caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, KróliczekZły napisał: Jak piątki, to jeszcze stateczny katolik do tego Yhm, choć to jego żonę widzę najczęściej z dziatwą na różańcach, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie jestem krytykiem literackim, ani kinowym. Nie pracuję w tartaku. Politologiem nie jestem, religioznawcą też nie. Co lubię jeść? Jeszcze jakieś tematy są? Nie pracujesz już w tartaku? Gratulować? A może wyjaśnisz, do czego pijesz i o co ci teraz chodzi, że wyskakujesz jak filip z konopi. Zanim wyślę cię do psychiatry. Wchodzisz na temat o du.pie Maryni i zaczynasz nękać, domagając się właściwie czego? Możesz się wypowiedzieć na przykład o drinkach. Albo sokach. Skoro już tu zagościłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: i seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu A i w ogóle przypomniałam sobie, że podobno masz mnie w ignorze. (Wariatka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Nie pracujesz już w tartaku? Gratulować? A może wyjaśnisz, do czego pijesz i o co ci teraz chodzi, że wyskakujesz jak filip z konopi. Zanim wyślę cię do psychiatry. Wchodzisz na temat o du.pie Maryni i zaczynasz nękać, domagając się właściwie czego? Możesz się wypowiedzieć na przykład o drinkach. Albo sokach. Skoro już tu zagościłaś. Doszłam do wniosku, że warto poznać Twoją opinię na temat tego w których tematach jestem wiarygodna wg Ciebie. Jakieś jeszcze wymienisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Yhm, choć to jego żonę widzę najczęściej z dziatwą na różańcach, itp. Uuu, to pewnie przymuszony katolik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Doszłam do wniosku, że warto poznać Twoją opinię na temat tego w których tematach jestem wiarygodna wg Ciebie. Jakieś jeszcze wymienisz? A ja doszłam do wniosku, że nie zamierzam uczestniczyć w twoich obsesjach zaburzonej psychicznie. Zupełnie mnie nie obchodzą twoje życzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Hugh Hefner napisał: Kac to drażniący bol głowy, ochota na jedzenie, spanie i seks. To o czym wy piszecie to jest efekt kompletnego strucia sie alkoholem, czyli jakiś kac gigant. Pić trzeba umieć. Też tak sądzę, takie chlańsko to można zaliczyć "za gówniarza", jak człowiek jest i głupi i nie zna jeszcze możliwości swojego organizmu. Potem to już trochę obciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jakieś jeszcze wymienisz? No już wymieniłam. Drinki. Soki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Uuu, to pewnie przymuszony katolik Myślę, że aż tak bardzo nie trzeba go było zmuszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: A ja doszłam do wniosku, że nie zamierzam uczestniczyć w twoich obsesjach zaburzonej psychicznie. Zupełnie mnie nie obchodzą twoje życzenia. To prośba, jak wyżej wyraźnie da się przeczytać. Dlaczego zadawanie pytań z ciekawości czyjejś opinii uważasz za zaburzenie? Jeszcze jakieś tematy są w których wg Ciebie jestem wiarygodna, czy tylko jedzenie? Dodam że kucharzem nie jestem, ale ok rozumiem chodzi o moje preferencje kulinarne. Jeszcze jakie tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: No już wymieniłam. Drinki. Soki. Ok choć nie piję drinków. Co jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: To prośba, jak wyżej wyraźnie da się przeczytać. Dlaczego zadawanie pytań z ciekawości czyjejś opinii uważasz za zaburzenie? Jeszcze jakieś tematy są w których wg Ciebie jestem wiarygodna, czy tylko jedzenie? Dodam że kucharzem nie jestem, ale ok rozumiem chodzi o moje preferencje kulinarne. Jeszcze jakie tematy? Czy ona jest naprawdę chora, czy ja się czepiam?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1673 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Hugh Hefner napisał: Kac to drażniący bol głowy, ochota na jedzenie, spanie i seks. To o czym wy piszecie to jest efekt kompletnego strucia sie alkoholem, czyli jakiś kac gigant. Pić trzeba umieć. A jak z 4 symptomów masz 2 to jest zwykły kac czy kac gigant? Bo ja pod wpływem to nigdy nie lubiłam, ale na lekkim kacu to i owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ok choć nie piję drinków. Co jeszcze? Ponawiam pytanie - czy to jest zdrowa na głowę osoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1673 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Czy ona jest naprawdę chora, czy ja się czepiam?... Chce się pokłócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Czy ona jest naprawdę chora, czy ja się czepiam?... O którą usterkę mnie pytasz? Jeśli chęć poznania czyjejś opinii jest objawem choroby, to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Chce się pokłócić. Nie. Pytam, ona odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Chce się pokłócić. Ale ja nie mam pojęcia, czego ona oczekuje. Mam wymieniać wszystkie możliwe tematy świata, w których mogłaby się wypowiedzieć? Szczerze chciałabym pomóc w jej walnięciu, ale nie wiem jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie. Pytam, ona odpowiada. I właśnie skończyłam. Współczuję ludziom w twoi otoczeniu, toksyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: I właśnie skończyłam. Współczuję ludziom w twoi otoczeniu, toksyno. Czyli prócz jedzenia i soków, nie ma tematów w których wg Ciebie jestem wiarygodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1673 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Ale ja nie mam pojęcia, czego ona oczekuje. Mam wymieniać wszystkie możliwe tematy świata, w których mogłaby się wypowiedzieć? Szczerze chciałabym pomóc w jej walnięciu, ale nie wiem jak. Dokładnie tego chce co robisz, byś zaczęła pisać o tym jakie ona ma problemy wtedy będzie mogła powiedzieć, że jest biedną ofiarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 347 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Baba napisał: Pod warunkiem, że nie zgubiłaś dokumentów lub pamiętałaś swój adres. brum@wp.pl się nie liczy jak coś Proszę nie wysyłać żadnych nudesów na ten adres wp bo on jest wymyślony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1673 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie. Pytam, ona odpowiada. Nikt nie jest tu ślepy ani głupi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Dokładnie tego chce co robisz, byś zaczęła pisać o tym jakie ona ma problemy wtedy będzie mogła powiedzieć, że jest biedną ofiarą. Manipulantka. Wcześniej zresztą wymieniłam literaturę, film, politykę, religię, czyli pierwsze z brzegu. Co za toksyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ale ja nie mam pojęcia, czego ona oczekuje. Mam wymieniać wszystkie możliwe tematy świata, w których mogłaby się wypowiedzieć? Szczerze chciałabym pomóc w jej walnięciu, ale nie wiem jak. To może w drugą stronę: w jakich tematach wg Ciebie nie jestem wiarygodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Dokładnie tego chce co robisz, byś zaczęła pisać o tym jakie ona ma problemy wtedy będzie mogła powiedzieć, że jest biedną ofiarą. Nie o to mi chodzi. Niepotrzebnie się mnie boi. Chcę tylko poznać jej zdanie na temat wiarygodności moich opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1673 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Proszę nie wysyłać żadnych nudesów na ten adres wp bo on jest wymyślony. I teraz ktoś może założyć takiego maila i zgarniać nudeski Tobie należne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Manipulantka. Wcześniej zresztą wymieniłam literaturę, film, politykę, religię, czyli pierwsze z brzegu. Co za toksyk. Tak, widziałam i zapytałam czy jeszcze jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: To może w drugą stronę: w jakich tematach wg Ciebie nie jestem wiarygodna? Dlaczego od tego nie zaczęłaś, że kilka dni miętoliłaś w zaburzonym umyśle, że napisałam ci, że wymądrzając się o związkach, poruszasz się w sferze abstrakcji i teorii (jak leżak). Podtrzymuję to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach