Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hania 48

dieta mż dla dojrzałych

Polecane posty

Zaczynam od dziś dietę mż. W moim wieku oprócz wyglądu zaczyna sie liczyć także zdrowie. Nie wiem ile waże w tej chwili, zważę się jutro i zaukualizuję stopkę, ale myślę że ok 73 kg. Chciałabym schudnąć 10 kilogramów do sierpnia bo wtedy czeka mnie ważna rodzinna uroczyctość na której bardzo mi zależy więc chciałabym dobrze wyglądać i zdrowo się czuć. będę tu zapisywała jak mi idzie i chetnie znalazłabym kolezanki do wzajemnego wspierania się.

Witam Życzę powodzenia i po wielu roznych dietach doszlam do wniosku ze MZ jest jedyna najlepsza :D A czy Masz zamiar z czegoś rezygnować bądź coś włączyc do swojej diety?

Gość gertra
czesc wam z chęcia sie dołacze - mam do zrzucenia ok 5 k\g jeszcze tylko nie wiem czy mz czy jakas dieta inna co radzicie?

Gość gertra
mam 49 lat, ok 170 i 62 kg waże

Wiesz, ja w temacie diet jestem weteranką:P i uważam ,że najlepsza jest mż, bo nie wykluczasz z jedzenia tego co organizm potrzebuje.

Gość gertra
tez jestem po kilku dietach jak nie kilkunastu i tez m,ysle nad mz ,ale boje sie zeby to nie byo wż

Kazdy musi znalezc cos dla siebie cos w czym czuje sie najlepiej. Ja musze sobie konkretny rygor nałożyc bo inaczej to kompletna rozpierducha :D jem na maksa:( a potem załuje

Gość gertra
to tak jak ja myslalam nad kopenhaska ale sama nie wiem czy dam rade ( raz na niej byłam i skonczyłam)

Jestem na niej strasznie głodna i po kilku dniach przerywam. Będę starala sie jesć dużo białka i warzyw, bo po nich nie jestem głodna

Gość gertra
no mnie tez 2 raz byłoby trudno-dlatego sprobuje mz os jutra

no to fajnie. Cieszę się że nie będę sama, mam nadzieję, że będziecie do mnie zaglądać:) Idę na razie szykować kolację. Sama będę jadła sałatkę z makreli wedzonej z jajkiem , korniszonem i cebulą. Zajrze potem

Gość gertra
a masz zamiar liczyc kalorie czy po prostu mz ?

Gość A G N I E SZ KA :)
Witam autorke i pozostale Panie:) Ja mam 33 lata,ale niedawno zdiagnozowali mi przedwczesna menopauze....:O wiec mysle ze jeste nie tylko dojrzala,ale PRZEJRZALA... ,hehe:D Mam do zrzucenia jakies 6 kg....,i tak naprawde to musze sie za siebie zabrac,bo odkad jestem na hormonach ,widze ze mi stale ,,przybywa''..... Bedzie mi milo jak moge sie przylaczyc...:)

Gość gertra
okey ja jak dam rade to tez zajrze a jak nie nie to jutro dopiero powodzenia ja musze ograniczyc węgle i tez wiecej warzyw i białka moze waga wtedy bardziej poleci w dół

Gość gertra
Agnieszka witaj zapraszamy :)

czesc gerta:) Ja mam zamiar zrezygnowac ze slodyczy,i alkoholu....-to tak na razie....no i mniej jesc ma sie rozumiec... Proponuje pod koniec dnia taka spowiedz -co zjadlysmy i ile brzuszkow zrobilysmy...np. ,co? Macie zamiar cwiczyc...? Moze sie umowimy na jakas konkretna godzine z cwiczeniami???razniej bedzie...-ja nie lubie cwiczyc,ale mozemy zalozyc jakies np na poczatek 20 brzuszkow,20 przysiadow...i co dzien zwiekszac o 5....?co wy na to...? Ja ze swojej strony obiecam ze codziennie bede tu zagladac,bo 4 listopada wyjezdzam i do swiat mnie nie bedzie...

Gość gertra
jestem teraz na sek ja moge pisac co zjadalm itp ale dopiero nastepnego dnia bo wieczorem raczej jestem mało poniewaz maz z pracy wraca, potem idziemy z psen\m na spacer itd wiec nie amm za bardzo kiedy na necie siedziec ale czasem jestem :) co do cwiczen nie mam za bardzo czasu i chceci ale duzo chodze na spacery i biegam z moim psem to tyle] jak na razie moze jak sie zziebi to cos pomysle poki co zostaja spacerki i bieganie z psem :) do jutra

Gość gertra
a i jutro sie zwaze dokładnie bo mialam @ wiec waga była pewnie inna a mam nadzieje ze po @ jest mniejsza

witaj agnieszko:) Fajnie, że dołaczyłaś. Ja też mam zamiar ćwiczyć. Lubię chodzić z kijkami więc jak pogoda pozwoli na pewno będę to robić. Z tą wieczorną spowiedzią to dobry pomysł, może będzie mi wstyd jak będe musiała napisać coś kompromitującego:)

Gość gertra
i zmienie nik na łatwiejszy :) stopka tez bedzie zrobiona

Gość MamaFilipa
Witam,można sie przyłaczyć?:) mam do zrzucenia jakies 5 kilo,kochammm jesc:)Cwiczena rowerze stacjonarnym i ograniczylam slodycze,pozdrawiam

Witam:) Zważyłam się, wpisałam w stopkę i do dzieła. Dziś na razie mam w planach- śniadanie owsianka- juz zjadłam, drugie śniadanie 2 jabłka, obiad kawałki piersi kurczaka w sosie jogurtowym, a potem pomyslę co dalej:) Na razie zbieram sie do pracy- dziś mam krótko:) kwasnaminka:) gertra:) agnieszka:) mamafilipa:) joolia:) piszcie co u was

dzien dobry :) No to zaczynamy;) Wypilam wlasnie kawusie i uciekam wnosic drzewo do szopy...-troche ruchu na poczatek:D Zima sie zbliza wielkimi krokami:P Wlece tuu pozniej,i posiedze dluzej...trzymajcie sie Hanka-dzis wieczorem przed prysznicem brzuszki obowiazkowooooo:)

dzien dobry :) No to zaczynamy;) Wypilam wlasnie kawusie i uciekam wnosic drzewo do szopy...-troche ruchu na poczatek:D Zima sie zbliza wielkimi krokami:P Wlece tuu pozniej,i posiedze dluzej...trzymajcie sie Hanka-dzis wieczorem przed prysznicem brzuszki obowiazkowooooo:)