migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 26, 2012 ile macie par butow? pytam z ciekawosci, bo znam kilka kobiet ktore wola nie zjesc niz odmowic sobie nowej pary... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 26, 2012 zaraz zaraz nie wszystkie naraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Eyelesbarrow 0 Napisano Październik 26, 2012 obecnie chyba 15. w każdym razie wolałabym wydać na co innego niż buty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Październik 26, 2012 2 pary sandałków 3 pary balerin 2 pary szpilek 1 para botków 1 para trampek 1 para glanów 2 pary kozaków 2 pary trekingowych cholender, jest tego trochę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bluubluu Napisano Październik 26, 2012 nie mam tak zeby ,,nie jesc,,a kase przeznaczyc na buty.mam chyba 16 par nie jestem pewna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 26, 2012 krotka pilka - nowe buty czy jedzenie na trzy dni co byscie wybraly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 26, 2012 zwykle mam 5 czy 6 par na cały rok. nienawidzę kupować butów i nie wiem co baby mają narąbane z tym obuwiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 26, 2012 zab- a szpile nosisz czy tylko sportowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 26, 2012 nigdy w życiu nie nosiłam szpilek. szczyt wszystkiego to u mnie szerszy obcas o wysokości 5 cm. ale nie muszę. mam długie nogi i bez tego, mimo niskiego wzrostu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 26, 2012 to ladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Październik 26, 2012 nie liczyłam, ale jakoś 15-20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liiiiiiza Napisano Październik 26, 2012 1 para w góry 3 pary szpilek 1 para baleriny 1 para japonek 1 para wysokie trampki (takie do kostki) 1 para zimowe płaskie 1 para zimowe na obcasie 1 para letnich trampek 10 par butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Październik 26, 2012 ale wolę jedzenei niz buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:* 0 Napisano Październik 26, 2012 Hmm : 2 pary adidasów 2 pary trampek 3 pary balerin 2 pary japonek 2 pary kozaków 1 para półbutów 3 pary czółenek 7 par szpilek wydałam na nie duuużo pieniędzy ponieważ na butach nie oszczędzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Październik 26, 2012 Pewnie metrowe, co Żelek?:P Ja mam koło 10 par, z czego eleganckie tylko dwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Październik 26, 2012 Znam kobiety co mają kilkadziesiąt par, jedna ze 100 ma, ale żadna nie oszczędza na jedzeniu itp stać je na te buty zwyczajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Październik 26, 2012 4 pary butów - korki piłkarskie, tenisówki, 2 pary adidasów, ewentualnie plus kapcie i klapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Październik 26, 2012 żabo, 5-6 na rok? 1 kozaki 1 sandaly 1 adidasy 1 szpilki 1 baleriny a jak jest ulewa chodzisz w przemoczonych, bo amsz tylko jedne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Październik 26, 2012 o matko, nawet nie wiem :D a to dlatego, ze czesto kupuje i mam tez duzo z poprzednich sezonow, ktore sie nie sprzedaly i tak sobie stoja. Ze mna jest tak, ze mam moze z 5 par w ktorych chodze dosc czesto a inne ubiore z 3 razy i mi sie znudza :o Wydaje na nie obrzydliwe sumy, bo sa to buty projektantow w wiekszosci, ale na szczescie nie musze wybierac miedzy tym a jedzeniem. Gdybym musiala to oczywiscie wolalabym jesc niz zaopatrzyc szafe w kolejne buty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Październik 26, 2012 " 22:25 [zgłoś do usunięcia]Śmieszny Student 4 pary butów - korki piłkarskie, tenisówki, 2 pary adidasów, ewentualnie plus kapcie i klapki" Wiedziałam, że jesteś spedalony, ale o bycie kobietą Cię nie podejrzewałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 26, 2012 "Pewnie metrowe, co Żelek?" nie, tylko 83 cm przy wzroście 162 :) ale po prostu słyszę to od facetów. ostatnio nawet znajomy zobaczył moje zdjęcie w krótkich spodenkach i stwierdził, że wyglądam na jakieś 175 cm wzrostu i że jak na takiego malucha mam cholernie długie nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość her***komendante Napisano Październik 26, 2012 w dupach wam się baby przewraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam duzo ale i tak zawsze Napisano Październik 26, 2012 za mało:O kozaków mam z 7-8par Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 26, 2012 "a jak jest ulewa chodzisz w przemoczonych, bo amsz tylko jedne" nie chodzę w badziewiu które przemaka :) już ty się nie martw. a w razie czego można zawsze iść kupić nowe. nie mieszkam na pustyni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Październik 26, 2012 Nie tłumacz mi się aż tak:D Jestem Twojego wzrostu i mam chyba 3cm krótsze :P Ale szczupłe nogi zawsze dłuższe się wydają;) A ja nie mam żadnej pary kozaków:P Zresztą balerinek czy sandałów także nie posiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 26, 2012 nie tłumaczę się, tylko odpowiadam na pytanie zamieściłaś tam znak zapytania. no chyba, że już nie pamiętasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Październik 26, 2012 Retorycznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 26, 2012 i z typowo babską zawiścią. tak i ja pozwoliłam sobie odpowiedzieć z typowo babską chełpliwością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Październik 26, 2012 - pięć par szpilek (3x czarne, 1x czerwone, 1x cieliste) - trzy pary kozaków (w tym jedna na wysokim obcasie) - dwie pary tenisówek - jedna para martensów - dwie pary trampek - jedna para cichobiegów - dwie pary zamszowych botków na wysokim obcasie - jedna para sandałków - cztery pary butów sportowych (w tym korki) - jedna para glanów - więcej grzechów nie pamiętam :) xxx Mam fioła na punkcie butów i bielizny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Październik 26, 2012 No oczywiście, ociekało jadem. BTW, myślałam, że cichobiegi to się na jakieś bambosze mówi...co to za buty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach