Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeszekW..

CO ja źle robię?

Polecane posty

Gość a dalczego nie
Kocham ją, a p[rzeszłosc nie ma znaczneia, ale zawsze juz będzie dla mnie wazna ex i jej dziecko, bo byliśmy rodziną, czy nie wolno mieć żadnych sentymentow? no to masz odp. na twoje pytanie :-O

Poza tym to nawet nie jest rodzina. Facet nie uwolniłeś się od przeszłości. Dziewczyna o tym wie, czuje to. Na co jej podstarzały fagas, który nie umie utrzymać ZDROWYCH relacji z przeszłością?

Gość jdkxnsm
Kocham ją, a p[rzeszłosc nie ma znaczneia, ale zawsze juz będzie dla mnie wazna ex i jej dziecko, bo byliśmy rodziną, czy nie wolno mieć żadnych sentymentow? Dodam, ze jestem spokojnym i uczciwym człowiekiem i ona to wie, wie że ex ma prtnera i nikt nikomu nie zagraża. Co robić? to kochaj ją dalej a innym daj spokój - proste!

| Kocham ją" xxx GÓWNO prawda. xxx "a p[rzeszłosc nie ma znaczneia" xxx Jakby nie miała, to byś inaczej się zachowywał. Dziewczyna nie straciłaby do ciebie zaufania. xxx "ale zawsze juz będzie dla mnie wazna ex i jej dziecko, bo byliśmy rodziną" xxx Rodziną :-o Eź okazała się ważniejsza, niż twój (Bogu dzięi) skończony związek. xxx "czy nie wolno mieć żadnych sentymentow?" xxx Sentymenty dobra rzecz, o ile nie stają się ważniejsze, niż teraźniejszość. Dla twojej nowej ex twoje sentymenty i twój brak równowagi były nie do przyjęcia.

Gość gdzienasniema
wspanialego ojczyma ma ta kobieta. jednak materialu na partnera juz w tobie nie ma. wyczerpales sie pod tym wzgledem z matka swojej pasierbicy.

Gość gdzienasniema
Tez mysle, ze to prowokacja, zwlaszcza ze autor kilka razy kopiuje swoje wypowiedzi. chodzmy stad 🖐️

Gość gdzienasniema
Musze zrobic rekonenans, dopiero zasiadlam ;)

Gość gdzienasniema
rekonesans*

Gość a dalczego nie
oczywiscie mozna miec sentyment do dziecka ktore sie wychowalo ale sentyment do EX????? ii przeszlosci ? i RODZINY KTORA NIE JESTESCIE JUZ? no sorry ludzie :-O ten twoj wnuk tez twoim prawdziwym wnukiem nie jest :-O wiec o co kaman ? zdecyduj sie. nikt nie mowi zebys zerwal kontakt z dzieckiem ktore wychowales ale reszta.........no sorry, jest nie do przyjecia.

Gość a dalczego nie
dokad:-)

Gość LeszekW..
jakie prowo? o co wam chodzi? :-O taką mam sytuację w życiuu, co mam zrobić waszym zdaniem? mam wyrzucić dziecko z życia?

Gość gdzienasniema
Kobitki, nie widze za bardzo miejsca naszej nowej schadzki. Moze Wam sie cos rzucilo na oko?;) A ty autor od 7 bolesci nie musisz juz na szczescie nic robic; za ciebie zrobiono;) 🖐️

"taką mam sytuację w życiuu, co mam zrobić waszym zdaniem? mam wyrzucić dziecko z życia?" xxx A co, trzydziestoletniego faceta musisz trzymać za łapkę, bo nie da rady iść sam? Autorze, daj już spokój :-o Partner z ciebie żaden. Ty wybrałeś - byłą... ekhm, "rodzinę". I przy niej na dupie siedź, zamiast zawracać głowę fajnej dziewczynie.

Gość gdzienasniema
Hehe, widze Damascenka, ze tez niczego nie udalo Ci sie znalezc. Posucha jakas w to niedzielne popoludnie.

Gość a dalczego nie
na razie na obiad ide :-) autorze wszystko zostalo napisane, nic dodac nic ujac... przeczytaj i tyle. nikt nie kaze ci wyrzucac dzuiecka z zycia. a reszta to twoja decyzja. ja bym takiego chlopa niezdecydowanego nie chciala. idz i sentymentuj se dalej do Ex , JEJ dziecka, JEJ wnuka i waszej PRZESZLOSCi NIKT CI NIE BRONI i daj spokoj swojej nowej lasce

gdzienasniema Nie, dzisiaj jakoś nudnawo na Kaffe. Idę robić krokiety z grzybkami :) Trzymajcie się, babeczki :)

Gość iiwkieufkas
No cóż prowokacja to chyba nie jest. Ja ostatnio uciekłam od podobnego przypadku. Bo przecież nikt jego byłej nie naprawi samochodu lepiej niż on, nikt jej lepiej nie pomoże itp. Na wcześniejszej stronie Ci napisałam co robisz źle autorze.

Gość gdzienasniema
Ja wkrotce wychodze na zakupy i kawke z kuzynka :) Milej niedzieli Kobitki :) 🖐️

Gość LeszekW..
czy naprawdę zwykła uprzejmość i odpowiedzialnosc sa tak źle postrzegane? mnie z był anic nie łączy poza jej dzieckiem i wnukiem

Gość niesia1920
A w ktorym cyklu ona zaszla w ciaze?

"czy naprawdę zwykła uprzejmość i odpowiedzialnosc sa tak źle postrzegane? mnie z był anic nie łączy poza jej dzieckiem i wnukiem" xxx LECZ SIĘ!

Gość jdkxnsm
zrób sobie własne dziecko - kiedyś będziesz miał własnego wnuka :D

Gość Damascenka Ty kobito
sama sie lecz na glowe.Juz przestalas realnie patrzec na zycie.Posiadlas wiedze kafeteryjna i nia blyszczysz. Ty masz meza? rodzine? dziecko? Czy tylko naczytalas sie pierdoletow na kafeterii? Jestes juz tak zenujaca i glupia , ze czytac sie twoich wypocin nie da. Autorze - nie czytaj tu niektorych wypowiedzi kobiet, bo stwierdzisz ze jestes idiota, nieudacznikiem , oszustem i skonczonym ciamajda.

Gość a dalczego nie
no ciekawe ze autor jest normalnym czlowiekiem:-O w ieku 20 lat zwiazal sie z kobieta o 18 lat starsza czyli 38 letnia z dzieckiem, wychowywal dziecko i teraz ma ponad 30 lat uwaza cudze dziecko za wnuka :-O jasne :-O przeciez ewidente ze nie odcial sie od swojej rodziny. i tyle na temat.

"Jestes juz tak zenujaca i glupia , ze czytac sie twoich wypocin nie da." xxx A kto ci każe czytać moje wypociny? Nie czytaj, to się nie dorobisz wrzodów żołądka :) To taaakie proste :)

Gość lubie precle
Autorze - nie czytaj tu niektorych wypowiedzi kobiet, bo stwierdzisz ze jestes idiota, nieudacznikiem , oszustem i skonczonym ciamajda