Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam antyhipokryta

Wszystkie gadacie o charakterze. Ile z Was jest z facetami poniżej 175 cm?

Polecane posty

Gość huihuihui
A teraz powiedz szczerze, ilu z takich spokojnych misiow o jakich piszesz marzy o pieknej, atrakcyjnej kobiecie?? Ile z was marzy o dobrej, poczciwej przecietnej myszce?? No slucham:D

Gość huihuihui
ogolnie kobiety, szczegolnie te ladne i atrakcyjne powinny specjalnie szukac sobie niedojdy zyciowe, ktore nic nie maja, wygladaja jak kupa, maja nudny charakter:D:D

Gość antyhipokryto
a który z Was chciałby brzydką, nieśmiałą, aspołeczną, spokojną sprzątaczkę? ale za to miłą i czułą dla wybranego faceta?

Gość antyhipokryto
takich lasek jest pełno, na większości portali są miłe i poczciwe dziewczyny szukające miłości i banda napalonych zboczeńców, więc skoro jesteście tymi miłymi i czułymi facetami startujcie do nich

Gość Słońca brak
no to mój facet jest z dziewczyną, która ma sporą nadwagę i trzeba ją utrzymywać :D

Gość zzen
Mam 180 cm wzrostu i 30plus lat ,ktora mnie chce ? Lubie mlode kobiety nie powiem ...

"na większości portali są miłe i poczciwe dziewczyny szukające miłości " Tak, ale one szukają miłości razem z tabelką. Tam jest zarejestrowanych kupa chłopa, więc laski skreślają jak masz cm mniej niż sobie zapisała, albo mieszkasz km dalej niż założyła, że byłoby ok.

Gość facet z czatu
frodo zejdz na ziemie:D

Gość Xnna
Chodziłam z chłopakiem, który miał 173 cm i nie był piękny. Nie rzuciłam go, rozstaliśmy się.

Gość facet z czatu
"Ja tam chętnie wezmę poczciwą myszkę...o ile przy okazji jest atrakcyjna" z tym:classic_cool:

Gość facet z czatu
a ja chetnie bym wygral w totka:classic_cool:

Gość molpon
Te japońskie tańczące są chyba atrakcyjne :P Przejdź się do sklepu zoologicznego..

ja może i kurdupel jestem i i każdy przy mnie wydaje się duży. ale zawsze miałam faceta powyżej 175, choc niewiele. obecny ma 178cm, dla mnie dużo, bo między nami jest 26cm różnicy

Gość moim zdaniem........
dla każdego liczy się co innego... mój jest wysoki, 192 cm, ale za to ostatnio przez brak pieniędzy musiał się z powrotem wprowadzić do rodziców (w wieku 35 lat)... i jakoś mi to nie przeszkadza, nie to jest ważne.

zaczarowana już widze tego Twojego kolosa, którym wszędzie sie chwalisz, jakby to był w ogóle powód:D gówniarz, 193 cm wygiety jak tyczka i o nogach pajaka:D jak każdy rocznik teraz od '90:D

lubię obcasy i nosze równie duzo , jak ukochane trampki czy trepy na płaskiej podeszwie. nie odczuwam Żadnych przeszkód, jeśli o łóżko chodzi, to tymbardziej:D (mój facet nie znosi tańczyć, a ja jesli to robie, to zdecydowanioe sama):)

ehem. każda malolata jest ''wiarygodna'' i ''obiektywna'' poza tym mało soba reprezentujesz, więc🖐️:D (nie czekałam na Twój odzew)

kciukiem - Acha dzięki. No ja akurat tańczyć lubie i jestem ciekaw jak to jest przy takiej róznicy, bo aż tak niskiej partnerki nie miałem (no i ja jestem niższy od Twojego ). Ale skoro mówisz, że poza tym jest ok to wierze na słowo

Nie jest chudzielcem ani grubasem, ale ciałko ma :D Jego waga waha się między 90-94kg. Żaden gówniarz, w życiu! Nie rozumiem dlaczego tyle jadu w Tobie Kciukiem :)