Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaama21

boli do tej pory

Polecane posty

Gość aaama21

hmm nie umiem sobie poradzic sama dlatego oczekuje ze ktoś mi wreszcie pomoże. Mam chłopaka z którym jestem już 6 lat. Kilka miesięcy temu gdy zerwałam z nim z głupich powodów ( myślałam że wtedy może zacznie sie o mnie starac) on znalazł sobie gówniarę w wieku 14 lat. Ich znajomość trwała nie długo bo ok 3 tygodni ale ja nadal to pamiętam:( znalazłam w jego telefonie liczne sms kierowane do niej jakby w niej byl zakochany. Miałam również dostęp do jego archiwum na gg ( ponieważ spotykalismy sie jak kumple po zerwaniu bo ja nie umialam sobie z tym poradzic wiedzac ze on ma juz nowa koleżanke z którą sie spotykał). przeczytałam wszytsko co ich łączyło (on uważa ze nic) ewidentnie pisal jej ze chyba sie w niej zakochuje spotykając sie jednoczesnie ze mną. Dalismy sobie po tym wszystkim szanse obecnie mieszkamy razem juz 3 miesiąc ale ja nadal to wszystko pamiętam. Dręczą mnie koszmary że on mnie zdradza cały czas powraca mi mysl o tej szma***. co ja mam zrobic? jak przychodzi sms do niego to ja mysle ze on znowu cos robi za moimi plecami:( dodam ze 3 lata miałam podobną sytuacje gdy spotykał sie z dziewczyna która przyjechała na wakacje do naszej miejscowości

Gość zastanów się nad sobą
dlaczego nadal z nim jesteś?

Gość <}@@@{>
Złóż zawiadomienie do prokuratury, ze twoj facet utrzymywał stosunki seksualne z 14 latka.

Gość <}@@@{>
przy okazji oskarż go o gwałt i zoofilię