Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hania 48

dieta mż dla dojrzałych

Polecane posty

No tak...zmiana czasu jest nie dla mnie:( Wstawałam wcześnie, to teraz będę wstawała w nocy:( wolę wiosenno zmianę, bo przynajmniej śpię do jakiejś rozsądnej godziny. Oczywiście moja rodzina się cieszy:D bo oni lubia pospać dłużej, sczególnie syn. No to w takim razie otwieram nasz wątek i od razu się cieszę, bo w ciągu tych kilku dni zgubiłam kilogram:) Wiem, woda i dalej juz tak lekko nie będzie... ale nie mam zamiaru się poddać. Weranika, lubie dietę Dąbrowskiej i często ją stosuję. jeżdże także na dwutygodniowe turnusy z jej dietą. W czasie ostatnich wakacji też byłam, schudłam 4 kilogramy i do dzisiejszego dnia nie przytyłam. Bardzo się pilnowałam. teraz chyba musisz trochę ją urozmaicić, dodać kasze i pełnoziarniste pieczywo żeby sobie nie narobić niedoborów, ale na takim jedzeniu tez się chudnie. Ja nareszcie wracam do żywych, byłam bardzo przeziebiona, teraz jest lepiej, kończę leki i za tym przymus jedzenia związany z ich zazywaniem, bo ze względu na żołądek muszę bardzo uwazać co jem jak biorę leki. Beacia, napisz jak dzis waga bo ty tez ważysz się w niedzielę:)

hello1 nie bede miec dostepu do neta , jutro oddaje do naprawy , nie wiem jak długo to potrwa , ten drugi córki tez kiepski ,wiec nawet na niego nie bede wchodzić , wiec do kiedys tam,,, 3 cię sie nie zwazylam się a juz jestem po sniadaniu zapomniałam!

Gość nakakama
i ja muszę sie odchudzić mam 39 lat za rok 40 na karku i 8 kg nadwagi przy wzroscie 168 waze 68 kg chciałabym na grudzien sie odchudzic wiec przyłącze sie jesli mozna

Gość 0293ytrtrtr
hania ty jestes milka 48?

Witaj nakakama, pewnie że możesz się przyłączyć:) Beacia, wracaj do nas szybko:) 02...nic nie rozumiem:( Idę teraz do mamy, zajrzę potem napiszcie jak wam mija niedziela.Ja mam dziś na obiad rybkę z warzywami:)

Gość 0293ytrtrtr
weszłam na temat 30 kg cos tam ( bo sama mam 25 kg ) za duzo i tam kltos napisał,że ty to miłka 48, czemu stamtąd poszłaś i potem zobaczyłam ten topik i skojarzylam t0

Gość 0293ytrtrtr
tez zaczne mż za 2 dni

Nie mam zamiaru rozmawiać z debilnymi pomarańczami kolejny topik usiłuja rozwalić ledwo się rozpoczął. Spadaj stad i poszukaj sobie czegoś zgodnego ze swoim charakterem. Wiecej na ten temat nie mam zamiaru rozmawiać, bo wisisz mi kimkolwiek jesteś. Jutro jestem cały dzień w pracy- prowadzimy z siostrą własną firmę i jutro czekają mnie rozmowy z kontrahentami. Muszę sobie przygotować pojemniczki z jedzeniem żeby nie ulec pokusom stołów ze smakołykami, którymi będą nas "przekupywać" do dobrych cen:D

Przepraszam was dziewczyny ale chyba rzeczywiście komuś się udało :( debilstwo nad debilstwem. Nie wchodze tu by słuchać obelg, tylko zeby sie odchudzać. Chyba zamknę wątek, bo to nie na moje nerwy. Przecież nie muszę tu pisać. trzymajcie się:)