Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowineczkaa

Dieta 1200 kcal od 27.10.2012 r. Do zrzucenia 25 kg.

Polecane posty

Cześć :) Postanowiłam się za siebie wziąć i schudnąć ok. 25 kg. Wiem, że to bardzo dużo. Już wiele razy byłam na dietach typu 500 kcal, 800 kcal czy też kopenhaska. Żadna z nich nie przynosiła większych efektów - po paru dniach rzucałam się na jedzenie. Tym sposobem dopadał mnie efekt jojo i przytyłam dużo więcej. Dlatego teraz będzie wolniej a mądrzej :) Myślę, że dieta 1200 kcal będzie akurat. Zauważyłam straszny spadek kondycji. Nie żebym kiedyś była jakoś super wysportowana, ale teraz nawet zrobienie kilku brzuszków czy podbiegnięcie do autobusu jest dla mnie męczące. Przyjmę kilka podstawowych zasad: 1. 5 posiłków dziennie * I śniadanie - 7:00, 300 kcal * II śniadanie - 10:00, 180 kcal * obiad - 12:30, 360 kcal * podwieczorek - 15:30, 120 kcal * kolacja - 18:00, 240 kcal 2. Dużo wody i ziołowych herbatek (min. 2l dziennie) 3. Ograniczyć do minimum słodycze, białe pieczywo, ziemniaki 4. Jeść warzywa i owoce 5. Ćwiczyć. Do tego na początku będę stosować tabletki wspomagające odchudzanie i krem wyszczuplający (kiedyś kupiłam i muszę to w końcu zużyć). Jeśli ktoś zechce się do mnie dołączyć to zapraszam :)

Witam ja przeszłam na zdrowe odżywianie.calkowicie zmienilam styl życia.przez prawie 3 miesiące schudlam 10 kg. Na razie waga sie unormowala i troszkę waha sie od 59 do 61 kg. Chętnie sie przylacże do Ciebie;)

Gość paprocie3
to był mądry pomysł,ale chyba już nie aktualny, jak 90 % forumowiczów, którzy się zarzekają,że teraz to już się uda

Gość paprocie3
po czym wieczorem dnia następnego znikają

A próbowałaś diety Cambridge? Przejrzyj sobie program diety http://dieta-cambridge.pl/program.html tam też masz historie osób, poczytaj, z tą dietą schudły więcej niż Ty masz w planach wiec na pewno i Tobie się uda. Ja schudłam na tej diecie ponad 10 kg, tyle chciałam i tyle się udało ;)