Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wasze życie jest smutne?

Wierzący czemu wierzycie

Polecane posty

po to masz rozum . i doświadczenie . i na końcu przypadek :D dlatego ja jestem w lepszej sytuacji wierząc ,ze wszystko co mi ise przytrafia , wszystkie moje decyzje - jeśli nie upieram sie zachłannie przy swoim wyborze ale polegam na Bogu - będą dobre . Bo u Boga nie ma przypadków a Jego mądrość jest nieskończenie wieksza niz ludzka . nie wspominając o miłości :)

Gość przyjazna ateistka
"za to lajtowcy chcieliby , żebyśmy wszyscy byli gejami - bez względu na płeć" ja jeszcze nie slyszalam, zeby ktos tak chcial :D jak dla mnie, w tej sprawie, to naprawde nie ma znaczenia kto z kim spi (lub nie spi) lub CZY ktos z kims spi czy nie spi .... ("spi" w sensie wymiany przyjemnosci fizycznych ;) )

nastolatka - nie ale wypływającego a młodego aktora albo piosenkarza ? - o wiele szybciej . A jakiś projektant mody ?:D

a tak na koniec - " fakt autentyczny " - na jednej z parad widziałam transparent własnie z takim napisem " wszyscy jesteśmy gejami " ;) :D panowie byli bardzo przejęci niesieniem tego płótna i podejrzewam ,ze byli wysoce zniesmaczeni reakcją ludzi :D ale przyznaję ,ze sama sie uśmiałam - ale to oczywiście niezamierzony dowcip słowny ,ale miny panów .... bezcenne :D

Gość przyjazna ateistka
ja nie twierdze, ze czlowiek jest zdany na dzialanie przypadku, bo owszem ma rozum, doswiadczenia, wiare, intuicje, planowanie .... ale to dalej mi nie wyjasnia, czy wola faktycznie jest wolna :D 0 a parady gejow? nawet by nigdy nie istnialy, gdyby ich najpierw nie przesladowano. no bo czemu by mieli protestowac? przeciez oni nie protestuja parom heteroseksualnym, tylko ludziom, ktorzy nie daja im zyc!

Gość przyjazna ateistka
dobranoc :) ja niestety jeszcze nie dobranoc, bo dopiero zakanczam szychte w pracy, ale milo sie gada. jeszcze tu przez pare godzin bede zagladac, bo u mnie insza pora ;)

Gość przyjazna ateistka
7 godzin pozniej od kafci :D

Gość przyjazna ateistka
tfu, tfu --- 7 godzin WCZESNIEJ :D

Gość przyjazna ateistka
chcago to by byla bajka :D zajze na linka w innym momencie, bo teraz wlasnie biegne na joge (w celach li tylko cwiczebnych, zeby nie bylo .... )

Gość przyjazna ateistka
co do parad gejowiczow .... osobiscie uwazam to za glupie przedsiewziecie, no ale tak jak swrod strejtow, tak i wsrod gejow, nie moga byc wszyscy madrzy ;) ja mam paru znajomych gejow (szeroki wachlarz profesji: dziennikarz, prawnik, lekarz, mechanik, ksiadz, wykladowca) i sa na codzien zwyczajnymi facetami, ktorzy nic nie robia inaczej. a ze kochaja psychicznie i fizycznie facetow? to juz ich interes .... ja jestem za nie wtracaniem sie w te sprawy :)

Gość jestę hakerę
Uwaga debile i nolife'y. Wielkie upiki tematow o Bogu itp. Bo Bog istnieje i zycie po smierci istnieje tylko tepe ograniczone umysly nie moga tego pojac np takie jak wasze . Glupi plebejusze hahahah. nieudacznicy zyciowi i frajerzy

Gość fissura
klery to samo zlo