Gość A G N I E SZ KA :) Napisano Październik 25, 2012 dzien dobry :) No to zaczynamy;) Wypilam wlasnie kawusie i uciekam wnosic drzewo do szopy...-troche ruchu na poczatek:D Zima sie zbliza wielkimi krokami:P Wlece tuu pozniej,i posiedze dluzej...trzymajcie sie Hanka-dzis wieczorem przed prysznicem brzuszki obowiazkowooooo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A G N I E SZ KA :) Napisano Październik 25, 2012 dzien dobry :) No to zaczynamy;) Wypilam wlasnie kawusie i uciekam wnosic drzewo do szopy...-troche ruchu na poczatek:D Zima sie zbliza wielkimi krokami:P Wlece tuu pozniej,i posiedze dluzej...trzymajcie sie Hanka-dzis wieczorem przed prysznicem brzuszki obowiazkowooooo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 25, 2012 Widać, że Agnieszkę energia rozpiera:D Brzuszki obowiązkowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 witam wszystkich to ja gertra ,weszlam na siostry niok bo ona go od dzisiaj nie uzywa zrobiłam stopke dzis zjadłam mała galarete z drobiu i 1 jajko , oraz jawa z 1 łys=zeczka cukru ja bede pisala co zjadłam danego dnia na drugi dzien bylam na spacerze 2 godziny i dopiero zjadłam to co napisalam pozno ale nie byłam głodna zagladne pozniej , moze bedziecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 narobiłam literówek ale pisze z 2 kompa , i tam klawiatura zamazana na amen mało go uzywam i tak na oko pisze ale juz jutro bede na moim laptopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolmmmh Napisano Październik 25, 2012 liczycie kalorie? czy macie jakieś diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 ja licze ale tak na oko raczej staram sie jesc mniej niz zwykle jak bym policzyła dzisiaj to zjadłam 320 kcal do tej [pory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Micahella 0 Napisano Październik 25, 2012 ja liczę. robię to dla siebie, ale czasem sobie pofolguję nie powiem .... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 25, 2012 Ja też liczę i zapisuję. Ciężko mi się rozpędzić z dietą. Dziś jak ten debil, zjadłam już 1300 kcal, bo zrobiłam dobry deser( pannacotę) i nie mogłam się oprzeć:( Już chyba nic nie będę jadła , do wieczora tylko woda, ew. jakiś mały jogurt naturalny.Jutro się nie dam- po prostu nie zrobię deseru :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 tzn licze nie co do 1 kcal :) może tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 25, 2012 Beacia, ja dążę do takiej wagi jaką ty już masz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 Haniu ja mam oponke na brzuchu, tu jestem ogolnie szczupła, ale wiem ze jak schudne z brzucha to i wszedzie , moz eto zle wygladac ale moze mi te 2 k-3 kg wystarcza aby sie brzuch spłaszzcył. woem z epowim=nnam cwizcyc ale tylko biegam i spaceruje mam tez problem z kregoslupem , a plywac nie umiem hmm, nie nauczyłam sie az wstyd ale jak bylam mała to sie na basenie prawie topiłam i został mi taki uraz i trudno juz sie nie naucze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 HANIIA NIEDLUGO TAKA BEDZIESZ MIEC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Micahella 0 Napisano Październik 25, 2012 bardzo dobre efekty daje hula hop :) mozna nim ładnie wyrzeźbić talię. nie da się zrzucić tylko brzucha jak idziesz na dietę to jedziesz po całości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 A na ilu kaloriach jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 25, 2012 Beacia, mam nadzieję:) Micahella, ja mam takie hula hop z wypustkami i bardzo mnie boli jak nim kręcę, miałam nawet siniaki od tego. Ale może po dłuższym uzywaniu juz by czegos takiego nie było, jak myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 25, 2012 Beacia, ja chciałabym nie przekraczać 1200 kca. W moim wieku i trybie życia, to chyba taki optymalny limit. Dlatego jestem na siebie zła, że już drugi dzień przekraczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 