Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam antyhipokryta

Wszystkie gadacie o charakterze. Ile z Was jest z facetami poniżej 175 cm?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 25
Czesc Frodo . Jak Ci sie wiedzie ?

tańczyłam z wieloma wysokimi, moze to śmiesznie wyglądało dla postronnych, ale jakos żadne z nas dyskomfortu nie czuło. a jak taniec-sraniec-przytulaniec, to akurat trafił się z osiłkami, którzy mnie minimalnie podniesli albo akurat miałam szpilki dzieki którym czasem dobijam do 162-164:P zaczarowana, więcej wykrzykników daj, bo jesteś nadal mało wiarygodna:P i nie myl szczerości z jadem. niektórzy wolą napisać co mysla.

zaczarowana, pytał sie Ciebie ktoś? nie tłumacz się bez sensu🖐️ frodo, obawiam się , ze bez szpilek nawet będac niskim lepiej wyglądasz:D

Gość Zuzanna Amelia & 25
Frodo - u mnie dni mijaja pod haslem "robota kocha glupiego" Kxciukiem - to dziwne co piszesz bo ja akurat unikam tanczenia ze zbyt wysokimi facetami wlasnie dlatego , ze odczuwam dyskomfort. Nie tylko zreszta w tancu. W zyciu codziennym tez bardziej mi pasuja tacy bardziej dopasowani wzrostem do mnie.

kciukiem -może masz po części rację, ale ja mam jedną parę która mi pasuje do ulubionej sukienki i uważam,że wtedy wyglądam z nich odlotowo. Zuza - to miłego dzionka życzę i trzym się, ja spadam. Ciao:)

a mnie to nie przeszkadza. trochę ciężko byłoby mi znaleźc nawet partnera do tańca , który byłby bliski memu wzrostowi (a mam 152cm) kiedyś tańczyłam z kolega , dużym kolegą wagowo i wzrostem. jak przyszło do wolnego, to hop na jego stopy i tak prowadził mną całą piosenkę:D a ludzie się smiali-nawet więcej było pozytywnych uśmiechów niz tych ironicznych

Frodo... przperaszam, nie czytałam od początku topa... myslałam, że jesteś facetem... ale to git:P

kciukiem - jestem, po prostu jestem nowoczesny i czasem ubiorę jakąś kieckę:P Żartuje bo jeszcze pomyślisz,że prawda. Nigdy żadnych podwyższających butów nie miałem, zresztą i tak nie dodałyby mi tyle co bym chciał i żebym jeszcze nie wyglądał w nich jak idiota. Db serio lete.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Frodo - Ty tanczysz ? Tanczacy faceci zawsze maja plusa u kobiet.

"Tanczacy faceci zawsze maja plusa u kobiet." ­ Jeżeli ktoś był ciekaw gdzie te wszystkie narzekające na swoich facetów dziewczyny poznają tych kretynów z którymi potem mają same problemy to ma już podpowiedź. ­ Charakter wychodzi przy gibaniu się na parkiecie w rytm umta-umta ...

Gość Zuzanna Amelia & 25
Ja na nikogo nie narzekam.