Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xexexena

jak najdłużej na 2 baty?

Polecane posty

Gość gośćAdrian
super kobiety jesteście życzę Wam wielu mocnych orgazmow :-)

Gość gość
Czy sa tu jacys chetni panowie na jazde na dwa baty? Ja 40 lat, wawa

Gość gość
gość dziś Czy sa tu jacys chetni panowie na jazde na dwa baty? Ja 40 lat, wawa jak wygladasz? opisz się :-)

Gość gość
167 CM. Waze74 kg. Jestem dojrzala kobieta o krąglej budowie. Takze dla panow ktorzy lubia pelne ksztalty. Mam duza pupe i jedrne piersi. Mam straszna ochote na dwa k***sy naraz

Gość gość
Ja mam.23 lata i jestem szczuplutka. Od jakiegos czasu marze by possac drugiemu panu podczas seksu.

Gość gość
Czy dojrzała kobieta była kiedyś z kobietą?

Gość gość12313
Jestem bardzo chętny na dwa baty! Bardzo lubię kobiety o pełnych kształtach. gosc12313@wp.pl

Gość gość
Tak bylam z kobieta na zadadzie eksperymentu. Raz sama z kobieta i penetrowala mnie dildo. Bylo to nawet zabawne. I drugi raz z mezczyzna, ale wtedy bylysmy obie ulegle dla niego i to mi sie podobalo. Teraz chce jednak seksu z dwoma mezczyznami poniewaz tylko z mezczyzna moge miec orgazm i pelna satysfakcje.

Gość gość
Ja mam duze doswiadczenie na dwa baty:) chetnie tez gangbang z kilkoma mezczyznami. Bardzo lubie byc ulegla suka

Gość gość
Och podnieca mnie ten temat. Na sama.mysl ze mam w sobie dwoch robie sie mokra. Najchetniej w cipke i w usta.

Gość gośćqwerty
ta sama osoba, a raczej ten sam pedał, pisze wpisy od 2017 roku... czasem co minutę. jest to najlepszy dowód, że islamiści mają rację, że tego rodzaju dewiantów zrzucają z wierzowców, bo chociaż absolutnie nie interesuje mnie co dewianci robią w domu, to już ich chore znęcanie się nad światem w celu jego bezsensownej destrukcji jest karygodne, i zasługuję na najwyższe piętra pałacu kultury... zresztą z islamistami czy bez to i tak się dla nich skończy. wcześniej czy później ktoś sprawdzi IP każdego wpisu, w tym oczywiście mojego, i zrobi porządek. jeśli zaś chodzi o nieliczne przypadki kobiet które faktycznie tak robią, to jest to zawsze forma znęcania się nad własnym mężem, spedalenie go, zniszczenie, chociaż ciężko jest generalizować nt motywów. nie ulega wątpliwości, zresztą doskonale opisywał to na początku taki wpisujący, że każdy facet który toleruje innego w swojej kobiecie jest homosiem v2, bo prawdziwy samiec nigdy tego nie zaakceptuje. ja nawet uważam , że w świecie 0-1, prawdziwy samiec nie zaakceptuje nawet egzysentencji drugiego samca, i mesjasz będzie np tym, który zniszczy i spedali wszystkie choromosomy Y, co w pewnym sensie może w jakiś sposób tłumaczy pedalskie wpisy jednej osoby podszywające się pod kobietę... z tym, że była to osoba głupia, bo wpisy są co dwie minuty, i IP to klarownie potwierdzi.

Gość gość
Bzdury. Tylko dojrzały, pewny swej seksualności mężczyzna jest wolny od dziecinnej zazdrości tylko chce aby jego kobieta była pożądana i bzykana przez jak największą liczbę samców naraz. Jak ktoś tego nie rozumie to musi mieć problem z akceptacją samego siebie. Prwnie boi się, że kobieta go zostawi dla innego, który okaże się lepszy lub lepiej wyposażony. Dla dojrzałego faceta, a nie dzieciaka przed 30-tką celem seksu jest sprawienie kobiecie jak największej przyjemności. Męska rola w tym jest taka aby zrobić wszystko w tym celu a więc również pozwolić jej na sex z innymi.