Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia-Pelasiaa345

Sukienka Troll, camaieu i kurtka vero moda

Polecane posty

Gość domek dla lalek
jupijuupp

Gość powaliło Cie z tymi cenami :D
spodnie 5.10.15 za 55zł :D Nowe taniej kupie jak wybiorę jakieś z wyprzedaży a nie nowej dostawy :D Dziewczyno sprzedajesz używane to sprzedawaj jak używana 🖐️ Taaaa zaraz powiesz że nowe mimo że bez metki - po mojej córce też wyglądają takie jak nowe po kilku ubraniach 🖐️ bez metek, lezało - sprzedajesz tanie I żeby nie było, nie chce za darmo :P Ale Twoje ceny to naprawde kosmos :D :D :D

Gość Kasia-pelasiaa343
Spodnie sa nowe. Nigdy nie były używane. Chyba mylisz aukcje. Zaznaczone jest w aukcji ze nowe. Jesli coć raz cos mialo dziecko bądź ja na sobie to wystawiam jako używane i pisze ile razy było ubrane.

Gość Kasia-pelasiaa343
a poza tym spodnie kosztowaly 69zł więc chyba w opcji kup teraz 55 to nie jest dużo a sprzedaję od 29zł a nie 55zl.

Gość buhaha ten domek dla lalek
musial dlugo lezeć na strychu. Mam 27 lat i mialąm wlasnie taki identyczny jak bylam kilkuletnią dziewczynką :) 600 zl za kawalki tektury. Zresztą jeszcze coś. Jak się go rozloży to nie dalo się go poźniej zlożyć tak idealnie. Caly się trząsl i ta tektura wylatywala. Może tam powinno być 60 i wtedy to by mialo sens, choć ja bym nawet 60 zl za niego nie dala. Wolalabym te 30 dolozyc i kupic nowy zeby byl nie składany. Ale ludzie maja fantazję 599 hahaha http://allegro.pl/ogromny-pietrowy-dom-dla-barbie-willa-6-pokoi-i2724219583.html Zejdź na ziemię czlowieku!

Gość ale ceny z kosmosu
stary domek barbie za 500 zł ???? nawet kolekcjoner tyle nie da, a za 600 zł to można kupić mega wypasiony domek kidkraft :D te ciuchy tez maja ceny z kosmosu, uzywane spodnie z 5-10-15 no litości, jak coś nie ma metki to jest z automatu używane a takie sukienki na wyprzedażach można taniej kupić i NOWE

Gość ale przezywacie
tylko to ostanio na kafe widać. jak nie chcecie to po co w ogole wchodzicie na takie tematy. Widać mamusiom się nudzi. siedza w domu i zamiast zajmowac się dziecmi siedza w necie. do pracy idźcie.

Gość do :ale przezywacie
Masz rację. Ostatnio zauważylam to samo co ty. Siedzą, nie pracują, zasilki biorą i tylko narzekają. No cóż - taka Polska

Gość ale ceny z kosmosu
pilnuj swojego tyłka, forum publiczne pisać moze każdy i co chce, a jak sie reklamujesz z takimi bublami to licz sie z krytyka - moze wszyscy maja przyklasnac i zachwycac się? Hehehee

Gość buhaha ten domek dla lalek
Przezywam bo kurtka lądna ostatnia ją w outlecie miezylam za 250 idzie nową kupić ale jest bardzo lądna, a domek mnie rozwalil emocjonalnie. Pamietam jak dgo dostalam od mikolaja mialam moze 7 czy 8 lat, moja siostra 3 lata mlodsza. Ojciec nam go sklądal i narzekal ze taki bubel, ale mialysmy frajdę z niego tylko niestety jak go się raz rozlozylo bo sie przeprowadzalismy i trzeba bylo to poźniej już się go nie dało zlożyć i caly się rozlatywał. Mialysmy strasznie zawiedzione miny, a domek wylądowal w śmietniku bo nie bylo gdzie upchać kupy plastiku i tektury. Szukalam prezentu na mikolaja dla mojej córki i myslalam o tym domku za 100 bo byl rok temu za 69 zł wystawiony, ale stwierdzoiłam ze bedzie tak smao bylejaki jak ten mój z dzieciństwa wiec go nie kupilam. A teraz widze aukcję z bublem sprzed 20 lat zniesionym ze strychu za 600 zl i mnie śmieszy skąd ktoś wziąl ta cenę?