Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanndaa dfoxx

Mam ochote na frytki ale maz nie chce obrac ziemniakow.

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
Kwestia też co masz na myśli mówić NAJNOWSZE gry. Jeśli jakieś nijakie. Typu SIMS 3 I nie masz choćby obudowy, monitora itd Nie opłaci się. Lepiej kupić lapa. Nie mówić już że na ebayu dorwiesz alienvare roczne za grosze. No a jak naprawdę wypasione i nie musi być nowy to też z ebaya używkę z niemiec masz za 1/2 ceny.

Gość złoootnik
no call of duty, lapka mam, ale też już starawy, a mam obudowę, trochę ramów, a tak to już sam szrot raczej, no dysk może jeszcze pozipie. Grafika do dupy i skrzypi

Gość złoootnik
A jak mam wydawać 1000 to może lepiej x- box? Moje życie nabierze sensu i nie będę tu przesiadywać?

jak będziesz przycinał taką bajerę, to nici z pierogów:classic_cool: ZAPAMIĘTAJ, A NAJLEPIEJ ZAPISZ

Więc poluj na ebayu. Za

Gość złoootnik
ale kto? Ja?

Ucieło mi linki nie wiem czemu. w kazdym badz razie maszyna uciagajaca wszystko 800$ Wiadomo że lepiej konsole. Takie czasy konsola + lap 12 13 cali Poczekaj na wydanie PS4 3 pojdzie w dol o 30% Chyba że xbox

ta do ciebie pisalem. Ale za 1 tyś... Wiesz no za 1 tyś jak ma to uciagnąć wszystkie gry to można kupić grafę, zasilacz, dysk załóżmy że masz, obudowę też, monitor też załóżmy. No liczmy że płyte jeszcze kupisz i proca ale to max.

Gość złoootnik
Oooooo a ile takie PS4 będzie kosztować?

Gość złoootnik
Ile? Na pewno o PLNy Ci chodziło? Chyba czas się zainteresować nowinkami zamiast tkwić jedną nogą w ubiegłym stuleciu... Monitor mam i to całkiem nowy akurat

obecnie kupisz za 400 - 500 P L N W przyszłym roku masz premierę nowego x360 (720) i ps4 Ps3 jest dość starą konsolą. I nawet jako odtwarzacz blu ray się opłaca :)

Gość złoootnik
I na dodatek oszczędzać też nie potrafię najlepiej. No ale z tymi frytkami to przegięcie. 8 kg do zamrażalki?