Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gracjanina

Zaproszenia ślubne z "cyrkonią"

Polecane posty

Witajcie! Tak, jak w temacie, zastanawiam się nad zakupem zaproszeń z cyrkonią/błyszczącym kamyczkiem na allegro. Chciałam zapytać, czy ktoś z Was takie kupował i jak zachowuje się owa cyrkonia? Czy się nie odkleja? Czy wszystkie zaproszenia doszły w idealnym stanie? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Nie kupowałam zaproszeń z cyrkoniami, ale robiłam dla siebie kartki i cyrkonie też przyklejałam :) Wszystko zależy od tego jakiego kleju użyje sprzedający bo nawet te samoprzylepne trzeba przylepieć na klej, wtedy na 100 procent nie odpadną. Druga sprawa to precyzja wykonania bo jak ktoś kleju nałoży za grubo...a wiadomo że np na Allegro gdzie zaproszenia z cyrkoniami widziałam już za 1,50 nikt sie spcjalnie nie szczypie z każdą sztuką bo tu chodzi o ilość. Podsumowując wszystko zależy od wykonawcy i dlatego przy takiej masowej produkcji nie zdecydowałabym sie na cyrkonie skoro do wyboru są inne opcje bez ryzyka że coś odpadnie albo klej będzie wystawał

Gość worek kartofli
nie ufałbym cyrkoni,ona bardzo brzydko się zachowuje,jest wulgarna i mówi brzydkie słowa,jak nie przybijesz gwoździem to ucieknie do innego cyrkonia

ja mialam takowe zaproszenia cyrko ia byla naklejona na wzorek w ramce w ktorej znajdowaly sie imiona nasze, i na wszystkie zaproszenia z jednego mi cyrkonia sie odczepila tak jak ktos wczesniej naoisal zalezy jak zostala ona przymocowana.