Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbuubkok

chcę pilnować komuś dziecka 1-2 lat-jaką dać cenę?za godzinę.

Polecane posty

Gość hbuubkok

mam córkę 14m jest grzeczna i spokojna,ale chciałabym też dorobić,ale nie wiem jaką dać cenę za godzinę.

Gość cikucinka
10 zł mniej nie

Gość ggggggggggghhhhhhhh
czyli ok 90 zł za dzień a za 22 dni ( w miesiącu) prawie 2000 zł. No to musisz mieszkać w Paryżu że chcesz znaleźć dziecko do opieki za tą cenę. Ja opiekunce płacę 800 zł. za miesiąc

Gość daj lekarzowi 100zł
no wlasnie prawda jest taka ze Ty powinnas chciec około 10zł, ale ludzie są tacy że dać będą chcieli max 6zł :O kiedys wystawiłam ogłoszenie że popilnuje dziecka i byłam w lekkim szku jak dostałam odpowiedzi 3-4zł (tzn stawka była napisana miesieczna ale za ilosc godzin tyle wychodzilo) sporadycznie trafiało się 5-6zł to od osob co np na 4g chcialy bo zmiana rodzicow z pracy i zakres byl czesto odebrac dziecko z przedszkola czy rano zaprowadzic pozniej odebrac itp - takie wykonaj robote i dostan za to 10zł dziennie 🖐️

Gość hbuubkok
ale nie codziennie.Np. jeżeli nie ma z kim zostawić.Dużo znam osób właśnie,które nie mają z kim zostawić dziecka bo mąż w pracy ,a muszą np do dentysty,ginekologa,czy urzędu oddalonego 60km-nawet mniejsze maluszki.

Gość K.klementyna
Stawka zależy od miejscowości i liczby godzin. W mniejszej miejscowości są niższe a w Warszawie dużo wyższe, bo i zarobki rozne

Gość e.s.p.
Pilnowanie dziecka to jest odpowiedzialność, 5zł to niech sobie wsadzi i szuka innej frajerki .

Gość hbuubkok
wiem,że odpowiedzialność,ale i korzyści dla mojego i czyjegoś dziecka zwłaszcza jakby było w takim samym wieku-pilnowałam do niedawna córki znajomej,obie świetnie się bawiły tym bardziej,że moja jest komunikatywna-ale za darmo i teraz chcę to zmienić,mieszkam w małej miejscowości,ale pięknej i czystej-ja akurat przy parku,lesie-jest gdzie wyjść,plac zabaw itp a większe miasto w którym jest wszystko oddalone jest o 60km,zawsze u lekarza spędza się więcej jak godzinę, a i trzeba wcześniej wyjść.Tak w razie potrzeby popilnuję.

Gość rozaliaaaaaa
ja szuzkam kogos do 3,5 latka, małe miasto nie wiem ile zaproponowac pani zebysmy ani ona ani ja nie byly pokrzywdzone??/

Gość odpowiedz sobie na pytanie
ile sama wzięłabyś za pilnowanie 3,5 - latka i tyle zaproponuj tej babce