ja słyszalam ze po dłuzzszym stosowaniu nie ma siniakow tak jest na poczatku byłam kiedys na 1 z forum i tam dziewczyny pisaly ja dzis zjadlam malo ale to dlatego zepozno zaczełąm i juz na noc nie chce duzo jesc ale nie wiem czy mi sie uda najgorsze dla mnie sa wieczory i weekendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Micahella 0 Napisano Październik 25, 2012 ja tez miałam siniaki na początku. ale potem juz nie :) ludziki piszą że trzeba kręcić 15 min dziennie. ale tak naprawdę to sama wyczujesz jak pojawią się efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Micahella 0 Napisano Październik 25, 2012 a próbowałaś zjeśc taką kolację na przykład... ser biały, albo szynka chuda.. albo cycek z kury? bo to nie jest ważne aż tak o ktorej sie zje kolację tylko co się na nia zje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 no masz racje kolacja bialkowa moze byc :) a co myslisz o dodaniu warzywa jakiegos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Micahella 0 Napisano Październik 25, 2012 a Ty kochanieńka to wiesz że masz idealne BMI? co tak sie znęcasz nad tą kolacją ;D warzywa zawsze sa wskazane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 Tak bmi mam w normie ale ta oponka nie fajnie wyglada i ogolnie to chcialabym troche skurczyc zoladek ale nie wiem jak to wyjdzie bede chciala zdrowiwj jesc ale wiiem ze naraz wsxystkiego nie odrzuce bo potem sie rzuce na cos nie fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 25, 2012 Mialam isc pobiegac no to sie rozpadalo j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Październik 25, 2012 witam :) Piszę trochę co prawda na innym topiku, ale tytuł - dieta mż dla dojrzałych- zachęcił mnie coby tu zajrzeć :) Przekroczyłam czterdziestkę rok temu, na diecie MŻ jestem nie pierwszy raz, jojo mnie bardzo lubi,a po czterdziestce te nadprogramowe kilogramy ciężko jest zgubić. Po raz kolejny postanowiłam coś dla siebie zrobić, zadbać o swoje zdrowie póki jeszcze czas. Od wiosny staram się więcej ruszać i ograniczać swój apetyt i udało mi się zgubić 4 kilo, choć następowało to bardzo powoli. W najbliższym czasie chciałabym zgubić kolejne 4. Zdaje sobie że to bardzo ciężka sprawa ale warto próbować coś zrobić dla siebie. Jeśli pozwolicie to mogę z Wami się wspierać , bo z doświadczenia wiem jakie to jest ważne :) Jutro cały dzień pracuję, wrócę późno także zajrzę w sobotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A G N I E SZ KA :) Napisano Październik 25, 2012 Dobry wieczor kobitki:) Hania ja tez dzis jak ,,ten debil''zmieklam...:O Wypilam piwo z moja ekipa remontowa...:Oach.... SPOWIEDZ:- -2 kromeczki chleba ziarnistego(50gr)+wedlina(50gr),masla nie bylo;) -obiad-2 ziemniaki z gulaszem-troche duzo sobie nalozylam:O -piwo:O Strasznie mnie kusily slodycze,2 razy barek otwieralam,ale dalam rade:D Teraz zrobie 20 brzuszkow i 20 przysiadow i na tym dzis skoncze bo nie chce mie sie strasznie... Dziewczyny,ja tez mam hula hop-ale takie zwykle....Czy to cos da? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40 tka z netu Napisano Październik 25, 2012 Mam hula hop z masażerem,wyniki są rewelacyjne.Sprawdziłam na sobie nie raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40 tka z netu Napisano Październik 25, 2012 Poprawia się postawa,robi wcięcie w talii,wysmuklają uda i znikają boczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40 tka z netu Napisano Październik 25, 2012 Do tego dieta MŻ i zielona herbata.Ja jem 3 posiłki dziennie (lekkie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A G N I E SZ KA :) Napisano Październik 25, 2012 zapomnialam o bananie.....:) I taka moja rada,pijcie 3 razy dziennie zielona herbate ... Mnie ona pomaga,nie mam tak apetytu po niej,i regulanie sie wyprozniam:) {Pomaga mi tez woda z cytryna} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach