Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ja w to wierzę, naprawde wierzę

Polecane posty

Wierzę w to że spotka mnie coś dobrego :) Że zrobie kariere w show biznesie Że zdam wszystkie egzaminy :) Że będę świetnie zarabiać :) I zajmować bardzo ważne stanowisku za 5 lat :) Będę naczelnym jakiejś gazety :) może faktu a może tele tygodnia :)

Dlaczego ja w to wierze? Pytam was. Chociaż sam znam odpowiedź. W życiu nie ma rzeczy nie możliwych, są tylko myśli ograniczające nasze możliwości.

to się o to chociaż na tyle ile teraz potrafisz staraj , samo ot tak nie przyjdzie a jakby to takie nietrwałe ot łatwo przyszło -łatwo poszło. bądż dobrym Czlowiekiem a będzie Ci dobrze

a ja wierzę że się nie zabiję:) i jeszcze wyjdę na prostą:) choć wiara ma słaba:(

Gość człowiek któremu jest ciężko
a ja wierzę, że się skutecznie zabiję. Mamy zresztą z hiszpanem zupełnie inne perspektywy.

Ja wierze w to ze kiedys wreszcie zalegalizują w pl aborcje na wlasne zyczenie Wiem ze absurd no ale ,wierze w to

Ludzie w czasie wojny żyli i trwali w nadziei oraz w obozach koncentracyjnych niemieckich a teraz słabowita młódż jakaś taka.

Nic nie przychodzi mi łatwo ale ja to czuje że mi się uda. To siedzi we mnie. Wiem że za 75 lat, kiedy bedę starym, bezdzietnym kawalerem, będę wspominał dawne czasy :) A jakie Ty masz perspektywy?? Pewnie w przeciwieństwie do mnie jesteś bogata?

no i eutanazję do kompletu też powinni. tyle staruszków będzie bez emerytury , brzydkich , chorych , śmierdzących , na koszt młodych utrzymywani. marne perspektywy przed młodymi jeżeli nie bedzie eutanazji

Moge opowiedzieć taką historie Kiedy byłem małym chłopcem, często oglądałem telewizje. Rysowałem, tańczyłem, skakałem. Do pewnego momentu swojego życia byłem szczęśliwy. Do czasu, czułem się dość dobrze. Chciałem zostać raz nauczycielem, raz lekarzem - zrozumiałem dopiero w gimnazjum że chemia, fizyka i biologia to nie są przedmioty dla mnie, zbyt trudne, których nie potrafie się nauczyć. Więc zrezygnowałem. Często było tak że nie było pieniędzy. Matka siedziała w domu, ojciec pracował na czarno a ja się denerwowałem z powodu awantur.

Bo kurvaa jaky doszlo do tego ze pasozyta bym w sobie nosila to wtedy nie musialabym na czarno go usuwac tylko wszystlo legalnie bez nerwow by soe beszlo, a takto to tzreba kombinowac aby lepiej usunąc w tym 4 tyg zalążek niz pozniej dzieciaka psu na pozarcie rzucic ,lub do pieca jak niektore to robią

szkoda koobra że ciebie nie wyabortowali.

trzeba się było nie roochać bez zabezpieczenia a nie potem popłakiwać po kątach

01:52 [zgłoś do usunięcia] Gutekszoł no i eutanazję do kompletu też powinni. tyle staruszków będzie bez emerytury , brzydkich , chorych , śmierdzących , na koszt młodych utrzymywani. marne perspektywy przed młodymi jeżeli nie bedzie eutanazji To ja proponuję eutanazję dla Gutekszoła na pierwszy ogień.

tez zaluje ze mnie nie wyskrobali, nie ruuucham siee bo nie mam zamiaru zaliczyc wpadkli a meski fiiuuut mnie brzydziii

nie mam pociągu ani do facetow ani do kobiet, ale jakby nie patrzec jestem bardziej hetero, lecz mezczyzni jak i baby mnie w ogole nie jarają Ozieblosc sexualna ,taka moja ulomnosc,

Gość optymizm to cecha
dzieci i mniej skomplikowanych osobników, ale życzę ci żebyś się nie rozczarował.

naszcescie zadnej ciązy nie jestem i chyba na zywca wlasnorecznie bym sie wyskrobala jakby takie cos mi sie przytrafilo Sex jest przereklamowany,nic fajnego a raczej jest bardzoi wkurwiający i nawte nie ma co tracic czasu na jakies tam pierdoolenie sie

A i wierze jeszcze w to ze dam sobie rade w zyciu bez pomocy finansowej moich starych,bo nie cche tak, i wierze w to ze tak bedzie,niech oni mają na glowie moje pzoostale liczne rodzenstwo, ja sobie dam rade bez ich laski w przyslosci