Gość A G N I E SZ KA :) Napisano Październik 25, 2012 40 tka z netu-a jak dlugo cwiczysz tym cudem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 tka z netu 0 Napisano Październik 25, 2012 Na początku ćwiczyłam krótko,jakieś 10-15 minut teraz jak misię chce to czasem i godzinę za jednym zamachem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 tka z netu 0 Napisano Październik 25, 2012 Jeszcze jedno: też piję wodę z lodem i cytryną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 tka z netu 0 Napisano Październik 25, 2012 Przepraszam,za to ,że się nie przywitałam.Robię to teraz i chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A G N I E SZ KA :) Napisano Październik 25, 2012 ZApraszamy,milo nam:) A po jakim czasie byly pierwsze efekty krecenia?Ile takie kolko kosztuje?Czy mozna je kupic w sklepach sportowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 tka z netu 0 Napisano Październik 25, 2012 Ja kupiłam swoje kolko na Allegro,jest fajny wybor i ceny nie najwyzsze a efekty byly dosc szybko.Nie pamietam dokladnie, bo teraz od niedawna robie drugie podejscie do diety i cwiczeń.Za pierwszym razem przy takich jak teraz właśnie zasadach zgubilam prawie 9 kilo i nie mialam efektu jojo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 tka z netu 0 Napisano Październik 25, 2012 W sklepach sportowych chyba też można dostać ale chyba takie bez masażera.Jednak nie wiem bo osobiście nie rozglądalam sie,wiec trudno mi powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 25, 2012 O jak fajnie, że nas coraz więcej:) Zacheciłyście mnie. Jutro wyjmuję i składam swoje koło i spróbuję jeszcze raz :) Powiem wam, że to, że jadłam do 14 godziny, mimo, że sporo, dało efekt w postaci takiej, że wieczorem ważę dzis mniej niż rano:D Ale już jutro taka głupia nie będe- 5 regularnych posiłków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 25, 2012 Na szczęście nie jestem głodna- wypiłam sok pomidorowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 26, 2012 witaj 40 tka fajnie ze nas wiecej ja wczoraj pod wieczor mialam zjesc bialko a pojechalam po bandzie,,, troszke jestem od wieczora non stop glodna dzis juz snaiadanie nawet zjadlam -masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 26, 2012 No hej :) U mnie na razie dobrze. Mam nadzieję, że nie przekrocze limitu kalorii a w planie sprzątanie domu więc będzie tez i ruch:) Beacia, to chyba dobrze że zjadłas śniadanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 26, 2012 no tak dobrze ze zjadłam sniadanie ,ale dzis mam mega apetyt co chwile bym cos jadła i to nie dietetycznego \ nawet nutelle dzis juz zjadłam . u mnie to jest tak -jednego dnia jem malo a na 2 jem duzo dlatego pewnie nie moge schudnac pare kilo ale tez i nie tyje na szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to i ja zadebiutuję:):):) Napisano Październik 26, 2012 witam wszystkie miłe panie:) mam 30 lat i bardzo chętnie się przyłączę, chociaż dopiero od poniedziałku będę miała bieżący dostęp do sieci:) mam 164 cm wzrostu i na chwilę obecną 72kg ... postanowiłam wrócić do marca do wagi sprzed ciąży czyli 60-62 kg .. żadna dieta do tej pory mi się nie udała, teraz postanowiłam założyć dziennik, w którym wieczorem będę planowała jadłospis na dzień kolejny uwzględniając zawartość lodówki, aktualne apetyty i ograniczenie kaloryczne do około 1200-1300 kcal; chcę wykorzystać założenia diety śródziemnomorskiej i niełączenia, czyli zaopatrzę się przez weekend w oliwę z oliwek, migdały, gorzką czekoladę, wszelkie jak jak to mówię "ziarenka" typu siemię lniane, sezam, płatki owsiane,otręby... do tego postaram się trochę ćwiczyć i codziennie na czczo wypijać 200 ml kefiru, bo to podobno po dłuższym czasie ma niesamowity wpływ na świeżość cery, zwłaszcza skóry wokół oczu, usprawnia trawienie i ogranicza wchłanianie do organizmu toksyn.. jeżeli w czymś powieliłam poprzedniczki przepraszam, w poniedziałek przeczytam wszystko dokładnie:) mam nadzieję, że mnie tu przygarniecie, wsparcie to super sprawa przy odchudzaniu:) pozdrawiam i miłego weekendu życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 26, 2012 witaj witaj bardzo sie cieszymy ze tu jestesja zaczełam wczoraj ale cos mi dzis n ie idze za bardzo , ale pomalu mysle ze dam arde fajnie ze masz zamiar pisac co bedziesz jesc ja teraz uciekam bede pozniej , nie moge sie wybrac do fryzjera, w poniedzialek chyba juz pojde zwlekam i zwlekam ale dla mnie fryzjer to tak jak ginek, i tu i tu ide zale zoporem. :) pozdrawiam wszystkick rowniez zycze milego weekendu wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 26, 2012 dalej pisze z 2 kompa i stad te literowki, moj sie cos zacina ( format sie kłania) a na tym nowa klawiatura bo ta jak pisałam zamazana jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 26, 2012 To i ja- witaj:) Mamy prawie te same parametry i planujemy podobną dietę. No ale ty jesteś młodsza, więc powinno ci pójść łatwiej:) fajnie, że będziesz pisać. Ja