Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cg

jak tu schudnac?

Polecane posty

Lalalallalalaaaa nie polecam tak drastycznej diety jak 350kcl cg np taki: Ś: owsianka/musli/serek wiejski/kanapki chrupkie pieczywo, wedlina, sałata oczywiście pieczywo chrupkie/ jajko gotowane/ jajecznica z pomidorami/ pieczarki z cebulkom to taki przykład sniadań 2 ś: brzoskwinia/arbuz/ogólnie owoce/sok warzywny bądz owocowy/ jogurt/musli/owsianka to np jem na drugie O: filet na parze z warzywami/ wyba na parze z warzywami/ krewetki/ zupa warzywna/ fasolka/ kalafior/ leczo na pieri z kurczaka to takie moje propozycje na obiad P: raczej jogurt/kefir/maslanka K: serek wiejski z warzywami/ kanapki/jajko/ sałatka warzywna To sa takie rzeczy które ja np jem :) nie wszystko na raz oczywiscie tylko jedną wybieram :P Często tez jem np ogórki konserwowe, surówke z kapusty kiszonej jak i zwykłej, surówki jabłko, marchewka i td:)

Gość ***stokrotka
na warzywno owocowej chodziłam najedzona. 3 główne posiłki i przekąski, tyle ile byłam głodna. Na początku jadłam dużo, ale z biegiem czasu coraz mniej, po prostu nie byłam głodna. Spadek wagi widać było bardzo, zjechałam z 50 do 40 rozmiaru, i wyglądałam naprawdę super, skóra bardzo fajnie się obkurczała, cera na twarzy wygładziła się, cellulit zniknął i nadal go nie mam :) A nie byłam już wtedy najmłodsza, bo po 30 :) Teraz zamierzam dołączyć ruch, jak pogoda dopisze rower, a tak 3 raz w tygodniu 1 godz callaneticsu. Dieta warzywna dr Dąbrowskiej naprawdę działa, tylko trzeba się zebrać na kilka 1 dni, potem jest już lajtowo.

Gość cg
lubie zupy .warzywa.owoce.troche miesa.

To spróbuj diety Ewy Dąbrowskiej, sama kiedyś o niej myślałam, ale mam za słabą wolę, niestety. Albo skorzystaj z jadłospisu Kiwi.

Gość cg
stokrotka.co jadlas na sniadanie na diecie warzywno owocowej?+

Gość ***stokrotka
na śniadanie zazwyczaj surówka (pomidory, ogórki kiszone, papryka, sałata (lodowa, rukola, zwykła, rzymska- do wyboru), szczypiorek, często czosnek (jak zostawałam w domu), jako sos sok z cytryny, albo ocet balsamiczny, często świeże zioła. Do tego sok jednodniowy z marchewki, jabłka, albo sama wyciskałam z grejfrutów. Często tylko same pomidory z cebulką (uwielbiam :)) Jako druga opcja tarta marchewka z jabłkiem do tego sok z grejfruta i buraka

Gość cg
kiedys juz stosowalam te diete.teraz tez zaczne.zobacze co z tego wyjdzie.

Gość ***stokrotka
to życzę Ci powodzenia, ja dołączę 5.11. na 100%. Ta dieta dla lubiących warzyw jest ok, czasami na początku brakowało kawy z mleczkiem, ale jakoś dało to się przetrwać.

Gość Dżoana Kiełek
ZAMIENNIKI!!! hamburger z fast fooda-> home made hamburger z czystego mieska, pelnoziarnistej bułeczki, warzyw, frytki-> gotowane ziemniaczki (nie za duzo) słodkie napoje-> woda, kupne musli-> domowej roboty musli bez cukru, lody-> sorbeciki ( np Grycana, tylko 40 kcal w gałce a z musem jabłkowym tworzą naprawdę przyjmeny małokaloryczny duet) majonez-> jogurt i tak mozna wymieniac do konca swiata, zamienniki kluczem do pieknej sylwetki :))

Gość gh
ktora dieta najlepsza?

Gość Jooooletka
Czerwona herbata, blonnik, cwiczenia I zdrowe jedzenie!

Gość gh
stosuje diete warzywnoowocowa.

Gość cg
nie wiem co jesc .zeby schudnac.

Gość popin
dieta nic nie da bez cwiczen, a najlepej cwiczyc na silowni z obciazeniem

Gość cg
nie wiem co jest zdrowsze.mieso czy warzywa.

Gość gość
o

Gość gość
ostatnio stosuje diete bananowa.zobacze co bedzie.