) 🖐️

Gość jejku jejku mowie wam
vera masz sliczne wlosy, geste:( ja mam chyba na calej glowie wlosy trzy:(

Gość rrr,.
:) cycki oglądam gdzie indziej

Gość jejku jejku mowie wam
vera jesli jestes atrakcyjna dlaczego nie chce pokazac wiecej;)? np. twrzy;) pozdro600 pokazala sie i wiele innych kobiet tez

Gość lnflks
A mi się nie podobają takie brwi, a właściwie ich brak... Jestem fanką gęstych, krzaczastych brwi zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Sama mam dosyć widoczne, ciemne, ale chciałabym mieć jeszcze gęstsze. Przykładowe brwi, które mi się podobają to takie: http://www.lourdesleon-online.com/2012/01/lolas-biography.html

Gość rrr,.
vera to paszczur, vięc może tylko pyszczyć

Dzień dobry państwu poszukuję osób do programu "ciekawe osobowości z portalu kafe". czy zgodziłibyście się na udział w programie Ewy Drzyzgi w listopadzie ? Oczywiście udział jest gratyfikowany,zakwaterowanie i przejazd również .Program nagrywany będzie w Krakowie . Zgodzili się Kryśkazsąsiedztwa,grzesław,, duch cafe i Nowy w mieście.Już następne zgłoszenia napłynęły "namiętne kochanki" ducha cafe proxxxy proxxxy,fanka duszka cafe i Milaczek,kurkazłotopiórka mój @ majakwietniak @eu.pl . Prosiłabym o kontakt ,dziękuję. Ciekawostką na początku programu będzie prawidłowe całowanie w rękę kobiety w tym wypadku Ewy Drzyzgi przez ducha cafe.

Gość ludzki przedmiot
Majatvn :D

Gość ludzki przedmiot
moja glupota nie ma granic...