Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna ania

Sama jak palec. Opuszczona przez wszystkich.

Polecane posty

On dalej się do mnie nie odzywa i wygląda na to, że albo rzeczywiście ma mnie gdzieś albo nieźle go to bawi.

Gość uuujik
daj sobie spokój z małolatami,23 wszystko przed tobą a ty na siłe pakujesz się w kłopoty bo faceci to kłopoty ,wierz mi.wykształ się ,zdobądz prace a facet nawet jakby był aniłem to z czasem i tak zacznie przeszkadzac,nie szukaj na siłe tego gówna i to jeszcze młodszych odpadów,co taki ci może dac? chyba bękarta

Gość myla000001
Naprawdę znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie :) im bardziej jesteś pewna siebie i zadowolona, tym łatwiej nawiązać kontakty :) Ja jak poczułam się samotna poszłam na fitness :) jak wiadomo ruch podnosi endorfiny, i co? idę uśmiechnięta ulicą, a ludzie sami podchodzą i zaczynają rozmawiać :)

I tak oto jest 14 sty listopada. A ja dalej o nim myślę, mimo że usilnie próbuję zapomnieć. On milczy. Zaczęłam pić po jednym piwie dziennie, żeby choć trochę uśmierzyć ból i nie płakać. Niedługo zapewne popadnę w alkoholizm i jeszcze większą depresję. A skończy się to samobójstwem.

Gość anka44
Aniu,wmówiłaś sobie chyba tego chłopaka bo jesteś smutna i samotna a on kiedyś okazał ci dużo zaineresowania więc chwyciłaś się go jak ostatniej deski ratunku,tez tak czesto robiłam jak byłam bardzo samotna ale po czasie mi przechodziło i z perspektywy czasu nawet jak udało mi sie zwrocic czyjes zainteresowanie okazywało sie ze mi juz tak nie zalezy, w chwili samotnosci szukamy osob ktore kiedys okazaly sie zyczliwe i mylimy to z innymi uczuciami ten chlopak mogl kiedys poczuc ze nie jestes nim zainteresowana a teraz masz kaprys zeby sie z nim imowic i moze nie chce powtornego odrzucenie dlatego sie nie odzywa,a moze juz zapomnial i znalaz inny obiek zainteresowania, strasznie ci wspolczuje,jestes taka mloda a juz tyle przeszlas,trzymaj sie,napewno kiedys znajdziesz szczescie

oj Anka.Marudzisz jak stara baba.Mysle i mysle, az mysliwym zostaniesz. Skup sie na tym co wazne, a nie myslisz o chlopach.To sa klopoty tylko. Kup sobie psiaka.Bedziesz chodzic na spacery, bedzie ktos na Ciebie czekal . A klopot meski kiedys sam sie znajdzie :-P

Teraz to już tak mega bardzo czuję, że mnie olał.Dzisiaj go widziałam, ale on tak szybko szedł, że nawet nie zauważył mnie. To jakiś cud, że w końcu nasze drogi się skrzyżowały.

Gość raiders
szukaj starszego, młody to cie porucha i zostawi

smutna Ania sama widzisz ile odpowiedzi dostalas a ten chlopak to moze jakis stary pedofil nigdy nie wiadomo Aniu kto jest po drugiej stronie. Ty chyba sobie kpisz z ta samotnoscia ? Nikt cie przeciez nie zaczepi i spyta sie czy chcesz byc moja przyjaciolka nie badz skryta to swiat nie bedzie skryty!

Gość zebraczka
odezwal sie? super:)

Niespodziewanie się odezwał. Jakby nigdy nic. Wydaje mi się, że całomiesięczna modlitwa pomogła, bo to jakiś cud. Modliłam się do Św. Rity. Zaczęłam nawet chodzić do kościoła, a od roku tam mnie nie było.