też zapisuję co zjadłam:) Beacia, ja tez nie lubię gina i fryzjera, ale obydwaj niestety sa konieczni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 26, 2012 jejku ja za duzo dzis jem moja siostra muiala taka wage jak ja teraz ( wzrost mamy ten sam) a teraz wazy 55 kg i super wyglada, ( jestem na jej niku , ona juz sie nie odchudza i trzyma wage ) a ja dalej na 62 jedni maja silna wole ( jak moja siostra) a ja nie mam i to mnie wkurza od jutra postaram sie jesc lepiej bo dzis mi to nie wychodzi za chiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 26, 2012 jesc lepiej - mialam na mysli zdrowiej i mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 27, 2012 Wita jcie u mnie pogoda ohydna pada od nocy nawet moj pies nie chce wyjsc na pole a tu 10 prawie przez co nie bylam jeszcze na zakupach czekam az sie zdecyduje ale nie ma zamiaru wyjsc jak widze no i dzisiaj jeszcze nie jadlam nawet nie pilam kawy a co u was milego weekendu dzis bedziw trudniej wiadom rodzinka ma wolne wiec czyhaja pokusy wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 27, 2012 Wita jcie u mnie pogoda ohydna pada od nocy nawet moj pies nie chce wyjsc na pole a tu 10 prawie przez co nie bylam jeszcze na zakupach czekam az sie zdecyduje ale nie ma zamiaru wyjsc jak widze no i dzisiaj jeszcze nie jadlam nawet nie pilam kawy a co u was milego weekendu dzis bedziw trudniej wiadom rodzinka ma wolne wiec czyhaja pokusy wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Październik 27, 2012 witam wszystkich w sobotnie południe :) U mnie tez za oknem brzydko pochmurno to i nic się nie chce :( Ale ja dziś się od samego rana staram czyli śniadanko to było pół mojej tradycyjnej porcji, zaliczyłam też 5 km na rowerku stacjonarnym, i jeszcze może będą kijki ale jeśli nie będzie to po południu znów planuję rowerek. Ale to się okaże. Także na razie staram się . Teraz mój czas na kawusię :) Miłej sobotki życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 27, 2012 Beacia, Aleksandra Jestem i ja na chwilę:) Na śniadanie była owsianka na chudym mleku, zjadłam też 2 jabłka. Na obiad mam makaron razowy z piersią kurczaka w sosie jogurtowym z warzywami a na kolację planuję serek z warzywami . I to na tyle z jedzeniem Jutro się ważę:) Dziś też mam dużo pracy bo mimo fatalnej pogody musimy przygotować ogród do zimy, i chcemy dziś sprzatnąć meble i pochować narzędzia i skrzynki. Będzie więc i ruch:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 27, 2012 hej HANIA ja teraz zjadłam kanapki ----- 3 wasy małego pomidorka i 1 jajko i psoypalam te kanapki szczypiorkirm i cebulka zaraz wybieram sie na zakupy dla rodzinki no i dla siebie cos bardziej po diete to na razie 3 cie sie :) tez sie jutro zwaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 27, 2012 pod diete **** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Październik 27, 2012 hejka no i było dwie i pół godziny kijkowania :). nawet trochę podgrzybków w lesie znalazłam. A po kijeczkach wypiłam kawusię i zjadłam kawałek drożdżówki,( przed kijkami nie zdążyłam bo już koleżanka po mnie przyjechała) tak strasznie głodna byłam a obiad będzie o 17 no i to będzie też taka kolacja bo na noc do pracy idę. A może i jeszcze 5 km na rowerku zrobię ??? zobaczę :) Oby tak dalej to może i będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Październik 27, 2012 jestem znowu na chwilke zjadlam do tej pory jakies 560 kcal - 600 kcal wiec jeszcze cos potem wszamie narazie mam zamiar wypic 2 kawe a potem lekka kolacje i jeszcze mam w planach jogurt ze sliwkami suzonymi zjesc w 1000 sie zmieszcze a nawet jeszcze do 1000 daleko raczej do jutra milego wieczorku i niedzieli- jutro wazenie ( w niedziele bede sie wazyc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weranika28k 0 Napisano Październik 27, 2012 Witam drogie panie;)chętnie sie przylacże, widzę tutaj solidne kobitki. Przez prawie 3 miesiące schudlam 10 kg i dalej walczę z kiloskami. Juz sie zaczyna sobie podobać.teraz mam zamiar chodzić na siłownię bo zimno sie poroniony i juz nie mam ochoty na spacery... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania 48 0 Napisano Październik 27, 2012 Hej Weranika :) gratulacje. A jak schudłaś te 10 kilogramów? Robiłas jakąś dietę czy mż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weranika28k 0 Napisano Październik 27, 2012 Jesień i zima ma todo siebie ze organizm tez przestawia na pobierańie troszkę innego pokarmu.latem moje codzienne menu opierała sie głownie na saatkach. Pilam bardzo dużo wody, herbat zielonych a teraz chce sie ciepłych potraw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weranika28k 0 Napisano Październik 27, 2012 Zrezygnowałam zupełnie ze smazonych rzeczy, napojow gazowanych, chleba, sosow.zmodyfikowalam dietę Dąbrowskiej. Jadlam prawie same warzywa. Kurczak tylko gotowane, kaszę, ryż pelnoziarńisty. Na snadańie zawsze jogurt naturalny plus muesli własnej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach