Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdania nie zmienie

Poklocilam sie z kuzynka o poglady w sprawie In vitro. Ocencie czy miala racje?

Polecane posty

Gość kredka bambino
to lezacy powinien zamknac jape, a nie prowokowac

Gość zdania nie zmienie
ja odnioslam wrazenie, ze ona chciala tak jakby sie wyzyc na nas:O Maz zreszta podobnie mysli, bo specjalnie temat pociagnela, wypomniala nam nasza sytuacje finansowa, rodzinna, uwazala, ze nalezy sie jej cos od nas. To taka prowakacja byla moim zdnaiem.

Gość ona to chyba sugerowała
ze tacy jak wy moglibyscie takim jak oni kase dac :] no cóż każdego szkoda

Gość jestem za refundacja
A ja tam jestem za refundacja. Okradaja, zyc godnie nie daja, to chociaz w taki sposob niech sie wykaza!!!!

Gość zdania nie zmienie
no chyba tak:D Bo jak inaczej zrozumiec tekst, ze ci, ktorym lepiej sie powodzie powinni placic wieksze skladki by moc sie przyczynic do zwiekszenia liczby obywateli:D

Gość sdasj;JS;j
Bo zamiast zarobić, lepiej wyciągać łapę po cudze "bo ja jestem biedna i mi się należy" :o. Cóż, komuna się skończyła, nie każdy ma teraz "po równo" - ma tyle, na ile zapracuje.

Gość zdania nie zmienie
to nie temat o tym czy jestes za refundacja czy nie:) Ja rozumiem, ze ktos jest za, ok ma prawo. Ja jestem za zniesiem becikowego na przyklad. Ale dyskusja nie o tym.

Gość oj tammmm
same bogaczki na kafe:)

Gość pfkepkfe
nie rozumiem was, nie rozumiem oburzania sie o czyis wybor, ktos wybral inna religie, ktos popiera in vitro, ktos ma inne poglady niz wiekszosc, od razu sie oburzacie, staracie sie zmienic zdanie tej drugiej osoby, ale po co? najwazniejsze jest to co ty wybrales, co ty myslisz.. ludzie to dziwne istoty :o

Gość kredka bambino
ale kto tu sie oburza? Jestes za ok, ja jestem przeciw. Dyskusja jest o tym czy autorka powinna przeprosic czy nie. Moim zdaniem nie. Nie powiedziala nic co mogloby kuzynke urazic.

Gość pfkepkfe
co wam przeszkadza becikowe? no ja nie rozumiem :o zajmijcie sie kurwa swoim zyciem, dajcie innym zyc. a to co ustanowi rzad- przyjac pokornie i KONIEC tematu, a nie takie glupie wywyzszanie sie i opieranie sie, ja te durne osly

Gość czekajaca na moj mały cud
Moim zdaniem punkt widzenia od punktu siedzenia i tak naprawde nie wolno temu co nie miał problemów z zajesciem w ciązę oceniać tego co ten problem ma a kuzynke choc troche musisz zrozumiec bo niespełniona kobieta czekajaca na te cholerne dwie kreski na tescie pomimo ze gada inaczej zazdrości innej kobiecie dziecka sama wiem jak to jest człowiek sobie wmawia ze nie zazdrości ale przychodzi taka chwila kiedy czara goryczy sie przepełnia i zal wylewa sie na innych

Kuzynka miala racje, jestes okrutna :( Jak moglas cos takiego pwoiedziec , straszne. :( Gdyby bylo tak, ze dzieci mieliby ci ktorzy maja zdolnosc kredytowa to Polska liczylaby jakies 1mln obywateli. Ale z Cienie autorko jedza, pwoinnas ja przeprosic.

Gość zdania nie zmienie
ale tutaj nikt nie zmienia niczyjego zdania:O Nie wiem wiec co masz na mysli. Bogaczka nie jestem:O No chyba tylko wedlug kuzynki. Maz normalnie pracuje, ja tez, mamy kredyt na dom. naprawde bogacze z nas:O wniosek pewnie stad, ze stac by mnie bylo na In Vitro, na pewno na chociaz jedna probe.

Gość zdania nie zmienie
z becikowym to byl przyklad:O

Gość zdania nie zmienie
jagoda wybacz, ale nie chodzi o zdolnosc kredytowa a o ludzi po 30, ktorzy pragna dziecka od 6 lat a nie stac ich na jeden zabieg. Ok, moze byc i tak, ja nigdy nie krytykowalam ich sytuacji. W tym wypadku to ona skrytykowala nas i mimo, iz odpuscilam to dalej mowila i chciala sprowokowac. Nie ja przeciez na nia naskoczylam.

Gość olei olej olej
tez nie rozumiem jak mogłaś kuzynce tak powiedzieć... naprawdę przykre

Gość olei olej olej
to mogłac odpucic jak widzisz ze dziewczyna ma problem

w tytulowym poscie napisalas o tej zdolnosci kredytowej :P ale i tak uwazam , ze jestes wredna, nawet ja bym czegos takiego nei pwoeidziala kobiecie ktora pragnie dziecka.

Gość kredka bambino
wybaczcie, ale istnieje cos takiego jak adopcja. Ale nie, trzeba przeciez przekazac swoje geny. Nic, ze nie bedzie pozniej ich stac na wychowanie tego dziecka. Wynajmuja kawalerke i co? Gdzie sie z tym dzieckiem mieliby podziac? Poza tym narobic dzieci z IV i potem co? Myslicie, ze ze wzrostem urodzen wzrosnie liczba wakatow i przyjec do pracy? :o

Gość zdania nie zmienie
no przeciez odpuscilam! Czy wy nie czytacie? Dopiero jak dalej drazyla to sie wkurzylam i powiedzialam co mysle. A co niby bylo w tym okrutnego?

powiem ci jedno mnie miesieczne leczenie wychodzi od 700zł w góre i tak miesiąc w miesiąc wiec zastanów sie bo in vitro to koszt ok 15000 i jesli przez pare lat wywalasz w miesiac w miesiac tyle kasy to nie masz jak uskładać na choc to jedno in vitro ale prawda jest taka ze najedzony głodnego nie zrozumie

Gość zdania nie zmienie
Napisalam o tej zdolnosci nie ze zlosliwosci, a by nakreslic sytuacje, ze ich nie stac naprawde na IV

moim skromnym zdaniem to tak samo jak ktoś urodzi sie bez ręki albo z innym schorzeniem i miał pretensje do całego świata. Jeden nie może chodzić inny nie może mieć dzieci....i szczelanie fochów tylko dlatego że ktoś coś ma a inny nie ma to dziecinada...

trzeba wogle nie poruszać takiego temetu przy osobach które sie długo starają o dzico a jak same zaczynaja gadac na ten temat to lepiej zmienic temat bo zawsze dochodzi do spiec

Gość zdania nie zmienie
ciebie moze i wychodzi miesiecznie 700zl ale nie ich. Tym bardziej, ze placili tylko polowe kosztow i nie wydali az takiego majatku na to leczenie:O Moja ciocia z mezem naprawde wydali kupe forsy na to, bo sami prywatni specjalisci itd, ale ona z mezem nawet 1/7 nie wydala na to co oni.

młodamama25 to nie strzelanie fochów po prostu jesli cos da wie wyleczyć to powino sie to leczyc i zarówno tym bez reki czy nogi panstwo powinno refundować protezy lub choc pomagac tak samo tym którzy w naturalny sposób nie mogą miec dzieci powinno sie momagac