Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga67

do facetow: dlaczego unikacie dziwiec

Polecane posty

Gość olga67

niektorzy faceci deklaruja ze unikaja dziewic jak ognia -dlaczego? bo na pierwszy seks trzeba bedzie troche lub wiecej niz troche poczekac? o to chodzi?

Gość warrrior
o dziewica;) mmmm

Gość haroldd
dziewice nie istnieją.

Gość haroldd
Bo dziewica to słowo powstałe na potrzeby kobiet żeby zaciągnąć faceta do łóżka by oni myśleli, że posuwają dziewicę. Dziewica to legenda i jednocześnie skarb:D

Gość pasi-koik
ja wiem dlaczego -,bo chca szybko zagniezdzic swoje nasionko !

Gość kato
taki który chce tylko dymać i wszystko mu jedno co, byle wydepilowana była to unika. Normalny facet jest w stanie docenić to i owo i dlaczego ma unikać kobiety, którą np. kocha?

Gość Brunet196cmWr
Nie unikam dziewic wrecz przeciwnie szukam jesli chcesz moge ci to udowodnic :)

Gość Gardner
Ja unikam dziewic, ale to wcale nie chodzi o jakieś błony, czy nie. Można sobie wmawiać, że widocznie nie umiem tego docenić, że nie zasługuję itd. Jednak sprawa wygląda wręcz banalnie i wszystko zamyka się w kilku zdaniach. Ja mam swoje lata, fizyczność to dla mnie coś zupełnie normalnego, pożądam kobiety, którą darzę uczuciem. Tak to dobre słowo: pożądam. Poza tym mam strasznie wysokie libido i seks to dla mnie nie tylko pozycja klasyczna. A dziewice (często, bo jak pisałem to nie chodzi tylko o stan fizyczny, ale o psychiczny) mają opory, nie wszystko akceptują i oceniają świat przez pryzmat seksu... A ja tego bym nie zniósł. Położę jej rękę na udzie - On chce mnie tylko przelecieć. Powiem coś zboczonego - On chce mnie przelecieć. Znalazła by się jeszcze jakaś lista. To nie jest nic złego, że dziewice takie są, bo każdy ma prawo do bycia jaki chce, własnych zasad i przekonań. Tylko trzeba zrozumieć jedno, kiedy w relacji ktoś musi się na siłę dostosowywać do drugiej osoby to takie coś na dłuższą metę nie wypali:) Nieważne, czy to facet się męczy czekając, czy kobieta przyśpieszając sprawy.